Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Fotolii tapițate

Foliile tapitate sunt cu siguranță un mobilier care este centrul spațiului de agrement, tocmai de la ele începe conceptul nostru de amenajare a unei camere date. Scopul lor nu

trebuie să se termine doar în sufragerie, tendințele actuale încurajează amenajarea fotoliilor în locuri mai puțin evidente, de exemplu în hol. O astfel de soluție neconvențională va atrage cu siguranță multe comentarii pozitive din partea oaspeților.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Înainte de a face o achiziție, merită să verificați ce forme, culori și țesături de tapițerie sunt disponibile în prezent pe piață, deoarece selecția lor este uriașă, iar cu cât mai multe cunoștințe despre acest subiect, cu atât alegerea noastră este mai conștientă. În magazinul Restilo găsești fotoliul de vis care să răspundă tuturor cerințelor tale.

Cum să alegi un fotoliu tapitat pentru a crea un spațiu coerent în sufragerie?

Armonie și potrivire - acestea sunt cuvintele de ordine care ne însoțesc atunci când alegem mobilierul pentru zona de relaxare principală, care este camera de zi. Așadar, la ce ar trebui să fii atent atunci când alegi fotolii tapițate? Vom încerca să risipim orice îndoială. Prima întrebare importantă care se pune este dacă acestea ar trebui să se potrivească cu restul mobilierului? Ei bine, nu întotdeauna, combinațiile eclectice sunt din ce în ce mai frecvente, ceea ce face ca fotoliul tapitat să fie diferit de restul mobilierului, datorită căruia interiorul capătă un stil modern, eclectismul este la modă! Merită să vă concentrați pe o culoare atrăgătoare sau pe un scaun interesant cu o formă non-standard. Un exemplu perfect poate fi un fotoliu futurist pe un picior, cu o formă simplă.

Dar fanii clasici nu ar trebui să se simtă presați. Fotolii elegante cu canapea și masă de cafea și decorări pentru sufragerie asortate - acesta este reteta pentru amenajarea integrala a camerei. Modelele cu taburete sau puf sunt, de asemenea, o alegere excelentă, vă vor ajuta să vă relaxați complet după o zi lungă cu cartea preferată. Scaunele tapițate pot fi alternativa perfectă dacă un fotoliu pare prea voluminos. stilul vintage este, de asemenea, din nou în favoarea. Poți întâlni propuneri clasice cu cadru și cotiere din lemn, precum și modele modernizate, în care s-a păstrat forma mobilierului, dar materiile prime folosite sunt mai moderne, de exemplu, lemnul înlocuit cu metal. Este o combinație excelentă de stiluri retro și clasice.

Lângă fotoliile de epocă sunt cele în stil scandinav, ele fiind incontestabil legate de naturalețea manoperei. Un reprezentant interesant poate fi scaunul auricular. Nu îl puteți confunda cu niciunul altul, datorită formelor sale unice. Spătarul înalt, combinat cu umplutura moale, este garanția unei odihne bune.

Vorbind de modele populare și alese de bunăvoie, această listă nu poate să nu includă fotolii în formă de scoică care reprezintă cu mândrie stilul glamour. Spătarul decorativ, de obicei învelit în material catifelat cu cotiere confortabile, este chintesența stilului. Și aici poți alege o culoare intensă, foarte saturată, care nu va face decât să sublinieze măiestria produsului!

Fotolii tapițate cu stil pentru toată lumea!

Cadru din lemn și tapițerie din velur sau picioare metalice și un scaun în stil scandinav? Fotoliile tapițate elegante oferă și mai multe posibilități și combinații în ceea ce privește culorile, texturile și materialele. Fiecare persoană care dorește să-și descopere o bucată din suflet își poate exprima dorințele și visele atunci când își cumpără un fotoliu tapitat. Este un element de decor care este adesea văzut ca iese în evidență față de ceilalți, în ceea ce privește culoarea sau stilul. Poate fi înlocuit cu ușurință și astfel să implementeze greșeli de aranjare suplimentare.

Te interesează acest stil? Vezi și scaune scandinave!

Un fotoliu trebuie să fie foarte scump pentru a fi admirat? Absolut nu. Spre deosebire de fotoliile din piele, modelele tapițate pot fi achiziționate relativ ieftin. Materiile prime folosite pentru acoperirea mobilierului sunt la fel de rezistente ca pielea, si in acelasi timp nu isi pierd calitatile vizuale. Mobilierul este, de asemenea, mult mai ușor datorită umpluturilor moderne din spumă sau burete. Acest lucru va asigura cel mai înalt confort de odihnă chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori.

Campanie de îngrijire - cum să îngrijești un fotoliu tapitat?

Probabil, fiecare dintre noi se întreabă despre complexitatea procesului de îngrijire a mobilierului tapițat. Uneori este suficient un moment de neatenție pentru a se murdări. O metodă de curățare și întreținere selectată corespunzător vă va permite să vă bucurați de echipamente impecabile pentru mulți ani. În acest thread, vom încerca să risipim orice îndoială și să arătăm că nu trebuie să fie dificil sau consumator de timp. Prima problemă importantă este alegerea agentului de curățare, putem alege o metodă acasă sau putem ajunge la produse cosmetice specializate. Dintre produsele de casă pe care fiecare dintre noi le avem la îndemână, următoarele vor fi grozave:

  • Făina de cartofi - este de încredere în lupta împotriva grăsimilor, doar acoperiți pata și va fi absorbită,
  • acid citric - se va ocupa de petele de vin roșu sau de cafea, cel mai bine este să-l folosești sub formă de pastă,
  • Lichid de spălat vase sau praf de spălat - sunt excelente pentru petele de mâncare.

Dacă dorim să abordăm subiectul mai profesionist, alegerea noastră ar trebui să cadă pe agenți dedicați precum spume sau lichide de curățare a tapițeriei. De asemenea, va fi necesar un burete moale sau o cârpă din microfibră. Poate părea nesemnificativ, dar și direcția de curățare este importantă! Tapițeria cu grămadă delicată trebuie curățată în conformitate cu direcția sa și întotdeauna de la marginea petei până la centru, acest lucru va evita petele neatractive și va crește murdăria. Indiferent dacă alegem metode de acasă sau mijloace profesionale, datorită îngrijirii corespunzătoare, fotoliile tapițate vor rămâne în stare impecabilă mulți ani.

To Top