Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Gătitul

Bucătăria este inima casei, iar gătitul poate fi o mare pasiune și plăcere. Culinaria este, de asemenea, o artă. Pentru a deveni un maestru bucătar, trebuie să ne dotăm cu

echipamentul potrivit pentru gătit, prăjit și coacere. Indiferent dacă avem un spațiu mare sau o chicinetă mică, datorită unei bune organizări a bucătăriei și echipament adecvat pentru gătit vom îndeplini fiecare sarcină culinară. Ai nevoie de talent pentru a deveni un adevărat bucătar? Probabil că da, dar voința de a acționa va fi mult mai importantă. Cu toate acestea, fără ustensile și accesorii de gătit de bună calitate, chiar și cel mai mare entuziasm poate dispărea... pentru ca acest lucru să nu se întâmple, vrem să vă spunem ce să căutați atunci când cumpărați, ce echipament gătit, prăjire și coacere cumpără și de câte accesorii de gătit avem nevoie pentru a crea mâncăruri grozave.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Accesorii pentru gătit - gadgeturi care fac diferența

Ne-am putea lipsi de unele accesorii de gătit? Sigur. Cu toate acestea, viața fără ele ar fi mult mai dificilă, iar potențialul nostru culinar ar putea fi neexploatat. De aceea, merită să investim în echipamente mici de bucătărie suplimentare. Dacă suntem fani ai mâncărurilor italiene și, în același timp, ne concentrăm pe gătitul acasă, unde totul este pregătit de la zero, ne putem echipa bucătărie cu, de exemplu, o forma pentru ravioli PRESTO sau o masă de patiserie pentru prepararea pastelor. De asemenea, vor fi utile oalele mai mici și mai mari, datorită cărora turnarea supei va fi mai ușoară și mai eficientă. Cel mai mic va fi folosit nu numai pentru a turna supa, ci și sosul. Dacă ne place orezul, merită să cumpărăm o linguriță de orez PREST specială, care ne va face mai ușor să-l punem și să dublem bucuria unei mese delicioase. Dintre accesoriile de gătit mai mici, nu putem uita de spatula de amestecare - multe vase de gătit nu sunt rezistente la zgârieturi, așa că haideți să înlocuim furculița cu o spatulă. Strecuratoarele sunt accesorii de gătit foarte importante. Nu ne putem imagina că strecurăm ceva fără a folosi TONUL PRESTO sau GrandCHEF. Nu putem să nu menționăm aici fierbătorul CORONA. Fierboanele electrice devin din ce în ce mai populare, dar au dreptate? O soluție mai economică este să cumpărați un ceainic amplasat pe aragaz sau pe o plită cu inducție, iar achiziționarea unui ceainic cu design universal ne va oferi încrederea că, indiferent de orice renovare în bucătărie, acesta va fi mereu un model la modă și element bine prezentat în bucătăria noastră. Ca ultimul... un gadget care va fura inima unui adevărat fan al mâncării, care nu are nimic de-a face cu dietele și restricțiile. Ce ar putea fi? PURITY Oala cu cartofi și chipsuri la microunde! Conceput pentru toată lumea, pentru că toți avem nevoie de puțină răsfăț din când în când.

Echipament de gătit potrivit stilului dvs. de viață

Indiferent cine ești, cât timp petreci în bucătărie sau dacă îți place să gătești, trebuie să ai ustensilele și accesoriile de gătit potrivite puternic> în bucătăria ta pentru bucătăria ta. Nu ceda presiunii nimănui și adaptează echipamentele de gătit nevoilor tale. Nu trebuie să ai o duzină de oale dacă știi că oricum nu le vei folosi. Nu trebuie să vă întrebați dacă merită să cumpărați o altă tigaie dacă gătitul este pasiunea ta cea mai mare și îți dă bucurie. Pentru cei care iubesc să gătească, recomandăm să cumpere diverse tipuri de oale, pentru a avea mereu la îndemână cele mai potrivite ustensile de gătit. O noutate care va atrage cu siguranță multă lume este o oala de spaghete PRESTO specială, înaltă, datorită căreia pastele noastre vor fi gătite perfect. De la echipamentul pentru gătit, coacere și prăjire, fiecare bucătar care se respectă, căruia, în afară de gătit, îi place să împărtășească ceea ce a pregătit și adesea își invită rudele la cină împreună, ar trebui să aibă o oală. suficient de mare pentru ca nici un număr de oaspeți să gătească fără a fi surprins. O soluție bună este să cumpărați o oală de minim 5 litri, precum PRESTO, cu un volum de până la 6,5 litri sau PRESIDENT cu o capacitate de 7 litri! Nu poți uita de tigăile de friptură - poți pregăti multe feluri de mâncare în ele și alege una care se potrivește gustului tău - sticlă DELICIA, SAPHIR neagră sau poate nebun de strălucitor. >EXCLUSIV. Acest tip de echipament de gătit va funcționa atât zilnic, cât și de sărbători. Oamenii care locuiesc din mers vor aprecia să cumpere ustensile de gătit care pot fi puse în cuptorul cu microunde - cum ar fi oala pentru paste PURITY MicroWave. Toți cei care urmează o dietă vor răsufla ușurați, acum puteți cumpăra o oală cu microunde cu opțiunea de aburare - PURITY MicroWave. Pentru cei care caută cea mai universală soluție, vă sugerăm că pot investiți cu încredere în oala multifuncțională PURITY MicroWave, vă promitem că nu veți fi dezamăgiți

Vase de gătit - ce să căutați înainte de a cumpăra

Calitate mai întâi. Atunci când cumpărăm accesorii de gătit trebuie să fim siguri că ne vor servi câțiva ani. De aceea, merită să alegeți ustensile de gătit care vor fi realizate din materialul potrivit. Trebuie să fie durabil, rezistent la deteriorare și sigur pentru sănătate. Echipamentele de gătit din oțel inoxidabil sunt foarte populare. În plus, putem găsi și vase de gătit din sticlă, plastic sau fontă. Când vine vorba de cumpărarea de tot felul de ustensile de gătit, să aruncăm o privire la dacă mânerele sunt făcute în așa fel încât să nu se încălzească prea repede. Să mai verificăm dacă oalele, tigăile, cratițele pot fi spălate în mașina de spălat vase, iar dacă avem plită cu inducție, dacă vor fi potrivite pentru inducție. Să nu uităm de cele mai de bază lucruri - dacă cumpărăm un set de echipamente de gătit, este important să le verificăm capacitatea pentru a nu fi surprinși neplăcut de ustensile de gătit prea mici sau prea mari. . În plus, este bine ca piesele individuale ale accesoriilor de gătit, de exemplu mânerele oalelor și capacelor, să fie interschimbabile. Datorită acestui fapt, nu va trebui să cumpărăm echipamente de gătit noi, ci doar să înlocuim ceea ce a fost deteriorat.

Vase de gătit din oțel inoxidabil

De ce să alegeți accesorii de gătit din oțel inoxidabil? Oalele de gătit din oțel au multe avantaje. În primul rând, îndeplinesc criteriul de calitate. Sunt durabile, rezistente la deteriorări mecanice și zgârieturi. Datorită acestui fapt, nu trebuie să ne facem griji atunci când folosim tacâmuri obișnuite pentru a amesteca vasul în loc de o spatulă de silicon sau de lemn în timpul gătitului. Ustensilele de gătit din oțel inoxidabil nu se vor deteriora atât de ușor. În plus, sunt incredibil de versatile. Se potrivesc în orice bucătărie, au un luciu elegant. Funcționalitatea lor extraordinară este evidențiată, de exemplu, de posibilitatea de a spăla aceste vase de gătit în mașina de spălat vase și de faptul că pot fi folosite ca echipamente de gătit, prăjire și coacere in cuptor. Vor funcționa bine pe sobele tradiționale și pe o plită cu inducție. Avantajul lor foarte important este, desigur, rezistența la coroziune menționată deja în nume - datorită aliajului de fier și crom vasele de gătit nu ruginesc. Din fericire, întreținerea accesoriilor de gătit din oțel inoxidabil nu este deloc complicată. Echipamentul de gătit trebuie spălat cu un burete obișnuit, orice depuneri depuse pe ustensile de gătit trebuie îndepărtate cu detergenți naturali precum oțet sau lămâie. Singurul lucru la care trebuie să fii atent este să freci acest tip de accesorii de gătit cu tampoane de curățat ascuțite.

Echipament de gătit - amenajăm bucătăria

De ce accesorii de gătit avem nevoie pentru a dota bucătăria? În primul rând, trebuie să cumpărăm oale și tigăi bune. Bine ce înseamnă? Mai ales dacă avem spațiu limitat, trebuie să alegem astfel de mâncăruri de gătit, prăjire și copt în care putem găti multe feluri de mâncare diferite. Nu avem nevoie de o duzină de oale. Vom avea nevoie doar de câteva pentru a crea mâncăruri uimitoare. Prin urmare, cel mai important este ca bucărurile de gătit să fie universale și cât mai diverse - mici, mai mari, de diferite adâncimi, astfel încât să fie ușor să alegeți cel mai bun echipament de gătit. strong> Dacă suntem abia la începutul călătoriei dvs. culinare, vă recomandăm să cumpărați un set de ustensile pentru gătit, prăjit și copt. Datorită acestuia, vom economisi timp și vom scăpa de îndoielile legate de ceea ce avem nevoie și ce nu avem. În funcție de previziuni - ce vom găti, cât de des, pentru câte persoane, să alegem cea mai bună variantă. Puteți găsi seturi de ustensile de gătit, care constau în oale cu o tigaie, cum ar fi PRESTO, cu o cratiță - set VIVA și chiar având în set o oală pentru fiert lapte, ca în cazul setului HOME. Apoi putem cumpăra treptat accesorii de gătit care ne interesează. Este bine. dacă decorul bucătăriei și echipamentul pentru gătit, prăjire și coacere lucrează împreună. Pentru interioare moderne, vă recomandăm un set de oale ULTIMA. Ustensilele de gătit VISION au un design interesant care va arăta bine într-un interior minimalist. Se potrivesc bine cu alb, dar de asemenea cu lemn sau alte materiale naturale. Cei cărora le plac culorile sunt încurajați să nu renunțe la culorile suculente atunci când aleg echipamentele pentru gătit, prăjit și coacere - tigaia PRESTO de un galben nebun, cu adevărat însorită, va încânta pe mulți. Vasele de gătit PRESTO în negru vor arăta cu gust. Negrul este considerat un simbol al eleganței dintr-un motiv. Accesoriile pentru gătit în această culoare vor adăuga stil bucătăriei noastre.

Tot ce aveți nevoie - echipamente pentru gătit, prăjit și coacere

Accesoriile de bucătărie, în special cele de bază, sunt destul de scumpe. De multe ori nu vrem să cheltuim mult pe oale, tigăi sau alte ustensile de gătit. Amintiți-vă, totuși, că cumpărarea unui set bun de echipamente de gătit este o investiție de ani de zile , și veți folosi ustensilele de gătit zilnic. Prin urmare, este necesar să se echilibreze corespunzător proporțiile dintre costul suportat și calitatea produsului primit în schimb. Să ajustăm numărul de mâncăruri de gătit la nevoile noastre. Cel mai important lucru este să avem tot ce avem nevoie.
Și tot ce aveți nevoie este pe Restilo.pl.

To Top