Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Ghivece de flori

ghivece elegante - o modalitate simplă de grădinărit în camera de zi. Niciodată prea multe plante. Mai ales în oraș, unde contactul cu natura este limitat, merită să ajungem la

verdeață, care nu numai că subliniază elegant caracterul interiorului, dar are și un efect foarte pozitiv asupra bunăstării și confortului nostru de viață. Potrivit multor studii, contactul zilnic cu natura calmează simțurile, calmează, minimizează stresul și scade tensiunea arterială. De aceea, nimeni nu trebuie să fie surprins de marea revenire a plantelor în ghivece, care apar nu doar pe pervazurile ferestrelor, ci și pe podea, în paturi speciale de flori sau pe mobilier.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Ghiveci   TRIGG
    24h
  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Pentru a crea o oază unică de pace, totuși, cumpărarea de flori nu este suficientă. La fel de importante sunt: îngrijirea zilnică, îngrijirea și alegerea locului potrivit și a ghivecelor potrivite. Plastic, ceramică, lut, sticlă din lemn - fiecare tip de carcase de flori funcționale se caracterizează prin caracteristici unice care se potrivesc perfect cu cerințele diverse ale speciilor individuale. La ce să cauți atunci când cumperi ghivece? De ce vasele din ceramică sunt întotdeauna o alegere bună? Care sunt cele mai interesante moduri de a prezenta flori? Veți găsi răspunsurile la aceste întrebări și la multe alte întrebări în articolul de mai jos. Vă invităm să citiți.

Totul despre plante - ghivece elegante din plastic Restilo

Plantele în ghiveci sunt o modalitate din ce în ce mai populară de a adăuga o notă naturală interiorului tău. Florile apar atât pe pervaz, cât și pe noptiere, sau atârnate pe perete sau sub tavan. În acest fel, chiar și un mic suculent este pe deplin expus și ne putem bucura de colecția noastră impresionantă de verdeață în fiecare zi. Secretul constă în ghivecele potrivite, a căror construcție unică permite nu numai să atârne cele mai frumoase exemplare, ci și să asigure siguranța florilor așezate pe podea. Selecția de ghivece disponibile în magazinul online Restilo este imensă. Printre numeroasele modele, puteți găsi ghivece mari din plastic, care vor funcționa deosebit de bine pentru exemplarele de plante mai mari: ferigi, monștri, bambuși și smochini.

Designul ușor vă permite să rearanjați cu ușurință florile. Acest lucru este deosebit de important în cazul plantelor care necesită pulverizare regulată cu un pulverizator și spălarea temeinică a frunzelor. În ultimul caz, putem pune un ghiveci de plastic cu o plantă într-o cadă și apoi aranjam o baie adevărată pentru aceasta cu un jet de apă de vară. Cu toate acestea, nu uitați să faceți această procedură cu blândețe pentru a nu deteriora frunzele și lăstarii. În cazul ierburilor și florilor mai mici pe care dorim să le prezentăm în paturi de flori, vor fi perfecte mici ghivece decorative care vor separa speciile individuale unele de altele. Prețul lor accesibil și o varietate de culori și modele se vor dovedi mai ales atunci când arătați plante. In oferta magazinului nostru, carcase interesante se vor gasi atat de catre iubitorii de aranjamente minimaliste, moderne, cat si de amatorii de culori vii, etnice. Primului dintre ele îi vor plăcea cu siguranță ghivecele într-o singură culoare, a căror utilizare în interior asigură coeziune și armonie aranjamentului. Lejeritatea și durabilitatea lor extraordinară sunt soluția perfectă pentru apartamentele cu animale de companie. În timpul toamnei, capacul rezistent din plastic nu va răni prietenii noștri patruped. În plus, carcasa nu se va destrăma în multe elemente mici, datorită cărora putem curăța cu ușurință spațiul de acasă și putem repara daune accidentale. Marele avantaj al ghivecelor din plastic este faptul că sunt disponibile în aproape orice formă, dimensiune și culoare, motiv pentru care putem adapta cu ușurință carcasa la nevoile unei anumite plante.În plus, suprafața lor este uneori acoperită cu o textură neobișnuită. , datorită cărora vasele de plastic imită perfect ceramica artistică, lut sau lemn . În acest fel, la un preț mic, putem obține un efect captivant.

Alertă tendințe - Amenajare urbană plină de plante și ghivece ceramice

Odată cu apariția modei pentru interioarele raw rustic, japandi și wabi-sabi, alegem din ce în ce mai mult nu numai plante verzi, ci și accesorii de decorare interioară din materiale naturale. Ghivecele din ceramică au revenit în favoarea, al căror aspect și proprietăți unice fac ca plantele plantate în ele să crească mult mai bine. Materialul unic reține perfect umiditatea, este rezistent la lumina soarelui și la condițiile meteorologice nefavorabile. Ceramica previne uscarea excesivă a substratului, mai ales pe vreme caldă, ceea ce previne supraîncălzirea rădăcinilor. Când cumpărați o oală din ceramică, merită să fiți atenți dacă are o gaură funcțională în fund. Prezența acestuia asigură o circulație adecvată a apei și a aerului, adică tot ceea ce este necesar pentru dezvoltarea corectă a majorității plantelor.

Oala din ceramică este mult mai grea decât carcasele din plastic, așa că va fi perfect pentru grădină sau balcon. Greutatea sa optimă îl face mai puțin vulnerabil la răsturnarea de către vânt. Funcționalitatea și aspectul organic vor fi perfecte pentru orice interior care combină tendințele ecologice cu o notă de eleganță minimalistă. Culorile plăcute pentru ochi vor sublinia perfect frumusețea plantelor selectate și se vor armoniza perfect cu materialele naturale și culorile inspirate de culorile pământului. O soluție la fel de interesantă poate fi oale și mai grele din gresie sau lut. În opinia noastră, cea mai interesantă soluție de amenajare este un ghiveci mare din ceramică cu o ornamentație interesantă, care este punctul principal al designului interior. Datorită acesteia, sufragerie rămâne elegantă, armonioasă și atrage atenția. Orice oală cu cap/bust este, de asemenea, o soluție excelentă. Forma unică este un plus foarte elegant, care combină estetica clasică, antică, cu o abordare artistică a designului interior.

Oale suspendate la modă - o modalitate de a crea o oază de verdeață într-un interior mic

Plantele de interior pot fi o adevărată provocare, mai ales dacă spațiul este limitat. În acest caz, este deosebit de important să se realizeze un compromis între o aranjare coerentă, armonioasă și densitatea excesivă a spațiului liber. Exemplarele bine alese, optim de mari, introduc un caracter unic chiar și unei garsoniere mici și au, de asemenea, un efect pozitiv asupra bunăstării membrilor gospodăriei. Dar cum să le prezinți frumusețea, pentru a nu îngreuna spațiul mic? Există multe modalități de a afișa în mod corespunzător verdeața, iar una dintre ele este utilizarea ghivecelor suspendate. Putem ajunge la ele sub formă de macrame atârnând de tavan sau sclipici de sticlă în care punem plante alese. Toate suculentele care nu necesită udare frecventă și îngrijire complicată vor fi perfecte pentru acest rol.

Oalele suspendate disponibile la Restilo nu sunt doar decorațiuni interesante, ci și carcase profilate optim care garantează condiții optime de viață pentru plante. Formele lor diverse, formele surprinzătoare și soluțiile unice de design creează un efect interesant care poate fi folosit în aproape orice interior. Atat intr-o camera care se incadreaza in estetica minimal chic, dark nordic, cat si japandi sau wabi-sabi. Construcția durabilă și bine profilată este, de asemenea, o garanție a durabilității. Datorită acestui fapt, putem fi siguri că produsul va rămâne în locul ales. În plus, forma funcțională facilitează agățarea simplă și fără probleme a ghiveciului. O alta idee de prezentare a plantelor intr-un spatiu restrans sunt gradinile verticale. Pentru a le crea, avem nevoie de o cutie și oale de plastic, pe care le vom pune în interiorul recipientului. Numărul de plante și dimensiunea carcaselor trebuie ajustate la spațiul de care dispunem. Designul în sine necesită puțină muncă, dar efectul este captivant. Printre ghivecele suspendate din oferta noastră se numără și modele foarte geometrice care vor funcționa perfect ca o completare a unei galerii de ilustrații de acasă. Dacă nu avem timp pentru îngrijirea laborioasă a plantelor - ghivecele suspendate pot fi folosite pentru a prezenta frunze individuale, butași sau flori uscate. Rezultatul poate fi cu adevărat captivant. Ca ultimă soluție, putem ajunge la o compoziție de exemplare vii și flori artificiale. În sfârșit, merită menționat că ghivecele suspendate combinate cu paturi de flori vintage ne-au furat recent inimile. Această combinație este un adevărat clasic care îi va încânta chiar și pe cei mai pretențioși iubitori de plante și design bun.

Creează un azil verde - ghivece frumoase și practice pentru balcon

Nu toată lumea are o grădină. Pentru unii, este o decizie conștientă să locuiască în oraș, în timp ce alții renunță la un azil verde din cauza programului lor încărcat. Oricum, indiferent de asta, nimic nu stă în calea creării unei oază de zen de relaxare pe terasa acoperită, pe balcon sau chiar într-o cameră închisă de acasă. Totul depinde de spațiul de care dispunem.Totuși, rețineți că spațiul exterior necesită accesorii adecvate. Produsele sunt expuse zilnic la lumina soarelui, umiditate, vânt și temperaturi în schimbare. De aceea, ghivecele pentru balcon ar trebui să fie rezistente, mult mai grele decât carcasele standard și, de asemenea, ușor de întreținut. Atunci când alegeți ghivece pentru balcon, este dificil să vorbiți doar despre estetică. Aspectele practice sunt la fel de importante.

Alegând carcasele potrivite, putem nu numai să asigurăm siguranța exemplarelor noastre preferate, ci și să minimizăm posibilitatea apariției unor probleme ulterioare legate de îngrijire. Dacă avem o suprafață mare, ne putem concentra pe crearea de paturi de flori din paleți și chiar să ajungem la mobilier special care va expune o grădină privată în mijlocul unui complex urban. Dacă, totuși, spațiul nostru este limitat, putem ajunge la un ghiveci mare din ceramică, în care vom așeza un copac unic. O mini-sera este, de asemenea, o solutie excelenta. În concluzie, alegerea ghivecelor este o sarcină foarte importantă. Invelisurile adecvate reduc la minimum timpul pe care trebuie să-l acordăm îngrijirii ulterioare a exemplarelor noastre preferate. Atunci când alegem ghivece, merită să luăm în considerare ce plante dorim să plantăm, conceptul de compoziție și tipul locului în care apar exemplarele selectate. Urmând aceste câteva reguli, vom spori pe deplin frumusețea azilului nostru verde și, în plus, vom face chiar și o plantă medie o vedetă a interiorului.

To Top