Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Fotolii înalte

Există modele care, în ciuda trecerii anilor și a multiplelor schimbări în tendințe, rămân în continuare relevante și populare. Prin definiție, elementele echipamentelor

servesc în casele noastre mult timp. Prin urmare, merită să le alegeți datorită calității înalte a materialelor și a designului atemporal. Fotoliul cu spătar cu aripi este un exemplu excelent de piesă de mobilier care este prezentă în interiorul casei de peste 5 secole!

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Modelele la modă acum 50 sau chiar 10 ani sunt ușor diferite de cele pe care le considerăm cele mai elegante astăzi. Ideea, însă, nu s-a schimbat prea mult. Este încă ușor să găsiți cele mai importante caracteristici comune în ele - indiferent de anul sau locul de producție. Dacă vă întrebați dacă un mâner de aripă s-ar potrivi celor patru pereți, vă încurajăm să citiți mai departe!

Fotlii cu aripă - modernitate cu o notă de clasic

Fotlii cu aripi - cum arată și care sunt caracteristicile lor? O caracteristică specială a acestui tip de mobilier este forma specifică a scaunului și toate elementele superioare legate de acesta. De obicei, aceste părți formează un solid, montat pe patru picioare stabile. Relaxarea pe suprafața lor este de neuitat și foarte confortabil. Nu este nimic ciudat în asta! Acest lucru se datorează în principal:

  • scaun lat și moale,
  • cotiere puternic construite,
  • spate înalt.

Datorită construcției lor specifice, acestea sunt încă un element de mobilier popular al <ahref="https: www.restilo.ro="" "="">cameră de zi</ahref="https:>. Astăzi, acest tip de mobilier îndeplinește în continuare exact aceeași funcție ca în urmă cu mulți ani, și anume oferind locuri convenabile pentru relaxare. Designerii fac tot posibilul pentru ca clasicele să poată fi în continuare combinate cu ceea ce este prezent și la modă nouă. Fotoliul modern te va incanta cu materialele folosite pentru productie, culorile indraznete si schimbarile neconventionale ale conturului general al conceptului. Aceasta înseamnă că atunci când căutați un element de echipament, care este un scaun cu aripă, cu siguranță veți întâlni un spectru complet de modele, culori și forme. În magazinul nostru restilo avem variante care se referă puternic la clasici, precum și modele asociate incontestabil cu inovația. De aceea suntem convinși că vei găsi un fotoliu perfect pentru interiorul tău!

Scaun cu aripioare - confort la cel mai înalt nivel

Așa cum am menționat puțin mai sus, tipul de mobilier descris este apreciat în primul rând pentru marea plăcere pe care o oferă în utilizare. Cu toate acestea, construcția specifică determină dimensiunile, care pentru mulți oameni pot părea un obstacol. Nu toată lumea este proprietarul unui living spațios. Faptul este că datorită dimensiunilor specifice ale elementelor individuale este atât de confortabil fotoliul cu spate. Cu toate acestea, credem că chiar și cea mai mică încăpere, proiectată și amenajată corespunzător, poate găzdui acest tip unic de mobilier.

Pentru un contrast suplimentar, vă recomandăm perne colorate!

Dacă vrei să te bucuri de toate beneficiile de a avea un cârlig pentru ureche în propriul tău mediu, aruncă o privire asupra zonei în care ar putea fi amplasat. Folosind exemplul unei camere de zi, vom încerca să explicăm ce poate fi schimbat în interior, astfel încât să existe spațiu suplimentar pentru utilizare. Camera de oaspeți este locul în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului liber cu familia. Mesele sau bănci sunt elemente obligatorii care marchează adesea centrul încăperii. Deși de obicei le înconjurăm cu scaune precum canapea sau o canapea de colț, în multe cazuri poate fi o idee grozavă să renunțăm la această regulă clasică. O cameră de zi echipată cu măsuțe de cafea și două fotolii cu spătar? Sună original și îți garantăm că așa va arăta o compoziție de acest tip în casa ta! Suntem convinși că îl veți iubi și aprecia din punct de vedere al caracterului practic și al esteticii.

Decor confortabil, practic - urechi

Fotliile cu aripa, deși intuitiv cele mai potrivite pentru interioarele camerei de zi, sunt perfecte și ca decorări pentru dormitor. Desigur, un decor funcțional, deoarece suprafața moale a scaunului te va încuraja efectiv, de exemplu, să citești romanul tău preferat seara sau să urmărești un nou episod din serial. Pentru a maximiza beneficiile de a avea un fotoliu extrem de moale, va recomandam sa va luati inca un mic gadget. Un puf cu aspect discret, situat în apropiere, vă va oferi un loc confortabil pentru a vă pune picioarele jos. La urma urmei, cu toții merităm o pauză. Așadar, de ce să nu vă oferiți cele mai bune circumstanțe posibile pentru a vă bucura de el cât mai mult posibil?

To Top