Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Forme pentru cupcake

Bănuiesc că tuturor ne place să mâncăm ceva dulce din când în când. Produsele de patiserie delicioase și pufoase sunt o alternativă excelentă la dulciurile nesănătoase din

magazin. Important, într-un moment de slăbiciune, nu trebuie să alergăm la cofetăria locală. Dulciurile gustoase pot fi preparate în confortul propriei bucătărie.
/a>.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Vom avea nevoie doar de câteva alimente de bază, cum ar fi laptele, făina și zahărul. De asemenea, vor fi utile forme speciale pentru brioșe - ele conferă produselor coapte o formă caracteristică, rotundă, ușor convexă. Magazinul nostru online restilo oferă atât produse din silicon, cât și din cauciuc, precum și ondulatoare de hârtie de unică folosință. Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele noastre și despre proprietățile lor, vă invităm să citiți mini-ghidul nostru!

Muffin ABC: ce forme să alegeți?

Matrițele pentru coacerea dulciurilor disponibile la Restilo pot fi împărțite în trei categorii: silicon, cauciuc și metal. Cum se aseamănă și prin ce diferă? Vă vom spune despre asta într-o clipă. Înainte ca acest lucru să se întâmple, totuși, să ne acordăm un moment pentru a ne familiariza cu specificațiile exacte ale fiecărui produs.

În primul rând, formele din silicon, care sunt foarte moi și flexibile, cu siguranță nu ocupă prea mult spațiu în sertarul din bucătărie. Mai mult, dulciurile coapte în forme de silicon nu se lipesc de pereții lor. Nu trebuie să le ungem interiorul cu ulei vegetal sau să le căptăm cu pergament. În plus, formele din silicon pentru brioșe nu necesită îngrijire complicată. Clătiți-le sub jet de apă, apoi lăsați-le să se usuce pe uscător sau ștergeți-le cu o cârpă moale de bumbac.

Un alt produs - accesoriile din cauciuc pentru coacere sunt o alternativă excelentă la tăietoarele grele și incomode. Realizate din plastic special, sunt rezistente la temperaturi foarte joase si ridicate. Nu se sparg, nu se sfărâmă. De asemenea, nu au margini ascuțite și proeminente pe care să te poți tăia. Merită să le aveți în bucătărie și să le folosiți la cuptor, mai ales când tratăm coacerea ca pe o distracție și o oportunitate de a petrece timp împreună cu copiii noștri hotărâți.

Următoarea noastră propunere este formele metalice pentru cupcake - sunt foarte durabile și rezistente la deteriorări mecanice. Întreținute corespunzător, ne vor servi ani de zile. Așadar, dacă vă întrebați ce produse să alegeți, cele din silicon, cauciuc sau metal – vă sugerăm. Formele pentru cupcake din silicon și cauciuc sunt perfecte pentru persoanele care apreciază soluțiile moderne, originale, care simplifică procesul de creare a produselor de patiserie de casă. Formele metalice, pe de altă parte, vor atrage cu siguranță susținătorii tradiției.

Atelierul micului cofetar: forme pentru cupcakes

Coacetul poate fi distractiv. Mai ales când avem la îndemână forme speciale pentru cupcakes, care fac ca fiecare dintre coacerile noastre să fie frumos rotunjite și să nu fie diferită de cele vizibile la expozițiile din cele mai bune cofetării. Dulciurile preparate în forme speciale sunt uniforme și drăguțe, arată grozav pe un platou elegant de sticlă sau o farfurie de porțelan. Cum e posibil? Ei bine, accesoriile pentru coacerea dulciurilor mici sunt foarte mici, potrivite ideal pentru coacerea aluatului moale, crocant. Marea majoritate au margini ondulate, datorită cărora produsele de patiserie au margini fermecătoare, ondulate. Interesant este că marginile menționate anterior nu joacă doar un rol decorativ, ci și împiedică mișcarea masei de budincă dulce.

Tigăi pentru cupcake vs tigăi pentru brioșe: care este diferența?

Accesoriile pentru brioșe și forme de brioșe nu sunt același produs? Seamănă foarte mult! Forma lor seamănă cu foile de copt tradiționale, dar în loc de o suprafață netedă, uniformă, au niște niște niște adâncituri speciale în care se toarnă aluatul finit, iar apoi totul este introdus la cuptor. Accesoriile pentru cupcakes mici sunt mult mai puțin adânci și mai mici, acest lucru nu are legătură cu nimic altceva decât cu natura coacerii în sine. Deci nu trebuie să fie mari și nici măcar nu este recomandabil. Situația este diferită în cazul produselor de brioșe, care în sine sunt gata făcute. Din acest motiv, foile de copt sunt mai adânci și mai mari. Se vor potrivi atât cu tortul pregătit de noi, cât și cu umplutura dulce sau sără. 

Coacerea rapidă? Doar cu bigudiuri!

Îți place să coaceți, dar urăști curățarea? Nu vrei să petreci ore îndelungate în bucătărie, stând deasupra chiuvetei și încercând să răzuiești resturile de aluat? Cumpărarea de bigudiuri este o soluție excelentă pentru tine! Cupele pentru copt pot fi din silicon sau hârtie. Paharele de silicon, dupa ce scot produsele de patiserie dulci din interior, doar clatiti sub jet de apa. Dacă situația o impune, ondulatoarele de păr din silicon pot fi șterse suplimentar cu un burete moale înmuiat în lichid de spălat vase, clătite din nou și apoi lăsate să se usuce. La urma urmei, punem ondulatoarele de păr din silicon în sertarul din bucătărie, unde ne vor aștepta până la următoarea utilizare. Paharele de hârtie, pe de altă parte, sunt produse de unică folosință. Le aruncăm la coș imediat după ce am mâncat brioșa. Așadar, dacă nu te deranjează să petreci câteva momente cu curățarea – alege bigudiuri din silicon, dar dacă preferi soluții instantanee, ondulatoarele de hârtie au fost create doar pentru tine!

To Top