Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Fotolii matlasate

Când vorbim despre șic și eleganță în interior, ne vine în minte un fotoliu matlasat elegant. Spătarele cu gust cu cusături atrag, fără îndoială, privirea, dar sunt la fel de

funcționale și confortabile. Matlasarea împiedică mișcarea umpluturii și asigură o distribuție uniformă a acesteia.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Este fotoliul care este elementul decorului in care estetica lucrarii sale este cel mai vizibila, asa ca merita sa aloci putin timp mai mult pentru a verifica cu atentie diferitele variante si a o alege pe cea perfecta pentru tine. Fanii soluțiilor moderne ar trebui să-și satisfacă și nevoile de amenajare interioară, deoarece fotoliile matlasate se bucură acum de un design proaspăt, contemporan, pe de altă parte, nu le lipsește nici un indiciu de aspect luxos!

Cum să aranjați un spațiu pentru a expune corect un fotoliu matlasat în fiecare cameră

Un fotoliu este, fără îndoială, o piesă de mobilier care ne aduce alinare și ne permite să ne odihnim într-un mod extraordinar. Spre deosebire de canapele sau canapele este mult mai universal, principalul său avantaj este abilitatea de a muta cu ușurință mobilierul. Acest lucru ne oferă multe opțiuni de aranjare, chiar și atunci când cumpărăm o singură bucată din produs. Schimbând locul fotoliului matlasat sau îmbogățind spațiul cu noi completări, putem schimba complet starea vizuală a încăperii.

Te gândești la un fotoliu matlasat? În schimb, vă recomandăm perne matlasate

Să începem cu inima casei, camera de zi. Aici petrecem cel mai mult timp împreună cu membrii gospodăriei și merită să-i dedicăm un efort pentru ca acesta să devină un azil în care ne vom simți confortabil și pur și simplu bine. Deci, ce ar trebui să luați în considerare atunci când alegeți mobilier pentru camera de zi? Fotoliile, pentru că ne vom concentra atenția asupra lor, ar trebui înainte de toate să fie confortabile, mari și bine profilate. Aici se strecoară cuvântul ergonomie, înseamnă că pentru ca o piesă de mobilier să fie montată corect, trebuie să îndeplinească criteriile de mai sus. Este la fel de important să aveți cotiere care nu numai că vor adăuga un plus de rafinament scaunului, ci vor fi și un confort semnificativ în timpul utilizării de zi cu zi. De asemenea, merită să acordăm atenție accesoriilor, atunci vom folosi pe deplin potențialul mobilierului nostru. Cele mai importante sunt cu siguranță păturile decorative. Acest element poate schimba nu numai designul interior, ci și bunăstarea noastră. Se știe de mult că într-o seară rece de toamnă și iarnă este greu să faci fără cartea ta preferată, o ceașcă de ceai fierbinte și o pătură îndrăgită. Scufundat în fotoliul tău preferat cu un astfel de set, poți petrece un timp perfect.

În sala de mese lucrurile stau puțin diferit. Deseori folosim aceasta camera doar pentru ocazii speciale, asa ca poti miza pe solutii mai putin clasice. Un strop de lux se vede la modelele cu cadru cromat și tapițerie din catifea, matlasată. Ambele modele cu un profil simplu în stil vintage și forme neobișnuite, moderne se vor potrivi la fel de bine. De asemenea, merită să alegeți accesorii potrivite, cum ar fi față de masă elegantă, vesela elegantă sau lumânări.

Ce stil de interior pentru un fotoliu matlasat?

Fiecare dintre noi dorește să creeze o atmosferă confortabilă în cele patru colțuri. De frică de eșec, optăm adesea pentru simplitate și clasici, motiv pentru care dorim să prezentăm soluții mai puțin evidente care să ne ajute să ne exprimăm și să asigurăm încântarea oaspeților și a membrilor gospodăriei. Stilul care a fost popular de mulți ani și este ales cu atâta nerăbdare de designeri este stilul glamour. Cu toate acestea, să nu ne lăsăm induși în eroare de ideea potențial simplă de a aranja interiorul, merită să alegeți cu atenție mobilierul și accesoriile. Stilul glamour este caracterizat de manoperă de precizie, materiale strălucitoare și un finisaj contemporan. Fotoliile matlasate îndeplinesc perfect caracteristicile de mai sus. Merită să alegeți rame cromate sau strălucitoare. Indiferent ca va fi o nuanta de aur sau argintiu, ambele vor fi la fel de potrivite, aici conteaza materialul folosit. La capitolul tapițerie, catifeaua este cu siguranță rege! Datorită utilizării acestei țesături, întregul fotoliu arată rafinat și, în plus, spătarul matlasat adaugă o notă de lux întregii piese de mobilier. De reținut că fiecare detaliu este foarte important, dacă exagerăm cu ornamentele, efectul final poate să nu impresioneze.

Să trecem la fotoliile Vintage, precum și la Mid-Century Modern, care devin din ce în ce mai populare. Este o combinație de clasici cu un finisaj modern, așa că s-ar putea să se dovedească a fi mai accesibil dacă ne este frică de un pic de glamour. Fotoliile pe picioare vor fi o reprezentare perfectă. Când vine vorba de selecția tapițeriei pentru scaune, îți poți da drumul imaginației. Ambele materiale texturate, catifea și pielea vor fi la fel de potrivite. Tot la capitolul culori nu este nevoie de restricții, culorile suculente sunt binevenite! Întregul aranjament merită completat cu pufe elegante, care sunt disponibile în magazinul nostru restilo.

To Top