Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Iarbă artificială de pampas

Iarba artificială de pampa este un succes absolut al ultimelor sezoane. Decorarea eficientă funcționează în casele noastre aproape peste tot - de la sufragerie, prin hol, până

la dormitor. Inconspicue în forma sa, decorul adaugă împrejurimii chic casual și o atmosferă cu adevărat cerească.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Flori artificiale PAMPLY culoare roz stil boho
  47%
  24h
  Flori artificiale PAMPLY culoare roz stil boho
  Special Price 69,95 RON Regular Price 130,95 RON
 2. Flori artificiale PAMPLY culoare coral
  47%
  24h
  Flori artificiale PAMPLY culoare coral
  Special Price 69,95 RON Regular Price 130,95 RON
 3. Flori artificiale PAMPLY culoare muștar
  47%
  24h
  Flori artificiale PAMPLY culoare muștar
  Special Price 69,95 RON Regular Price 130,95 RON
 4. Flori artificiale PAMPLY culoare maro
  47%
  24h
  Flori artificiale PAMPLY culoare maro
  Special Price 69,95 RON Regular Price 130,95 RON
 5. Flori artificiale PAMPLY culoare albastru
  47%
  24h
  Flori artificiale PAMPLY culoare albastru
  Special Price 69,95 RON Regular Price 130,95 RON
 6. Iarbă decorativă Pampas Grass 3pcs PAMPO
  67%
  24h
  Iarbă decorativă Pampas Grass 3pcs PAMPO
  Special Price 22,94 RON Regular Price 68,95 RON
 7. Flori artificiale PAMPLY culoare cremos
  67%
  24h
  Flori artificiale PAMPLY culoare cremos
  Special Price 16,90 RON Regular Price 51,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Ierburi de Pampas - un decor discret, cu un potențial infinit

Ierburile de pampas naturale și artificiale sunt un succes absolut al designului interior în ultimele sezoane. Diverse prin forme, ne surprind prin bogăția texturilor și culorilor. Delicate ca puf, par extrem de subtile și stilate. Ele aduc un suflu de lux și cele mai recente tendințe în casa ta. De asemenea, fac ca mediul să pară natural și proaspăt, pe de o parte, și aduc în minte insulele tropicale îndepărtate, pe de altă parte. Marele lor avantaj este ușurința de aranjare. Ierburile artificiale de pampas pot fi adaptate cu ușurință în multe încăperi, indiferent de scopul sau designul lor dominant.

Iarbă artificială de pampas în interioare boho

Eficiente în expresia lor, iarba pampas arată grozav în toate interioarele casei. Cum să aranjezi cel mai bine acest accesoriu unic? Există multe modalități de a le enumera, dar să observăm că metoda ar trebui să depindă în primul rând de efectul pe care dorim să-l obținem. Datorită originii sale naturale, ierburi de pampas sunt cel mai des folosite în compoziții boho și rustice. În interioare bazate pe un astfel de stil, acestea arată extrem de armonioase. Colorate natural, ele se potrivesc cu dominanta din jur sub forma culorilor pământului. De asemenea, nu se poate nega că ierburile bej și gri sunt cele mai populare - aranjarea lor este foarte simplă și nu necesită abilități artistice excepționale.

Moduri dovedite de a aranja iarba pampas

Iarba artificială de pampa este un plus care poate fi folosit și în compoziții care nu sunt inspirate din natură. Un buchet într-o nuanță de alb este un articol perfect pentru interioare decorate în conformitate cu estetica glamour. Pentru a sublinia expresia unică a decorului și pentru a o împleti inteligent în împrejurimile bogat decorate, vă recomandăm să o plasați într-o vază de flori înaltă și minimalistă. O astfel de combinație, într-o paletă de culori compusă corespunzător, poate sparge cu ușurință atmosfera dură a interioarelor industriale. Daca vrem sa adaugam putina caldura compozitiei noastre industriale, sa alegem un model vopsit, de exemplu, intr-o nuanta de roz murdar. Un buchet pufos, încadrat într-o sticlă incoloră, merită aranjat pe partea de sus a unei piese de mobilier alese. O masă va fi perfectă pentru aceasta în sufragerie sau sufragerie. La urma urmei, el este cel mai adesea centrul aranjamentului. O grămadă de iarbă pufoasă situată într-un astfel de loc nu numai că nu va scăpa de nicio privire, dar ne va înconjura și de bogăția numeroaselor sale avantaje. Un element care va spori unicitatea unei astfel de compoziții este alerg de masă. Prin ajustarea culorilor sale la restul interiorului , si mai ales la decorul de culoare, obtinem un efect coerent si armonios. Nu există nicio îndoială că iarba pampas este un decor care merită să fie găsit!

To Top