Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Hockers

Hokers sunt produse care au devenit extrem de populare recent. Odinioara rezervate spatiilor de catering si servicii, astazi sunt perfecte pentru interioarele casei,

completand perfect amenajarea incaperii selectate. Acest accesoriu de modă nu este doar elegant, ci și un echipament extrem de practic. Prin urmare, merită să pariezi pe un model funcțional care să încânte chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori și să înlocuiască omologii tradiționali din bucătărie sau sufragerie. În oferta noastră veți găsi o varietate de scaune pe care le veți aprecia încă din primul moment.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Hocker - ce este?

La început, merită să explicăm pe scurt ce este de fapt această piesă de mobilier neobișnuită. Popularitatea sa datează din prima jumătate a secolului al XX-lea și inițial a fost cunoscută doar în restaurante. Înălțimea sa îți permitea să ajungi cu ușurință pe blat, făcându-l perfect mai ales în baruri și pub-uri. Acesta este un tip unic de scaun - modelele moderne adesea nu au spătar și sunt montate direct pe sol. Datorită confortului de utilizare și dimensiunilor compacte, scaunele de bar au intrat cu mândrie în casa patru pereți, completând perfect spațiul deschis și insulele de bucătărie.

Hockers pentru bucătărie - ce model să alegi?

Alegerea mobilierului și a accesoriilor este întotdeauna o provocare. Nu e de mirare – ne dorim ca modelele selectate să-și îndeplinească funcția și să diversifice cu stil spațiul binecunoscut. Scaunele de bucătărie sunt perfecte pentru interioare mici. Popularitatea bucătăriilor deschise și utilizarea insulelor și peninsulelor de bucătărie au făcut ca omologii tradiționali să nu funcționeze cu blaturi înalte. Scaunele de bar moderne sunt propice pentru petrecerea timpului confortabil - atât atunci când mănâncă, cât și când faci alte activități de zi cu zi. Atunci când alegeți modelul potrivit, trebuie să aveți grijă de mai multe aspecte care afectează semnificativ utilizarea produsului.

Cele mai importante avantaje ale unei piese de mobilier selectate corect includ:

  • manevrare atentă și grijă deosebită pentru cele mai mici detalii,
  • manopera de înaltă calitate și utilizarea materialelor de înaltă calitate,
  • design estetic, în conformitate cu tendințele actuale de aranjare,
  • îngrijire ușoară.

De asemenea, merită să ne amintim despre dimensiunile adecvate. Scaunul ar trebui să fie de min. 70-80 cm. Această dimensiune vă va permite să aveți grijă de poziția corectă a coloanei vertebrale în timp ce stați.

Materialul potrivit contează!

Un aspect extrem de important, nu doar din punct de vedere estetic, ci și din punct de vedere practic, este alegerea materialului potrivit. Producătorii decid adesea să folosească materiale plastice de înaltă calitate, care sunt rezistente la deteriorare și abraziune. Sufrageria și bucătăria sunt locuri extrem de susceptibile la murdărie minoră, așa că merită să alegeți un model care nu necesită complicate și plictisitoare îngrijire. În acest caz, materiale precum pielea ecologică, velurul sau plasticul vor fi perfecte. Scaunele tapițate sunt o idee grozavă atunci când nu doriți să pierdeți designul produsului - modelele matlasate la modă vor completa cu stil spațiul de acasă. Un element important este și baza hokerului în sine. Fabricat din lemn sau metal, va garanta stabilitate fiabilă și confort de utilizare. Acest tip de mobilier este adesea echipat cu un suport pentru picioare, ceea ce face mai ușor să intrați și să vă puneți picioarele confortabil în timp ce sunteți așezat.

Scăune de bar în stil modern pentru fiecare buzunar

Dacă simțiți că interiorul dvs. are nevoie de varietate și varietate, atunci puneți scaune de bar! Scaunele se vor potrivi perfect în binecunoscuții patru pereți, dându-le un caracter unic. Caracterul lor modern va funcționa atât în spații clasice, cât și puțin mai avangardiste.

Scaunele de bar nu se potrivesc spațiului tău? Răsfoiți alte scaune moderne

În oferta noastră veți găsi mobilier pe care îl puteți ajusta la aranjamentul selectat. Stilul industrial poate fi subliniat prin utilizarea scaunelor la mansardă. Se disting prin culori discrete și un design simplu, ușor minimalist. Ele sunt adesea făcute din metal, ceea ce expune natura aspră a nordului îndepărtat. Stilul scandinav este subliniat și de spătarul profilat. Dacă sunteți adeptul versiunii clasice a interioarelor de casă, mizați pe scaune de bar atemporale. Atunci merită să alegeți modele cu structură din lemn care să izola în mod natural spațiul. Aceste tipuri de produse arată grozav fără spătar. În cazul stilului eclectic extravagant, care ne oferă posibilități nelimitate de aranjare, poți alege un amestec controlat - combină modelele tale preferate și bucură-te de o compoziție la modă într-o ediție neconvențională!

Cum să aveți grijă de scaunele moderne?

Procedurile cosmetice obositoare sunt un proces care cu siguranță nu ne aduce bucurie. Dimpotrivă, poate fi extrem de greoaie și complicată. Prin urmare, merită să pariezi pe modele care nu necesită îngrijire specializată. Scaunele din plastic de înaltă calitate sunt extrem de rezistente la pete și abraziuni minore. Materialul lor este adaptat scopului bucătăriei, astfel încât îndepărtarea oricărei murdărie nu provoacă probleme suplimentare. În cazul murdăriei puternice, trebuie folosiți detergenți delicati pentru curățarea profesională a tapițeriei. Ștergeți mobila cu o cârpă umedă în fiecare zi - această soluție va menține scaunul impecabil curat pentru multe sezoane viitoare.

Mariu pe detalii la modă!

Ce diferențiază mobilierul selectat corespunzător? Detalii stilate! Deși pot părea banale și discrete, ele afectează efectul estetic final. Piața este plină de multe modele diferite de scaune de bar, așa că la început merită să luăm în considerare nevoile noastre. Scaunele de bar vor funcționa bine în interioare mici și deschise. Lipsa spătarului facilitează glisarea acestuia sub blatul bucătăriei, câștigând astfel spațiu valoros. Dacă doriți să amenajați o cameră de zi într-un mod modern, mizați pe scaune pivotante - o astfel de soluție va funcționa bine pentru un bar de acasă. De asemenea, este o garanție a confortului de utilizare și permite libertatea de mișcare. O idee grozavă sunt și produsele cu înălțime reglabilă, pe care le puteți ajusta în funcție de preferințele individuale. Această idee îi va atrage în special pe cei mai tineri membri ai familiei. Atunci când alegem modelul potrivit, adesea ne întrebăm dacă acesta ar trebui să fie echipat cu cotiere și spătar. Dacă avem suficient spațiu, să pariem pe scaune de bar încorporate. Se disting printr-o utilizare mult mai confortabilă și vor avea grijă de poziția corectă a coloanei vertebrale în timpul repausului.

To Top