Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Fotoliu și pufe

Un puf este un plus discret pentru designul interior, care, în ciuda dimensiunilor sale mici, atunci când este selectat și amplasat corespunzător, poate aduce mult bine în casa

noastră. Multitudinea de modele și culori disponibile pe piață te pot ameți. De aceea dorim să vă oferim cele mai importante informații care s-ar putea dovedi utile în procesul de alegere a unui echipament, care este un puf.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Dacă doriți să aflați ce să căutați imediat înainte de a cumpăra și cum îl puteți utiliza în mediul dvs., vă încurajăm să citiți următoarea parte!

O versiune modernă a pufului pentru cameră

Istoria acestei adăugări la mobilier interior datează din secolul al XVIII-lea. Există legende în jurul creării prototipului, în care se spune că debutul mobilierului a fost complet întâmplător. Din câte se pare, o coincidență a făcut ca pe suprafața dură a șezutului să fie plasat un material moale, ceea ce a inițiat crearea cunoscutului puf de living. Designurile contemporane încântă cu o varietate de structuri. Pot lua atât forme tipic minimaliste, cât și absolut decorative, bogate în detalii decorative. Alegerea unui anumit model este o adevărată provocare. Cum să alegi una dintre miile de variante disponibile? Pentru a fi mai ușor să răspunzi la această întrebare și, în același timp, pentru a dezvălui secretul selecției și selecției unui puf decorativ, vă propunem doi pași simpli. Ca parte a primei, răspunde la următoarea întrebare: în ce cameră vrei să-l așezi? Următorul pas este de a determina funcția pe care trebuie să o îndeplinească scaunul într-un anumit interior. Să aruncăm o privire mai atentă asupra acestei probleme împreună mai târziu în text.

Suport pentru picioare și scaun într-un singur loc - pufe matlasate multifuncționale

Scaunele din filigran, cărora le putem include cu îndrăzneală pufurile pentru scaune, funcționează bine în casele noastre în multe moduri diferite. Scopul cel mai evident este, desigur, rolul unui loc de odihnă. Amplasat în sufragerie, acesta poate fi tratat nu numai ca un scaun de rezervă pentru oaspeți, ci și ca un suport confortabil pentru picioare. Fotoliul confortabil și puful sunt un set perfect pentru relaxare după-amiaza!

Puful va fi grozav și ca decorarea holului

Deținătorii de animale de companie vor observa cu siguranță încă o utilizare potențială. Furries va adora suprafața moale, făcându-l un șezlong confortabil sau o zonă de joacă. Poate o piesă de mobilier de acest tip să îndeplinească și alte funcții în împrejurimile noastre? Desigur! Următorul, pe care vrem să-l menționăm, rezultă direct din construcția modelelor individuale. Unele variante sunt echipate cu un compartiment ascuns, care va fi util pentru depozitarea obiectelor mici si accesoriilor. Puteți ascunde cu ușurință tot ceea ce doriți să nu lăsați din vedere. În sfârșit, să ne uităm la rolul unui puf decorativ pentru sufragerie. După cum am menționat deja, există multe modele interesante disponibile pe piață. Toată lumea va găsi cu ușurință o variantă cu un stil de vis sau într-o nuanță preferată. O mică piesă de mobilier va completa perfect orice aranjament de living și îi va conferi caracterul dorit. Cu ajutorul lui, poți adăuga mai multă culoare interiorului selectat - tot ce trebuie să faci este să ajungi la un model disponibil într-o culoare intensă!

Structura pufului scaunului

Calitatea mobilierului din mediul nostru este extrem de importantă. La urma urmei, elementele de acest tip servesc în interioarele noastre cel mai adesea de mulți ani. Deși designul este de mare importanță, materialele din care sunt realizate modelele individuale nu ar trebui să ne fie indiferente. Ele determină în mare măsură rezistența întregii structuri, dar afectează și stabilitatea acesteia. Puful este cel mai des folosit ca loc de odihnă. Intuitiv, aceasta înseamnă că trebuie să garanteze non-răsturnarea și stabilitatea fiecărui utilizator. Orice defecte ale structurii sau materiile prime de calitate scăzută pot contribui la un accident. Ce să faci pentru a evita o astfel de situație? În primul rând, să acordăm atenție construcției menționate. Proporțiile elementelor individuale sunt de mare importanță. Un scaun confortabil nu este totul. Baza este de o valoare cheie în contextul asigurării distribuției corecte a forțelor în timpul utilizării. În cazul modelelor cu cadru cu patru brațe, garanția stabilității este de obicei cea mai mare. Acest lucru nu înseamnă, însă, că pufele moderne de sufragerie bazate pe un suport într-un singur punct sunt întotdeauna o alegere proastă. În această chestiune, dimensiunea elementului în contact direct cu solul va fi crucială. Cu cât suprafața este mai mare, cu atât este mai mare siguranța stabilității mobilierului. În sfârșit, dorim să subliniem încă o dată că merită să verificați lista materialelor folosite de producător înainte de a cumpăra. Acordați atenție tipului de țesătură de tapițerie și materialului din care a fost realizat cadrul. Datorită acestui fapt, vom face o alegere mai informată.

Pufe decorative în Restilo

În magazinul nostru online veți găsi o selecție largă de acest tip de scaune. Oferim variante de cea mai inalta calitate care sunt perfecte pentru completarea interioarelor in stil scandinav, glamour sau industrial. Pasionații de design clasic sau minimalist vor găsi și ei ceva pentru ei înșiși. Datorită caracterului lor multifuncțional, pufurile negre sunt completări incredibil de practice pentru toate interioarele casei. Nu este doar mobilier interesant pentru living, ci si accesorii pentru dormitor cu mare potential! Cu ajutorul celor mai importante sfaturi descrise mai sus, suntem încrezători că vei putea găsi modelul visurilor tale. La Restilo, returnările și transportul sunt întotdeauna gratuite, așa că puteți căuta liber și fără să vă faceți griji cu privire la costurile suplimentare!

To Top