Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Iluminat

Când ne amenajăm sufrageria de vis, acordăm o mare atenție selecției de mobilier și accesorii adecvate. Ne dorim ca totul să funcționeze bine împreună, astfel încât

accesoriile noastre să completeze mobilierul interior. Cu toate acestea, nu ar trebui să uităm de iluminatul sufrageriei. Un joc subtil de lumini poate evidenția întregul aranjament, în timp ce lipsa cantității potrivite de lumină va strica complet efectul dorit. Deci, cum reușiți să obțineți echilibrul perfect?
?

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Lumini LED decorative Borcane Baratol Baterie decorativa
  73%
  24h
  Lumini LED decorative Borcane Baratol Baterie decorativa
  Special Price 20,59 RON Regular Price 74,95 RON
 2. LED ornament din sticlă Albastru ISIBA
  67%
  24h
  LED ornament din sticlă Albastru ISIBA
  23,41 RON Regular Price 70,95 RON
 3. LED ornament din sticlă Grafit ISIBA
  68%
  24h
  LED ornament din sticlă Grafit ISIBA
  22,58 RON Regular Price 70,95 RON
 4. LED ornament din sticlă Sticlă verde ISIBA
  68%
  24h
 5. LED baterie Gri ESTELLE LANTERN
  73%
  24h
  LED baterie Gri ESTELLE LANTERN
  Special Price 24,36 RON Regular Price 89,95 RON
 6. Lampă cu LED-uri pentru baterie Dimensiune M Lanternă roz ESTELLE
  72%
  24h
 7. Lampă decorativă cu bec LED cu baterii FIRESE
  73%
  24h
  Lampă decorativă cu bec LED cu baterii FIRESE
  Special Price 16,27 RON Regular Price 59,95 RON
 8. Lampă decorativă Lampă de cupru Glamour AFERTE
  73%
  24h
  Lampă decorativă Lampă de cupru Glamour AFERTE
  Special Price 22,84 RON Regular Price 83,95 RON
 9. Lumină de lună decorativă cu diamante Glamour AMBROS
  73%
  24h
  Lumină de lună decorativă cu diamante Glamour AMBROS
  Special Price 30,70 RON Regular Price 111,95 RON
 10. Lumini LED decorative Unicorni Baterie decorative canel
  73%
  24h
  Lumini LED decorative Unicorni Baterie decorative canel
  Special Price 14,60 RON Regular Price 53,95 RON
 11. Lampă decorativă LED alb DEROVE
  72%
  24h
  Lampă decorativă LED alb DEROVE
  Special Price 20,09 RON Regular Price 72,95 RON
 12. Lampă decorativă în stil industrial, neagră, DATAVI
  73%
  24h
  Lampă decorativă în stil industrial, neagră, DATAVI
  Special Price 21,80 RON Regular Price 79,95 RON
 13. Lampă decorativă a condus pasăre figurină Girdle decorare baterie
  73%
  24h
 14. Lampa decorativa cu LED pentru baterii POTIMES negru industrial
  73%
  24h
  Lampa decorativa cu LED pentru baterii POTIMES negru industrial
  Special Price 34,24 RON Regular Price 124,95 RON
 15. Ghirlandă luminoasă decorativă RICHI
  73%
  24h
  Ghirlandă luminoasă decorativă RICHI
  Special Price 16,44 RON Regular Price 59,95 RON
 16. Ornament de Crăciun cu baterii înger 36 LED ESTAGE
  73%
  24h
  Ornament de Crăciun cu baterii înger 36 LED ESTAGE
  Special Price 27,15 RON Regular Price 98,95 RON
 17. Baterie incandescentă în picioare Ornament Star 20 LED ESTAGE
  73%
  24h
  Baterie incandescentă în picioare Ornament Star 20 LED ESTAGE
  Special Price 29,71 RON Regular Price 108,95 RON
 18. Ornament de Crăciun pentru fereastră LED vitralii cu baterii JOYOUS
  67%
  24h
 19. Ornament de Crăciun pentru fereastră LED vitralii cu baterii GLOW
  46%
  24h
 20. Decorațiuni Crăciun Set de sticlă cu LED-uri pentru USB AdORNMENT
  67%
  24h
 21. Decorațiuni de Crăciun LED vitralii USB set SNOWYTOWN
  67%
  24h
  Decorațiuni de Crăciun LED vitralii USB set SNOWYTOWN
  Special Price 36,48 RON Regular Price 109,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Cum să oferim camerei noastre sursa potrivită de lumină? Cum ar trebui să arate o instalație adecvată de iluminat? Sunt multe întrebări și chiar mai multe răspunsuri. Unele dintre ele sunt corecte, în timp ce altele pot induce în eroare. Vom încerca să risipim aceste îndoieli în ghidul nostru scurt. Așadar, vă invităm să citiți! Sperăm că după ce ați citit cartea veți deveni adevărați experți în tema iluminatului pentru living.

Baza absolută, adică iluminatul sufrageriei

Sufrageria este o cameră unică. Primim oaspeții, petrecem timp cu cei dragi, ne uităm la televizor, citim cărți. Adesea servește și ca sala de mese, cu un colț separat format dintr-o o masă mare și scaune confortabile . Nimeni nu ar trebui să fie surprins, așadar, că în această cameră putem desemna mai multe zone și fiecare dintre ele va necesita o iluminare ușor diferită. Și astfel, deasupra colțului de luat masa menționat anterior, ar trebui să existe iluminare verticală pentru sufragerie, de preferință sub forma unui candelabru atârnat de tavan. Această soluție va atrage, fără îndoială, susținătorii minimalismului. Fanon de maximalism, totuși, oferim o opțiune extinsă, și anume iluminarea sufrageriei sub forma nu a unuia, ci a trei candelabre. Suspendate într-o singură linie, vor crea o instalație de iluminat frumoasă, oferindu-ne totodată posibilitatea de a regla luminozitatea încăperii. Zona din jurul canapeaua necesită iluminare separată.

Există mai multe posibilități în acest caz. Ca și în prima zonă discutată de noi, ne putem concentra pe iluminatul de tavan. O altă propunere este iluminatul de perete, adică aplice populare. De asemenea, merită să obțineți o sursă de lumină suplimentară sub forma unei lampadare cu posibilitatea de a seta reflectorul în funcție de nevoile noastre. Vom aprecia proprietățile sale în timp ce citim cartea ta preferată după-amiaza târziu sau în timpul unei seri romantice în doi. Cu toate acestea, nu totul este despre iluminare. Când printre mobila noastră există, de exemplu, o vitrină, merită să ne gândim la evidențierea rafurilor selectate. Datorită acestui tratament, vazele de cristal și figurinele de sticlă de pe suprafața lor vor fi expuse frumos.

Produse LED și iluminat modern pentru sufragerie

Să ne amintim că iluminatul sufrageriei nu este doar lămpi cu nuanțe mari și candelabre elegante. Aspectul camerei noastre poate fi subliniat și cu lanțuri LED, arbori LED și lumânări LED. Important este ca in magazinul Restilo veti gasi decoratiuni luminoase alimentate de baterii, precum si cele care necesita acces constant la curent electric. Iluminatul decorativ ne oferă un câmp uriaș de arăta, pentru că nu trebuie să ne îngrijorăm dacă în apropiere există așa-numita „priză”. Totuși... cum să integrăm produse LED în decorul sufrageriei noastre? Vezi mai jos răspunsuri.

Lămpi decorative moderne

Odată asociate cu decorațiunile de Crăciun, lanțurile LED sunt un iluminat foarte modern. Le putem folosi în siguranță indiferent de sezon. lămpile decorative vor lumina minunat interiorul nostru atât în timpul serilor geroase de iarnă, cât și în nopți romantice de vară. Instalarea lor este extrem de simplă. Le putem înfășura în jurul unei tije de perdea sau a unui toc de ușă. Vor arăta la fel de frumos suspendate de tavan. Pentru a face acest lucru, este suficient să introduceți cuie mici în pereți, la care vom atașa ulterior un cablu pâlpâit. Și dacă nu vrem să decidem asupra unei astfel de soluții îndrăznețe, nimic nu este pierdut! Venim cu o altă propunere, ceva mai subtilă, de iluminat modern cu lanțuri LED.

În loc să atârnați lumini strălucitoare, ondulați-le și puneți-le într-o vază transparentă. Vă garantăm că experiența estetică va fi uimitoare. Strălucirile colorate se vor reflecta într-un mod încântător din sticla incoloră, creând o iluminare unică.

În acest moment, merită să ne amintim că iluminatul modern al sufrageriei sub formă de lanțuri LED este disponibil în diferite culori. Oferta noastră include șiruri de lumini albe și colorate. Ele diferă atât prin metoda de alimentare, cât și prin lungimea cablului. O gamă largă de sortimente înseamnă că fiecare va găsi ceva pentru sine la Restilo!

Iluminare surprinzătoare a camerei

Iluminatul modern este asigurat și de copaci cu LED-uri. Suntem perfect conștienți de faptul că nu toată lumea este capabilă să păstreze plante vii în apartamentul lor. Ne necesită timpul, atenția și uneori îngrijire specializată. Dorind să adăugăm un pic de viață interiorului, căutăm flori artificiale, cum ar fi ferigi, orhideele sau frunzele de banane. Totuși, ce se întâmplă dacă putem face un pas mai departe și în loc de modele din plastic alegem modele strălucitoare din sticlă și metal? Iluminatul modern sub formă de arbori LED atrage priviri admirative. Dintr-un motiv bun! Manopera de cea mai inalta calitate, precum si formele si culorile deosebite merita recunoastere. Deci, să aruncăm o privire mai atentă asupra iluminatului modern sub formă de arbori cu LED-uri.

Preferatul nostru personal este Bonsai. Dimensiunea mică a structurii arată foarte fermecător. Scheletul ei seamănă cu un trunchi de copac, din care cresc numeroase ramuri. La capetele ramurilor sunt bile albe care acționează ca lămpi subtile. Putem așeza cu încredere decorul pe bibliotecă, pervazul ferestrei sau pe blatul de masă preferat.

O altă propunere este așa-numitul Arboresc al fericirii. Este mult mai mare decât predecesorul său. Are un cadru înalt, zvelt și crenguțe foarte subțiri, delicate, făcute din fire LED. Cine știe câtă prosperitate poate aduce proprietarului său? Și ultimele noastre sugestii de iarnă - arțar și pin acoperiți de zăpadă. Susținătorii soluțiilor moderne îl pot trata ca pe un brad de Crăciun, împodobând fleuri și plasând cadouri sub ele.

Lumini decorative spectaculoase

Iluminarea casei noastre va câștiga mult atunci când decidem să cumpărăm lumânări LED. În acest moment, cineva s-ar putea întreba cum vor afecta aceste mici gadgeturi aspectul interiorului, așa că ne grăbim să explicăm. Ei bine, iluminatul sub formă de lămpi sau aplice atârnate de tavan nu are întotdeauna funcția de reglare a luminozității. Deci este dificil să ne creăm un amurg plăcut. Din acest motiv, de foarte multe ori decidem sa stingem toate luminile si sa aprindem lumanarile de ceara. Și deși aceasta este o soluție foarte romantică, un moment de nepăsare poate duce la o tragedie. Cum să o prevenim? Lumânările LED sunt soluția. Sunt lumini decorative foarte discrete și subtile, perfecte atât pentru prima întâlnire, cât și pentru o cină aniversară.

Lumânările LED sunt produse sigure. Este imposibil să te arzi cu ele și nu există riscul să dai foc accidental la covoare atunci când le folosești. Așa că le putem folosi fără să ne îngrijorăm de consecințele neplăcute. Mai mult, printre produsele noastre pentru iluminatul casei se numără modele unice, precum și cele vândute în seturi. O altă informație foarte importantă - lumânările LED sunt disponibile cu telecomandă și fără telecomandă. Datorită acestui fapt, putem alege articolul care se potrivește cel mai bine nevoilor noastre.

Care ar trebui să fie iluminatul în casa noastră

Probabil ne-am întrebat de mai multe ori cum ar trebui să fie iluminatul acasă Ce becuri ar trebui să alegi? Oval sau rotund? Oferiți o lumină caldă sau rece? Mare sau mic? Vă prezentăm mai jos cinci reguli de aur pentru alegerea iluminatului potrivit în sufragerie. Sperăm că vă vor înlătura îndoielile.

 • În primul rând, iluminatul trebuie să fie adaptat nevoilor noastre. Ne simțim confortabil în cameră. Dacă ochii încep să ne doară, motivul poate fi lumina prea slabă sau prea puternică.
 • Iluminatul din camera de zi poate fi împărțit în funcțional și decorativ. Un living bazat exclusiv pe lămpi utilitare va funcționa impecabil. Din păcate, nu funcționează invers. Numai lămpile decorative nu sunt suficiente.
 • Iluminarea sufrageriei (dimensiunea și forma becului) depinde de preferințele noastre personale și de impresiile estetice dorite.
 • Iluminatul din camera de zi va arăta cel mai frumos atunci când decidem să cumpărăm becuri care oferă lumină difuză, caldă. Ne face să ne simțim mai relaxați și mai relaxați.
 • Iluminatul din camera de zi ar trebui să se armonizeze cu celelalte elemente ale interiorului nostru. Când camera de zi este decorată în stil modern, ne putem permite cu încredere lămpi moderniste sau lanțuri cu LED-uri. Totuși, dacă amenajarea este mai aproape de climele idilice, merită să pariezi pe abajururi rustice din țesături naturale sau hârtie.

Iluminat modern pentru sufragerie: un rezumat rapid

Interioarele cu linii și forme simple devin din ce în ce mai populare. Ne concentrăm pe accesorii transparente în culori puternice, atrăgătoare. Ne jucăm cu convenția. Rupem tipare. Deci, cum faci ca iluminarea să se potrivească cu restul aranjamentului? Vă prezentăm mai jos o listă de produse care vor fura inimile tuturor iubitorilor de modernitate:

 • Iluminat modern sub forma unui ornament luminos Magic - este o propunere foarte minimalistă și în același timp grațioasă. Stelele mici aruncă o lumină moale, slabă.
 • Iluminat modern sub forma unei lămpi Prince - aceasta este o soluție unică, este imposibil să treceți indiferent de ea. Structura metalică, în cea mai la modă nuanță în prezent de aur roz, a fost formată sub forma unei stele uniforme cu cinci colțuri. În interior, există un loc special pentru un bec, datorită căruia lampa cu halogen este și un element decorativ.
 • Iluminare modernă sub formă de lanț cu LED în alb și iluminare modernă pentru sufragerie sub formă de lanț LED într-o variantă multicoloră - avantajele acestora sunt discutate la începutul textului.
 • Iluminare modernă sub formă de arbore LED – în funcție de spațiul liber, putem miza pe un arbore Bonsai în miniatură sau pe un pin răspândit. Este o alternativă excelentă la plantele artificiale din plastic.
 • Iluminare modernă sub formă de lumânare LED - acest produs este sigur de utilizat, în plus, nu trebuie să ne facem griji cu privire la faptul că ceara fierbinte ne va păta masa sau podeaua. Lumânarea LED vine în multe forme și dimensiuni. În funcție de nevoile noastre – putem decide să cumpărăm un singur model sau să alegem un set gata făcut.
 • Iluminat modern sub forma unui fir LED - seamănă cu un lanț cu LED-uri, dar este mult mai subțire și mai delicat. Are multe întrebuințări. Îl poți pune într-un felinar de sticlă, îl poți înfășura în jurul unei plante decorative sau îl poți îndoi în forma dorită și îl poți pune ca ornament pe un raft.
To Top