Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Forme pentru găluște

Mâncărurile tradiționale poloneze, deși gustoase, nu sunt cele mai ușor și mai rapid de preparat. Acest lucru este valabil mai ales pentru iubitorii de pierogi. A face o porție

pentru o familie de patru persoane este o muncă lungă și plictisitoare. De multe ori implică câteva ore petrecute în bucătărie. Cu toate acestea, cu ajutorul unor accesorii inteligente, putem face acest proces mult mai ușor și mai rapidă. Oferta magazinului nostru online Restilo include atât forme tradiționale pentru găluște, cât și forme moderne pentru ravioli. De asemenea, avem forme speciale pentru tăiat găluște și funcționale moare pentru găluște. Vă vor ajuta să pregătiți o cină delicioasă și rapidă pentru dumneavoastră și cei dragi. Vă invităm să citiți mini-ghidul nostru, vă vom spune, printre altele, la ce să acordați atenție atunci când alegeți forme pentru găluște și cum să le îngrijiți.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Mare sau mic? Ce forme de găluște să alegi?

Este ușor să te pierzi în confuzie. Accesoriile pentru bucătărie sunt disponibile în diferite forme, culori și dimensiuni. Care merită atenția noastră? Răspunsul nu este atât de simplu pe cât ar părea. Până la urmă... totul depinde cu adevărat de nevoile și preferințele noastre personale. Și da, formele mici pentru găluște sunt foarte practice și funcționale, le putem ascunde cu ușurință în orice sertar de bucătărie. Nu vor ocupa mult spațiu. Aceasta este o soluție ideală, mai ales pentru persoanele care se luptă cu un spațiu de lucru limitat, dar nu doresc să renunțe la a avea gadgeturi interesante și originale. Formele mari pentru găluște, pe de altă parte, vor fi perfecte pentru persoanele care doresc să pregătească cât mai multe găluște frumoase și estetice în cel mai scurt timp posibil. Desigur, dacă doriți să pregătiți găluște în vrac. , puteți să vă creați propriul set și să cumpărați două sau chiar trei formă pentru găluște. Apoi nu va trebui să spălați și să ștergeți formă pentru găluște strong> după fiecare utilizare și să utilizați mai multe forme în același timp.

Plastic sau metal: care forme de găluște sunt mai bune pentru bucătăria mea?

În secțiunea anterioară, ne-am concentrat pe dimensiunea formelor de găluște. În această parte, însă, vom arunca o privire mai atentă asupra materialelor folosite pentru a face formele de găluște disponibile la Restilo. Ei bine, practic putem distinge două grupe de produse - forme pentru tăierea găluștelor din plastic și cele din oțel inoxidabil. Formele pentru tăierea găluștelor din plastic sunt ușoare, nu au margini ascuțite, așa că este imposibil să te rănești cu ele.Din acest motiv, sunt perfecte mai ales atunci când cei mai mici membri ai gospodăriei noștri sunt dornici să ajute. În plus, formele de plastic sau silicon pentru tăierea găluștelor sunt foarte ușor de întreținut. Doar clătiți-le sub jet de apă și apoi puneți-le în mașina de spălat vase. Când vine vorba de matrițe metalice pentru tăierea găluștelor - acestea sunt accesorii de încredere. Dacă avem grijă de ei, ne vor servi ani de zile!

More de găluște în forme originale, fanteziste

Găluștele tradiționale au o formă rotundă, ușor aplatizată. Cu toate acestea, nimic nu stă în calea abandonării tiparelor obișnuite și a face găluște pătrate, triunghiulare sau în formă de inimă pentru cei mai tineri ai noștri - iar accesoriile numite moare de găluște ne vor ajuta. More de găluște găluște la început. privirea seamănă cu frezele tradiționale, dar au mânere confortabile care le permit să fie ținute. Sunt disponibile în diverse culori, forme și dimensiuni, așa că le putem alege pe cele care se potrivesc cel mai bine gusturilor noastre. În magazinul nostru online Restilo, matrițele pierogi sunt disponibile individual sau în seturi gata făcute.

Ceva pentru iubitorii de bucătărie italiană - forme pentru ravioli

Nu trebuie să pleci într-o călătorie lungă pentru a savura delicatese italiene delicioase. Delicatesele de inspirație mediteraneană pot fi făcute cu ușurință acasă folosind formele noastre pentru ravioli.Folosirea lor este foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți este să pregătiți aluatul pentru găluște, să-l puneți pe o placă de patiserie și apoi să-l întindeți într-o prăjitură subțire. Împărțiți tortul rezultat în două părți, pe prima, la intervale de câțiva centimetri, puneți porții din umplutura preferată - poate fi propria noastră variație pe spanac și roșii, mousse dulce de dovleac sau un amestec de ierburi și ciuperci făcut conform Rețeta bunicii. Acoperiți totul cu cea de-a doua prăjitură, lipiți ușor cele două straturi împreună, apoi folosind forma pentru ravioli, tăiați găluște uniforme și modelate și... este gata. Mulțumită formelor pentru ravioli, pregătirea gustărilor originale italiene este rapidă, ușoară și plăcută! Vă invităm să vă familiarizați cu sortimentul magazinului nostru online Restilo. În fila „Forme de bucătărie”, am adunat pentru tine cele mai interesante accesorii care îți permit să evoci mâncăruri gustoase și sățioase în câteva minute.

To Top