Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Lenjerie de pat din Flanel

Serile lungi de iarnă au mult farmec. Pe fereastră cade zăpadă, focul din șemineu trosnește plăcut, din difuzoare se aude muzică capricioasă. O completare perfectă a unei

astfel de imagini idilice sunt așternuturile calde de flanel. Incredibil de moi și plăcute la atingere, se potrivesc perfect corpului, făcându-ne să ne dorim să stăm în pat mai mult timp. De preferat până în primăvară, când totul prinde viață.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Care sunt celelalte avantaje ale lenjeriei de pat de flanel? Sunt si pentru copii? În ghidul nostru scurt vom încerca să răspundem la cele mai frecvente întrebări. Lenjeria de pat de iarnă nu are secrete pentru noi! Lectură plăcută!

Lenjerie de pat de flanel și caracteristicile acestora

Lenjeria de pat de flanel este realizată din material moale de bumbac. Se deosebesc de alte modele în principal prin capacul din fibre excepțional de delicat. Ce este această copertă? Ei bine, nu este altceva decât un strat de capete de fibre vegetale sau chimice pe suprafața țesăturii. Se obține în procesul de zgâriere mai întâi și apoi de forfecare a materialului. Printre altele, acesta este motivul pentru care lenjeria de pat de flanel este atât de catifelată și plăcută la atingere. Ele înfășoară perfect corpul, potrivindu-se frumos cu silueta. În plus, au proprietăți excelente de izolare termică. Aceasta înseamnă că materialul vă va ține de cald, protejându-vă astfel de frig.

Lenjeria de pat caldă de flanel este cea mai bună pentru toamnă și iarnă, când temperaturile din afara ferestrei sunt nefavorabile. Cu toate acestea, cele mai mari reci le pot folosi pe tot parcursul anului fără teamă. Este o chestiune de like-uri și preferințe personale. Totul depinde de câtă căldură avem nevoie pentru a ne simți confortabil și confortabil în timpul somnului. Așternutul de flanel este o alegere sănătoasă și complet sigură. Datorita faptului ca sunt confectionate din material natural, care este bumbacul, permit pielii noastre sa respire. Datorită acestui fapt, ele previn iritația și transpirația excesivă. Prin urmare, lenjeria de pat de flanel poate fi folosită cu succes și de copii.

Lenjerie de pat de flanel și îngrijirea acestora

Cheia pentru menținerea proprietăților minunate ale lenjeriei de pat de flanel pentru mai mult timp este îngrijirea corespunzătoare. Ce se înțelege prin asta? Ei bine, lenjeria de pat de flanel, ca și lenjeria de pat din alte materiale, ar trebui schimbată în mod regulat, în medie la două săptămâni. Acest obicei sănătos nu numai că ne va ajuta să ne menținem curați, ci va afecta semnificativ și calitatea și confortul odihnei noastre. Spălarea corectă este, de asemenea, extrem de importantă.

În procesul de spălare a flanelei, scăpăm nu numai de murdăria posibilă de pe material, ci și de bacterii și acarieni. Cu toate acestea, înainte de a arunca materialul în tamburul mașinii de spălat, merită să vă opriți pentru un moment și să luați câteva momente pentru a citi informațiile de pe eticheta de flanel cusuta în stratul interior al învelișului. Vom găsi pe el, printre altele, temperatura de spălare recomandată de producător și sfaturi suplimentare de îngrijire. Urmărirea lor ne va aduce cel mai bun efect. Respectarea instrucțiunilor va garanta, de asemenea, că în timpul curățării nu vom deteriora materialul din greșeală, de exemplu prin utilizarea agenților de spălat agresivi neadaptați tipului de material.

Lenjeria de pat de flanel este cel mai bine spălată separat. Nu este recomandabil să-l amestecați cu seturi de pat din alte materiale sau cu hainele, prosoapele și cârpele noastre de bucătărie. Acest lucru se datorează faptului că fiecare țesătură are proprietăți ușor diferite, așa că lenjeria de pat de iarnă ar trebui îngrijită într-un mod ușor diferit.

Lenjerie de pat de flanel pentru copii

Cei mai tineri membri ai gospodăriei pot fi cei mai pretențioși. Lenjeria de pat de flanel pentru copii nu trebuie să fie doar caldă și plăcută la atingere, ci și frumoasă. În caz contrar, există șansa ca copilul nostru să se răzvrătească și să refuze să meargă la pat la ora convenită. Atunci când alegem setul potrivit pentru bebelușul nostru, merită să luați în considerare și durabilitatea acestuia. Lenjeria de flanel pentru copii este foarte durabilă și rezistentă la deteriorări mecanice. Cu siguranță vor supraviețui mai mult de o bătaie de perne, sărind fericiți pe saltea și râzând când mama își citește basmul preferat.

Lenjeria de pat de flanel pentru copii poate fi spălată în mașini de spălat automate fără nicio grijă. Spălarea nu afectează în niciun fel calitatea și confortul lor de utilizare. Materialul nu se freacă și nu se întinde. Cu toate acestea, flanela, ca orice altă țesătură, nu este lipsită de defecte. Idealurile nu există! După ceva timp, așternutul cald în care dormim, sau în care dorm copiii noștri, poate să devină ușor. Apoi, în loc să disperi și să-ți rupi părul, folosește doar un aparat de ras. Deși numele poate părea înșelător, acest mic dispozitiv se va ocupa în cel mai scurt timp de problema lenjeriei de pat de flanel cu volane.

Ce altceva ar trebui să știți despre cearșafurile de flanel?

Lenjeria de pat de flanel pentru adulți și copii diferă în funcție de culoare și dimensiune. Acest lucru se datorează atât nevoilor, cât și preferințelor utilizatorilor. Persoanele în vârstă preferă modelele clasice, netede. De obicei în nuanțe de alb, bej, maro sau gri. Seturile pot fi variate cu modele delicate, subtile, dar aceasta nu este o cerință. Foile calde fără imprimeuri funcționează la fel de bine. Este mai ales despre a fi moale și confortabil. La urma urmei, ne pasă în primul rând de confortul și calitatea odihnei noastre. Ajustăm întotdeauna dimensiunea lenjeriei de pat de flanel la dimensiunea pilotei noastre. Nu ar trebui să fie nici prea mic, nici prea mare și, în mod ideal, să corespundă dimensiunii învelișului.

Seturile de flanel sunt cele mai bune pentru paturile duble: 200x200cm și 200x220cm, în funcție de cât de înalt este cuplul care va dormi sub cuvertură. Lenjeria de pat pentru copii este de obicei mult mai mică. Desigur, acest lucru se datorează faptului că dimensiunile lenjeriei de pat de flanel pentru copii sunt adaptate la figurile lor mici. Să ne imaginăm o situație - un copil mic și o pilota mare și grea. A ieși de sub ea este un efort real și o adevărată provocare. Pentru a salva copiii de neplăceri, oferim lenjerie de pat de flanel pentru copii în multe dimensiuni convenabile. Credem că datorită acestui lucru, fiecare părinte va putea găsi mărimea perfectă care se potrivește cel mai bine nevoilor bebelușului. Problema modelelor și culorilor, menționată în partea anterioară a textului, este de asemenea importantă.

În special pentru cei mai mici ai noștri, lenjeria de pat de flanel pentru copii este decorată cu modele fermecătoare sub formă de figuri geometrice multicolore sau compoziții florale neobișnuit de fenomenale. Așternuturile de flanel pentru copii îngrijite corespunzător își vor păstra proprietățile pentru o lungă perioadă de timp, aducând multă distracție celor mai tineri membri ai gospodăriei noastre. Lenjeria de pat de flanel este absolut obligatoriu în dormitorul fiecărui copil.

Lenjerie de pat de flanel ca idee pentru un cadou unic

Lenjeria de pat caldă va fi, de asemenea, o idee grozavă pentru un cadou unic pentru o persoană apropiată inimii noastre. La urma urmei, un set de lenjerie de pat de flanel nu este doar o piesă obișnuită de material, ci și o garanție a odihnei sănătoase și confortabile, a moliciunii uimitoare și a multă căldură. Lenjeria de pat de iarnă este o alegere excelentă, nu este nimic mai bun decât să te acoperi cu un material cald de flanel atunci când temperatura scade sub zero afară. 

To Top