Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Fotolii de jocuri

Un scaun de calculator este un element asociat în principal cu munca de birou. În zilele noastre, însă, este și un echipament permanent de casă, pe care îl folosim de bunăvoie în

birouri, camere de tineret și chiar dormitoare. Din grija pentru sanatatea noastra, ajungem la solutii care sa ne sustina pe parcursul multor ore de activitati in pozitia sezut. Ergonomia este foarte importantă, iar scaunele de gaming se caracterizează printr-un design bine gândit, care previne perfect efectele negative ale unei poziții necorespunzătoare a corpului, în special a coloanei vertebrale.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

De ce ar trebui să investești într-un scaun confortabil pentru computer?

Scaunul de gaming este un produs care a fost inițial dedicat persoanelor care petrec mult timp în fața computerului. Cei mai mulți dintre noi știm cât de important este să menținem o postură corectă a corpului în timp ce stați. Toată lumea a trebuit să se confrunte cel puțin o dată în viață cu o situație în care s-a simțit obosit și adesea în durere după multe ore de muncă. Fanii jocurilor pe calculator știu multe despre el, pentru că cu cât jocul este mai captivant, cu atât este mai greu să iei o pauză de la el. Un scaun selectat necorespunzător poate provoca o serie de consecințe nefavorabile pentru corpul nostru. Pentru a le contracara, merită să apelați la scaune de gaming confortabile.

Gaming-chair - clădire

Scaunul de gaming se distinge printr-o structură foarte dezvoltată, în care fiecare element este conceput pentru a ajuta la menținerea unei poziții corporale sănătoase. Deci toate segmentele sunt de mare importanță. Baza ar trebui să aibă cel puțin cinci brațe, deoarece un număr mai mic poate să nu asigure o stabilitate adecvată a mobilierului. Un detaliu esential aici sunt rotile care garanteaza mobilitatea. Scaunul moale cu o formă profilată este una dintre cele mai importante părți. Spătarul ajustat la forma coloanei vertebrale este, de asemenea, un must-have. Acest element nu ar trebui să permită doar un spate confortabil, ci și să susțină secțiunile individuale ale acestora. Detalii care uneori sunt trecute cu vederea de către producători sunt cotierele și tetiera. Din cauza ergonomiei, acestea sunt însă fragmente necesare care, în opinia noastră, nu pot lipsi din design. Apropo de un scaun de calculator confortabil, nu se poate să nu amintim de numeroasele sisteme de reglare cu ajutorul cărora mobilierul poate fi adaptat unui anumit utilizator. În magazinul online restilo scaunele de gaming se caracterizează printr-o calitate înaltă și o formă bine gândită care include toate caracteristicile menționate mai sus.

Design interior și scaun pentru computer

Când creăm spațiu, adesea ne pasă de consistența perfectă. Nu se poate nega faptul că scaunele de gaming se caracterizează printr-un design tipic modern. Cum, atunci, să aranjezi o piesă de mobilier de acest tip într-o încăpere dominată de soluții clasice? În opinia noastră, există multe soluții diferite datorită cărora efectul vizual poate fi cât mai satisfăcător. Prima idee este să folosești accesorii care să facă din scaunul de gaming să nu fie singurul accent cu aspect modern. O altă propunere se bazează pe alegerea unui model care se va potrivi cu culoarea interiorului selectat. Dacă biroul tău de acasă este decorat într-un stil industrial, probabil că este dominat de accente gri și negre. În acest caz, alegeți un scaun de gaming în nuanțe similare. Datorită acestui fapt, se combină perfect cu împrejurimile. De asemenea, este de remarcat faptul că tendințele moderne în design interior abundă în combinații îndrăznețe. Combinând un stil industrial brut și un scandi cald nu mai surprinde pe nimeni. Prin urmare, nu numai că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la crearea unor astfel de combinații, dar nu ezitați să le introduceți în spațiul dvs.!

Gaming-chairs vs. office-chairs - ce să alegeți?

Dacă vă întrebați despre diferențele dintre scaunele de gaming și scaunele de birou clasice, suntem aici pentru a vă răspunde. Puțin mai sus, am descris caracteristicile care caracterizează scaunele de gaming. Deci știți deja ce elemente sunt necesare în construcția unui astfel de mobilier. Scaunele pivotante destinate birourilor conțin de obicei doar segmente selectate. De asemenea, producătorii nu acordă atât de multă atenție problemei profilării pieselor individuale. Acest lucru se vede nu numai în forma scaunului sau a spătarului, ci și în sistemele de reglare utilizate. În majoritatea modelelor de birou, există un singur mecanism care vă permite să definiți înălțimea scaunului. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unei piese de mobilier care să vă ofere cel mai înalt nivel de ergonomie în poziție șezând, atunci alegeți un scaun de gaming. În opinia noastră, aceasta este cea mai bună soluție care va funcționa nu numai în camera unui adolescent care iubește jocurile pe calculator, ci și în orice alt caz. Mizați pe scaunele de gaming confortabile de la Restilo și faceți munca de zi cu zi mai plăcută.

To Top