Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Huse pentru fotolii

Husele pentru scaune sunt o adevărată revoluție! Datorită acestora, putem reîmprospăta instantaneu un scaun neatrăgător sau uzat de timp și astfel putem schimba aspectul

întregului interior. Metamorfoză eficientă la costuri reduse? Cu acest produs este cu siguranță posibil.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Huse elegante și practice pentru fotoliile de sufragerie

O husă de fotoliu este adesea asociată cu o foaie de material nu atât de estetică care protejează piesa de mobilier selectată, lipsind în același timp de orice valoare vizuală. Magazinul nostru online oferă modele realizate cu atenție, care se adaptează cu ușurință la majoritatea scaunelor standard cu un singur loc. Elementele incluse din spumă flexibilă facilitează o potrivire perfectă. Datorită lor, scaunul arată natural și atractiv. Un fotoliu de agrement vechi care nu se potrivește cu noul aranjament nu mai este o problemă. Cu ajutorul unei huse, fiecare scaun poate fi transformat pentru nevoile unei noi amenajări sau pur și simplu atunci când ne plictisim.

Husa scaun - confort și efect impecabil

Fără îndoială că chiar și mobilierul tapițat cel mai bine întreținut își pierde splendoarea de odinioară în timp. Husele pentru canapele și fotolii oferite în magazinul nostru sunt o adevărată revoluție! Datorită acestora, nu trebuie să ne hotărâm asupra unei înlocuiri costisitoare a echipamentului - țesătura elastică se adaptează cu ușurință la silueta mobilierului și oferă efectul dorit. Marele avantaj al acestui tip de produse este și comoditatea curățării. Este de remarcat faptul că husa scaunului poate fi îndepărtată cu ușurință de pe scaun pentru spălare. Acest lucru oferă posibilitatea de a curăța și usca perfect suprafața țesăturii. Această perspectivă poate părea deosebit de atractivă pentru casele cu copii mici sau animale de companie.

Husa pentru fotoliu - un decor neevident

Metamorfoza interioarelor este foarte adesea asociată cu costuri ridicate, care se referă în special la înlocuirea echipamentelor. Husele sunt o alternativă excelentă care nu numai că reduce cheltuielile, dar permite și experimente compoziționale! Husele pentru fotoliile de sufragerie disponibile in magazinul nostru sunt realizate din tesatura placuta la atingere care adauga caracter mobilierului. Modelele oferite se potrivesc cu majoritatea mobilierului standard, dar, așa cum am menționat mai devreme, fiecare husă vine cu un set de țăruși de spumă care permit țesăturii să se potrivească perfect cu structura. Modelele pe care le oferim la Restilo surprind și prin culori care se potrivesc cu ușurință gusturilor oamenilor care prețuiesc clasicele, precum și proprietarilor de case care caută soluții neconvenționale! O husă de scaun într-o nuanță de verde sticla va însufleți cu ușurință o cameră de zi monotonă. Totuși, dacă nu dorim ca scaunul să difere semnificativ de culoarea dominantă a împrejurimilor, în această categorie sunt incluse și culorile discrete, inclusiv gri sau bej.

Husa pentru un fotoliu - a doua viață a unei piese de mobilier

Husele pentru scaune nu numai că protejează mobilierul nostru preferat, ci îi oferă și o a doua viață! Prin urmare, acestea nu sunt doar o opțiune mai ieftină în comparație cu înlocuirea echipamentelor, ci și o soluție pe care oamenii care prețuiesc activitățile pro-ecologice o vor îndrăgi. Datorită țesăturii flexibile, scaunul poate câștiga o nouă viață și ne poate mulțumi încă o dată pentru următorii, lungi ani de utilizare. Frumusețe, funcționalitate și îngrijire ușoară - o husă de fotoliu este cu siguranță un produs care are șansa de a atrage mulți oameni!

To Top