Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Grădină și terasă

Nu fără motiv ne imaginăm paradisul ca pe o grădină - simbolizează pacea și armonia, un loc de odihnă. Nu de aceea locuitorii orașului, dorind să aibă măcar un înlocuitor al

acestei idile paradisiace, devin proprietarii grădinilor alocate? Totuși, pentru a ne crea propriul paradis, avem nevoie nu doar de voință, ci și de decorațiuni potrivite pentru grădina din afara casei, care să confere acestui loc un caracter unic, potrivit cu stilul nostru.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Felinar din sticlă cu lumânare LED - Chic
  47%
  24h
  Felinar din sticlă cu lumânare LED - Chic
  Special Price 56,95 RON Regular Price 106,96 RON
 2. Masă JIMENA
  24h
 3. Set de ghirlande decorative - Fără telecomandă
  73%
  24h
 4. LED lumini pom de Crăciun - Cristale - Lumina alba, fixa, 1043 cm
  73%
  24h
  LED lumini pom de Crăciun - Cristale - Lumina alba, fixa, 1043 cm
  Special Price 18,35 RON Regular Price 67,95 RON
 5. Ghirlandă luminoasă decorativă RICHI
  73%
  24h
  Ghirlandă luminoasă decorativă RICHI
  Special Price 16,44 RON Regular Price 59,95 RON
 6. LED ghirlandă de lumină pe sârmă de cupru
  73%
  24h
  LED ghirlandă de lumină pe sârmă de cupru
  26,08 RON Regular Price 94,94 RON
 7. Grilă de lumină cu LED-uri
  55%
  24h
  Grilă de lumină cu LED-uri
  Special Price 64,95 RON Regular Price 145,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Dar care sunt exact beneficiile îngrijirii grădinii? Chiar sunt o mulțime. Suntem în aer liber, ne oxigenăm mai bine corpul, devenim mai puțin stresați și putem economisi bani cultivându-ne legumele sau fructele. În plus, o grădină de acasă poate fi un înlocuitor pentru o excursie în afara orașului și o vacanță de vacanță. De multe ori petrecem mult timp în grădină, așa că merită să avem grijă de accesoriile potrivite pentru grădină, astfel încât să nu facem rămânem fără orice și ne simțim grozav în asta. Vezi ce decoratiuni de gradina avem in oferta noastra!

Decoratiuni pentru gradina - "Arata-mi gradina ta si iti spun cine esti"

Se spune adesea că tipul de mâncare pe care îl consumi determină cine ești. Acest slogan, probabil nu foarte plăcut multora, are mult adevăr în el. În mod similar, puteți încerca să trageți concluzii despre cine îl deține pe baza aspectului accesoriilor noastre de grădină. Florile perfect aranjate și îngrijite, paturile cu fructe și legume indică faptul că este o persoană răbdătoare, organizată, pentru care grădinăritul este o adevărată pasiune. Iubitorii de sport și activitate încearcă cu siguranță să aloce cât mai mult spațiu pentru accesorii sportive grădinii, de exemplu o trambulină, rachete de badminton sau goluri de fotbal. La urma urmei, sportul este sănătate, iar sportul în aer liber combinat cu distracția bună funcționează mai bine pentru bunăstarea noastră decât orice medicament.

Un număr mare de decorațiuni din grădină arată că unei persoane îi place să se înconjoare cu obiecte frumoase, apreciază să ofere spațiului un caracter individual. Decorațiunile de grădină pot fi atât figurine, sculpturi, cât și obiecte care sunt, de asemenea, practice, cum ar fi felinare LED, lanțuri luminoase sau hamace. Cei mai sârguincioși grădinari și proprietari de loturi păstrează cu siguranță multe accesorii de grădină precum mașini de tuns iarba, greble, lopeți, găleți într-un mic depozit. Echipamentele de grădină ale adevăraților pasionați de grădinărit vor fi cu siguranță incredibil de bogate și la prima vedere ne vom da seama că acesta nu este un hobby obișnuit pentru ei. Cu toate acestea, nu este echipamentul eficient sau decorațiunile uluitoare de grădină cele mai importante, doar bine în ea. Prin urmare, nu merită să te bazezi pe mode temporare, ci să te bazezi pe propriile sentimente și să alegi accesorii pentru grădină, astfel încât să simți că grădina este a doua ta casă.

Accesorii de grădină când nu există spațiu - grădină pe balcon

Nu toți avem o zonă imensă în care să putem amenaja o grădină impresionantă. Cei mai multi dintre noi locuim la blocuri, orase din ce in ce mai mari, si doar un mic procent detine o bucata de teren in afara centrului orasului. Cu ce rămânem? Nu trebuie sa renuntam la mica noastra gradina, iar datorita accesoriilor si decoratiunilor de gradina potrivite, putem crea o oaza placuta de relaxare pe balcon sau terasa. Pe balcon, putem planta flori si cultiva legume, fructe sau ierburi. Tot ce ai nevoie este entuziasm și voință bună și totul poate fi învățat. Un balcon decorat cu accesorii neobișnuite de grădină va deveni o parte preferată a casei. Să începem de la început, adică curățenia, care cu siguranță va fi utilă dacă până acum ne-am uitat doar ocazional la balcon. Curățarea totul este primul pas, al doilea este ideea. Cel mai bine este să ne creăm o viziune despre cum vrem să arate grădina noastră de pe balcon. Lista ar trebui să includă elementele de bază ale echipamentelor de grădină și posibilele completări caracteristice grădinilor. Ne putem inspira inspirație pe internet, dar ne putem adresa și unui specialist care ne va spune profesional care plante se vor potrivi cel mai bine stilului nostru și gradului de implicare în îngrijirea plantelor de pe balcon. Florile trebuie alese astfel încât, în primul rând și cel mai important - ne plac, în al doilea rând - să fie bine adaptate la temperaturile din Polonia, iar în al treilea rând - foarte importante pentru persoanele care nu suferă de exces de timp liber sau sunt grădinari începători - sunt ușor de îngrijit. Odata ce ne ocupam de cultivarea plantelor, ne putem ocupa de completarea accesoriilor pentru balcon. Vă recomandăm să instalați hamac, care va funcționa și ca leagăn. Ne va fi de folos și o măsuță, pe care să punem o ceașcă de ceai sau o carte. Chiar și cel mai mic balcon poate fi decorat cu, de exemplu, lanterne. Am pune un felinar decorativ pe o masă sau l-am așeza în colțurile balconului pentru a ilumina plantele în ghivece de jos.

O soluție excelentă în micro grădini este și un raft pentru flori. Nu ocupă mult spațiu și este cu adevărat spectaculos - pentru a-i sublinia și mai mult calitățile și farmecul plantelor care stau pe el, îl poți împleti cu lampi de grădină. Tot ce ai nevoie este un pic de creativitate si fiecare dintre noi va gasi cu siguranta cateva idei care te vor ajuta sa amenajezi o gradina minunata chiar si pe cel mai mic balcon. Ornamentele de grădină vor crea o atmosferă magică!

Decorări pentru grădină în aer liber - dă caracter spațiului tău verde

Toată lumea știe că deseori lucrurile mici fac diferența. Accesoriile pentru gradina sunt cele care dau stilul unui spatiu dat. Este și cazul grădinilor – datorită adăugărilor corespunzătoare, ne putem crea propriul aranjament unic sau ne putem inspira din unul dintre stilurile de amenajare a grădinii. Și există o mulțime din care să alegeți! Iubitorii Orientului își pot baza designul grădinii pe principiile fegng shui, plasând flori, stânci sau iazuri la locul potrivit. În stilul chinezesc, fiecare element al echipamentului de grădină este important, deși pare foarte natural.

Pentru cei cărora nu le plac prea multe decorațiuni de grădină și preferă naturalețea, recomandăm să se inspire din stilul japonez - îngrijirea acestuia nu necesită abilități avansate, iar plantele caracteristice acestui stil sunt frumoasele magnolii sau rododendronii magnifici. Cei pentru care grădina este cea mai mare pasiune se pot inspira din grădinile olandeze – nu există accesorii care să distragă atenția ochiului. Grădina este decorată cu numeroase flori, lalele impresionante și gard viu perfect tuns. Cu toate acestea, lipsa decorațiunilor tipice de grădină nu înseamnă neapărat că grădina va părea subdezvoltată sau goală. Stilul provensal este completat de accesorii rustice de grădină - udatoze sau ulcioare fanteziste. Nu ne putem imagina că într-o grădină decorată în stil mediteranean nu ne-am instala iluminat adecvat, care va fi și un decor. Daca deja am creat un climat ca din sudul Europei, atunci vara, serile calduroase ne vom dori cu siguranta sa petrecem clipe de relaxare in gradina cu un pahar de vin bun. Un astfel de aranjament de grădină se potrivește unui lanț LED în formă de bule, care cu lumina sa caldă te va face să nu vrei să părăsești grădina.

Echipament de grădină - iluminat

Nu ne aflăm întotdeauna în grădină între răsărit și apus, motiv pentru care este atât de important să asigurăm iluminarea adecvată a zonei noastre verzi. Iluminatul nu trebuie să fie doar funcțional, credem că este un decor grozav al grădinii, care afectează semnificativ caracterul spațiului. Dacă ne pasă de universalitate sau avem un buget limitat și căutăm cele mai economice soluții, să alegem iluminatul de grădină care să îndeplinească cât mai multe funcții. Vă recomandăm lanțuri LED pentru iluminarea grădinii, care au câștigat recent popularitate. Și pe bună dreptate! De ce? Probabil că mulți dintre noi le cunoaștem avantajele. Luminile LED de grădină sunt extrem de durabile, așa că nu pot fi folosite doar în aer liber. Nu le este frică nu numai de vreme, ci și de impacturi sau alte daune mecanice. Niciunul dintre noi nu vrea să plătească facturi colosale pentru a ne lumina grădina și cu siguranță nu pe lista lui de decorațiuni de grădină care consumă prea multă energie electrică. Din fericire, LED-urile economisesc energie și, atunci când durata lor de viață se termină, ne vor anunța - vor străluci cu mai puțină putere decât înainte. Accesoriile de grădină și decorațiunile de grădină sub formă de iluminat vor funcționa nu numai la o petrecere în grădină pentru adulți, ci și la o minge mai bună în grădină.

Lămpile LED de grădină sunt sigure pentru copiii noștri, deoarece nu conțin substanțe nocive și nu se încălzesc ca becurile tradiționale. Iluminatul de gradina cu LED este un decor de gradina care este in armonie cu natura! În funcție de stil, putem alege accesorii de grădină care se vor îmbina cel mai bine cu peisajul. Pentru o grădină indisciplinată, ușor sălbatică, lămpile de grădină LED - Kropla vor fi cele mai potrivite. Iluminatul din gradina se poate referi la stilul pe care il avem acasa, asa ca daca cele patru colturi ale tale sunt dominate de un stil industrial sau scandinav, nu ezita sa mai cumperi un astfel de accesoriu!Ii vom adauga lampi de gradina cu LED - Cristale. Formele neregulate ale bulbilor arată extrem de originale și adaugă farmec grădinii, iar în combinație cu alte decorațiuni de grădină, vor crea un întreg coerent, arătând magnific și pur și simplu frumos. Personal ne plac grădinile frumos luminate după întuneric, așa că vă încurajăm să cumpărați accesorii strălucitoare de grădină de pe site-ul Restilo. Lămpile de grădină nu sunt totul – avem la dispoziție și ghirlande și perdele luminoase, cu care putem decora atât intrarea în grădină, un foișor, o terasă sau un gard viu, cât și iarna folosirea ca decorațiuni pentru casă. Toate aceste decoratiuni luminoase pentru gradina, imbinate corespunzator intre ele, vor crea un aranjament nepamantesc de care iti va lipsi in serile ploioase si mohorate, iar vara ti se va parea mult prea scurta. Pentru că există ceva mai plăcut decât o seară liniștită într-o grădină frumos luminată? Decorarea gradinii va introduce o atmosfera unica si va decora intreaga casa.

To Top