Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Hamace de grădină

Vara este chiar după colț și, deoarece vacanțele sunt și sezonul călătoriilor, merită să vă gândiți la ce ar trebui să luați cu dvs. pentru a vă relaxa pe deplin și a vă simți

confortabil în timpul excursiilor în afara orașului. Cu siguranță, în timpul campingului în familie, următoarele vor fi utile: un cort confortabil, ușor de instalat, scaune de picnic, pături, un aragaz și tacâmuri< /a>. Lista echipamentelor necesare este foarte lungă, ce zici de adăugarea unui hamac suspendat?
?

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Acest produs funcțional va fi perfect pentru: excursii la lac, picnicuri, o excursie singuratică la munte și chiar în timpul unui grătar pe teren. Produse precum fotoliile suspendate ne vor permite să ne relaxăm după o zi plină de activitate și să ne bucurăm de contactul cu natura. După lăsarea întunericului, ne vom putea relaxa într-un hamac dublu, privind cerul înstelat. Și vorbind despre confort, poți oricând să faci un pas mai departe mutând hamacul în cameră! Datorită hamacului de interior, vacanțele noastre vor dura tot timpul anului! Ce merită să ne amintim? Cum să creezi un aranjament interesant folosind un hamac în cameră? Este un hamac pe terasă o soluție bună? Cum să așezi un scaun suspendat într-un loc în care nu există copaci? Veți afla toate acestea în mini-ghidul nostru!

Hamace de grădină, o modalitate de relaxare: odihnă printre verdeață

Mulți dintre noi visăm la vacanțe exotice la umbra palmierilor: sunetul mării în depărtare, cântând păsări, iar noi, întinși pe un hamac dublu, sorbind apă direct dintr-o nucă de cocos. Din păcate, de multe ori trebuie să ne concentrăm asupra sarcinilor noastre în loc să călătorim departe. Vă vom dezvălui un mic secret - hamacul potrivit pentru grădină este echivalentul unei vacanțe la îndemâna dumneavoastră! Datorită hamacului de pe terasă, nu trebuie să călătorim departe pentru a trăi o aventură de neuitat și a ne reîncărca bateriile. Este nevoie de atât de puțin: o zi însorită, verdeață și hamace atârnate între copaci pentru a simți bucuria de a fi printre natură. Într-un hamac confortabil pe balcon sau un hamac pe terasă, putem observa norii care se mișcă pe cer, putem asculta păsările cântând sau mâncăm cu nepedepsire un castron întreg de căpșuni suculente. Un hamac confortabil poate deveni, măcar pentru o clipă, oaza noastră de liniște. Cu toate acestea, înainte de a ne răsfăța lenea dulce, trebuie să instalăm corect produsele noastre de grădină. Cum să găsești locul potrivit pentru hamacele pentru adulți? Și avem nevoie de copaci pentru a ne monta scaunul suspendat de vis? Folosind sfaturile noastre, desfășurarea unui hamac dublu va fi o joacă de copii.

Cum să asamblați un hamac de grădină?

Am achiziționat deja hamace de grădină confortabile și durabile, așa că tot ce mai rămâne este să găsim locul potrivit. În primul rând, să ne gândim cine va folosi hamacul nostru. Dacă urmează să fie un produs pentru copiii noștri, merită să alegeți articole care se referă la leagăne sau ascunderea copacilor locuri. În cazul hamacelor pentru adulți vor fi mai bune modelele mai mari, în care ne vom putea relaxa și chiar adormi după o zi lungă de muncă. O soluție bună este și alegerea unui produs Cotpoly universal pentru două persoane,care, datorită culorilor sale vesele și durabilității ridicate, va atrage orice grupă de vârstă. Odată ce am luat o decizie, să ne gândim dacă în grădina noastră există cel puțin doi copaci mari cu o distanță mai mare de 4 metri între ei. Dacă da, tot ce trebuie să faci este să îndoiți frânghia care vine cu produsul și să o legați ca o buclă în jurul copacului.

Ar trebui să atârnăm hamacul la o înălțime confortabilă pentru noi, la o distanță egală unul de celălalt. Dacă nu există copaci înalți în grădina noastră, îi putem lega de stâlpi de gard sau cârlige în perete. Chiar dacă nu există astfel de elemente în imediata noastră apropiere, un hamac suspendat poate fi așezat pe un cadru de lemn, special conceput în acest scop. Un produs dublu nu trebuie să fie mai mic de 30 cm de sol, deoarece va fi dificil să stai în el. Dacă țesătura hamacului pentru adulți atinge pământul, scurtați liniile. Nu uitați să verificați și durabilitatea maximă a hamacului, datorită căruia vom putea merge la o siesta binemeritată fără nicio grijă.

Un hamac pe terasă - o soluție dovedită pentru jungla urbană

Verde a apărut aproape peste tot în ultima vreme. Cu toate acestea, pe lângă plantele exotice, merită să ne gândim și la accesoriile care fac ca jungla noastră urbană să arate confortabilă. O soluție bună poate fi căptușirea curții cu lemn, folosirea scaune din bambus sau fotoliu și puf din material textil. Dacă vrem să creăm o junglă urbană pe terasă, cu siguranță ar trebui să apară pe ea un produs confortabil de agățat disponibil în oferta Restilo! Dacă terasa noastră este mică, un hamac pentru casa Cotpoly, care seamănă cu un leagăn, va fi perfect pentru el. Produsul este realizat din materiale de cea mai buna calitate. Culoarea monocromă a hamacului de pe balcon se potrivește perfect în aranjamentele reci, scandinave, regăsindu-se la fel de grozav printre decorurile rustice. Daca avem o suprafata mai mare, merita sa ne gandim la un hamac dublu, precum Cotpoly dublu colorat. Atârnând hamace pe terasă sau balcon, suntem capabili să creăm o grădină sălbatică chiar și în mijlocul orașului. Un fotoliu agățat pe terasă ne va trezi copilul interior, datorită căruia ne vom răsfăța cu o relaxare fericită și distracție neîngrădită fără nicio jenă. Hamacul de cameră, realizat cu atenție la fiecare detaliu, este și o idee perfectă pentru un cadou de inaugurare a casei.

Creați o cameră de joacă unică cu un hamac pentru copii

Fiecare copil merită o cameră care să încurajeze jocul, să trezească imaginația și să ne ducă copilul într-o călătorie plină de culoare, așa că în ea ar trebui să apară cu siguranță un hamac pentru copii! Un produs în formă de cocon sau leagăn suspendat de tavan va atrage orice iubitor de copaci. Este un produs foarte funcțional. Produsele pentru copii pot fi folosite ca fotoliu suspendat în care cel mai mic membru al gospodăriei poate citi basme sau desena lumi de basme. În plus, un hamac agățat pentru un copil ocupă puțin spațiu atunci când este pliat, astfel încât să îl puteți ascunde cu ușurință pentru un timp sau să îl mutați în alt loc.

În cazul hamacelor pentru copii, merită să fiți atenți la ce materiale sunt realizate. Țesăturile care alcătuiesc hamacul trebuie să fie hipoalergenice și să aibă toate certificatele de siguranță necesare, astfel încât să putem fi siguri că pielea delicată a copiilor noștri nu va fi iritată în timpul contactului cu hamacul copiilor. Într-o cameră pentru copii în stil scandinav, un hamac în camera Cotpoly - Gri va fi perfect. Pe un astfel de hamac pentru o cameră sub formă de leagăn, putem sta împreună cu confortul nostru și citi-i cu voce tare.  fotoliile suspendate pentru interior, mai ales iarna, sunt o garanție a vacanțelor reușite și a odihnei după nebunia din zăpadă.

Un hamac pentru o cameră - un gadget distractiv sau o piesă de mobilier funcțională?

Ce ar trebui să luăm în considerare atunci când alegem un hamac pentru o cameră? Cum să așezi un hamac pe un balcon într-o cameră, astfel încât să fie un element coerent al amenajării?  fotoliile suspendate pentru interior sunt mobilier care poate apărea în orice cameră. De mai multe sezoane, designerii au fost dispuși să plaseze un hamac într-o cameră din sufragerie, dormitor și chiar în studio. Hamacurile sunt un înlocuitor excelent pentru fotoliile clasice, canapele sau pufurile din material textil. Înainte de a cumpăra hamacul potrivit pentru interior, să ne gândim la cât spațiu îi putem aloca.

În sufragerie vor funcționa mai bine hamacele mai mari, pentru două persoane, de unde ne putem lenevi cu cei mai tineri sau ne putem relaxa confortabil cu o carte în mână. Diferitele modele de hamace de interior disponibile în magazinul nostru nu numai că arată interesante, dar creează și un spațiu suplimentar de relaxare: poți viziona filme de la ele. În studio pot apărea și hamace pentru adulți, datorită cărora, în timpul unei pauze de la serviciu, ne vom putea odihni un timp și ne vom putea obține forță pentru activități ulterioare. Elementele de interior vor funcționa excelent în biroul oamenilor creativi care petrec mult timp creând idei pentru proiecte specifice. Hamacul pentru cameră se va potrivi perfect în pod într-un stil rustic. Combinând-o cu fotolii retro și scaune renovate manual, obținem nu doar un loc suplimentar pentru a sta, ci și un plus care creează o atmosferă neobișnuită, de vacanță. Accesoriile de agățat pentru interior pot fi desfășurate ori de câte ori avem nevoie, iar apoi depozitate în dulap.Hamacele pentru interior pot fi și ele un element original al decorului unei cafenele, bistro sau săli de lectură. În opinia noastră, hamacele pentru cameră au cucerit interioarele și cu siguranță vor rămâne acolo mult timp.

Un hamac pe balcon - un idee pentru plajă paradisiacă

Pentru mulți dintre noi, un balcon este un loc de depozitare pentru biciclete, echipamente inutile și un loc în care ne putem agăța rufele. Cu toate acestea, merită să ne amintim cât de mult potențial are acest spațiu mic. Tot ce ai nevoie sunt câteva accesorii și imaginație, iar piesa noastră obișnuită de spațiu se poate transforma într-o cafenea, o plajă de paradis sau o junglă urbană. Una dintre cele mai la modă soluții în acest sezon este amenajarea unui balcon în stil boho, adică unul care se referă la sărbători colorate la mare. Dacă balconul nostru este destul de mare, un hamac lat pentru două persoane se va potrivi cu ușurință pe el. Capetele hamacului pentru balcon pot fi atașate de grilaje, dar înainte de a face acest lucru, asigurați-vă că sunt suficient de puternici. Produsul destinat balconului ne va permite sa cream un colt intim de odihna.

Putem așeza pe podea o eșarfă cu o mandală sau o țesătură cu modele abstracte. Nu avem nevoie de multă verdeață, doar de o floare mai mare plasată într-un vas masiv de lut. Nisipul poate fi turnat într-un borcan mare și pe el pot fi așezate pietre aduse de la călătorii îndepărtate. Indiferent de stilul pe care îl alegem pentru balcon, nu uitați că hamacele pentru balcon ar trebui să fie realizate din materiale durabile, rezistente la deteriorare. Indiferent dacă este un articol pentru copii sau adulți, cea mai populară țesătură folosită în producția de hamace de balcon este bumbacul. Hamacul pentru cameră din bumbac este confortabil și plăcut la atingere, făcându-l potrivit pentru dormit și lenevitul după-amiaza. Hamacurile disponibile in magazinul nostru sunt realizate din bumbac extrem de moale cu un amestec de poliester puternic si usor. Datorită acestui fapt, folosirea hamacului dublu Cotpoly este o adevărată plăcere - materialul este aerisit și durabil și de asta avem nevoie în timpul vacanțelor însorite în oraș.

To Top