Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Holul

Asociem confortul casei cu armonie și căldură. Este un loc unic unde ne relaxăm și ne bucurăm de atmosfera de familie. Nu e de mirare, deci, că încercăm să le aranjam într-un mod

preferat, și în același timp extrem de stilat. Holul este o încăpere care este un fel de invitație la restul casei, așa că merită să aveți grijă de amenajarea ei corespunzătoare. Visezi la un stil glamour sau boho nebun, sau poate preferi stilizările inspirate din nordul îndepărtat? Mizați pe mobilier la modă pentru hol, astfel încât interiorul dumneavoastră să se încânte din prima clipă!

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Raft ERGO
  24h
  Raft ERGO
  251,95 RON
 2. Puf ERGO
  24h
  Puf ERGO
  316,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

holway-decoration - ce ar trebui să ne amintim?

Când amenajăm patru pereți acasă, ne întrebăm mereu cum să amenajăm un interior estetic și funcțional. Ar trebui să iasă în evidență cu ordine și ordine impecabile - acest lucru va fi ajutat de mobilierul selectat corespunzător pentru hol. La început, merită să definiți nevoile tuturor membrilor gospodăriei. Un lucru este cert – o sală aranjată corespunzător va fi o introducere excelentă în restul casei tale. Mizați pe o combinație de caracter decorativ și utilitar pentru a face spațiul să iasă în evidență prin funcționalitatea sa unică.

Când amenajați sala, amintiți-vă mai ales despre:

 • Menținerea armoniei între considerentele estetice și cele practice,
 • alegerea culorii de bază potrivite,
 • selecție de materiale de finisare de înaltă calitate.

O soluție din ce în ce mai comună este separarea zonei de intrare de sufragerie deschisă - o astfel de idee funcționează mai ales în garsonierele mici. Dacă aveți o sală separată, nu uitați de iluminat! Este cheia realizării caracterului natural al spațiului. În cazul interioarelor întunecate fără fereastră, merită luat în considerare un element vitrat - în acest scop este cel mai ușor să folosiți un fragment de perete despărțitor. De asemenea, ar trebui să vă concentrați pe elementele de finisare potrivite - plăcile care nu se tem de murdărie vor funcționa aici. Folosiți și decorațiuni la modă pentru hol pentru a oferi apartamentului un caracter individual, familiar. Selectați producători dovediți - atunci când alegeți mobilier pentru hol, nu uitați de forma sa utilizabilă.

Aveți grijă de mobila-funcțională-hol

Ce diferențiază un interior decorat corespunzător? Cu siguranță, cel mai important element este mobilierul selectat corespunzător pentru coridor. Mizați pe cele mai la modă soluții și bucurați-vă de styling direct de pe coperta revistelor de design interior! O componentă inseparabilă atunci când vine vorba de mobilarea holului este mobila. În acest caz, merită să te ghidezi după natura utilizabilă a produselor selectate. Dacă aveți suficient spațiu, alegeți un cuier. Modelul oferit va fi un loc perfect pentru a depozita paltoanele si jachetele. Barele înalte vor face ca hainele noastre să rămână în stare perfectă chiar și după mult timp. Dacă camera ta este prea mică pentru modele de sine stătătoare, atunci optează pentru umerașe de perete pentru hol. Această soluție va economisi centimetri valoroși. Aceste tipuri de produse sunt extrem de ușor de asamblat, astfel încât să vă puteți diversifica rapid și ieftin cei patru pereți. Umerașele funcționale, indiferent de aspectul lor, ar trebui să se distingă prin calitate înaltă, manoperă atentă și îngrijire simplă.

Accesorii pentru hol - cum să ne depozităm lucrurile?

Fiecare dintre noi știe cât de importantă este sala. Accesoriile și mobilierul ar trebui, așadar, selectate cu cea mai mare grijă - totul astfel încât interiorul să fie estetic și practic. Accesoriile asortate corect cresc semnificativ șansele de succes! dulapul de pantofi rămâne un element inseparabil al echipamentului sălii. Încălțămintea noastră trebuie depozitată la locul potrivit, astfel încât să nu-și piardă aspectul perfect. Această soluție oferă, de asemenea, mai mult spațiu și face interiorul extrem de ordonat și ordonat. Merită să alegeți un model cu un scaun care va facilita pregătirea zilnică pentru ieșire. Dacă camera dvs. este suficient de mare, banca de hol este o idee modernă pentru a diversifica amenajarea. Nu numai că va ușura încălțarea și scoaterea pantofilor, dar va fi și un plus elegant. Băncile sunt adesea echipate cu compartimente de depozitare - o astfel de funcție vă va ajuta să păstrați această parte a apartamentului impecabil curată.

Accesorii pentru hol - idei pentru aranjamente la modă

Mobilierul pentru coridor este un echipament extrem de important, dar decorațiunile pentru hol nu sunt mai puțin importante. Accesoriile elegante vor face interiorul mai confortabil. Ce produse să alegem pentru ca casa noastră să semene cu aranjamentele de pe primele pagini ale revistelor din industrie? Primul lucru care îmi vine în minte este oglindă. Există multe modele pe piață care diferă prin felul în care sunt realizate, culori și dimensiuni. Totuși, un lucru este cert - când vine vorba de accesorii pentru sală, acesta rămâne liderul incontestabil!

Există, de asemenea, oglinzi decorative
Nu este doar un element estetic la modă, ci mai presus de toate iluminează și mărește optic spațiul. Alege modelul tău preferat și bucură-te de splendoarea casei tale patru pereți. O altă componentă a categoriei „Decorări pentru hol” este suportul pentru umbrele. Acest plus discret va completa perfect aranjamentul de vis. Alegeți dintre multe produse disponibile în magazinul online restilo în culori discrete și diverse modele pentru a menține echilibrul perfect de stil. Merită să obțineți o umbrelă care are cârlige suplimentare și o tavă - atunci putem fi siguri că nămolul de toamnă nu va dăuna curățeniei casei.

 

Decorări pentru hol - alegeți culorile preferate!

Decizia asupra schemei de culori potrivite este o adevărată provocare. În acest sens, trebuie luată în considerare dimensiunea camerei. În cazul spațiilor mici, alege culori deschise - toate nuanțele de bej, alb și gri sunt binevenite. Tonurile moi vor mări vizual un mic coridor. Daca ai norocul sa ai o camera separata, nu ezita sa folosesti culori mai intense! Nuantele speciale, saturate, primavaratice care nu vor deranja proportiile vor fi perfecte. Atunci când aranjați mobilierul pentru hol, ar trebui să aveți grijă de o paletă de culori neutre, care nu se va teme de modificări ulterioare de aranjare. Fii ghidat in primul rand de calitatea inalta a materialelor folosite si grija deosebita pentru cele mai mici detalii. Este posibilă mult mai multă libertate atunci când vine vorba de asortarea accesoriilor. Nu există reguli aici! Alegeți culorile preferate și bucurați-vă de un spațiu perfect stilat.

Stilul la modă este esențial - aranjați-vă holul cu Restilo

Refugiul amenajat elegant este rezultatul unei combinații de aspecte extrem de importante: funcționalitate și estetică. Mobilierul de hol selectat ar trebui să răspundă atât așteptărilor practice, cât și vizuale. Acest lucru este deosebit de important în cazul acestei camere, care este un fel de introducere în restul casei noastre. Luarea unei decizii nu este ușoară, așa că la început merită să definiți propriile nevoi și ale celorlalți membri ai gospodăriei. După ce ați analizat toate argumentele, puteți decide asupra unui singur stil - scandinav, glamour sau poate clasic, sau mizați pe haosul eclectic și planificat. Nu numai mobilierul selectat corespunzător, ci și accesoriile pentru hol vor ajuta la obținerea interiorului de vis, așa că în căldura creării aranjamentului perfect, nu uitați de ele!

To Top