Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Forme și accesorii pentru ouă

Micul dejun este considerat de mulți a fi cea mai importantă masă a zilei. Prin urmare, merită să ne asigurăm că mesele pe care le consumăm sunt bine echilibrate și ne oferă toți

nutrienții necesari. In sortimentul magazinului nostru online Restilo vei gasi o selectie variata de accesorii de oua care te vor ajuta sa pregatesti in cateva clipe omleta parfumata, o omleta pufoasa sau gustoase oua benedictine. Oferim o varietate de forme de ouă, datorită cărora chiar și un fel de mâncare obișnuit poate arăta ca cel servit într-un restaurant rafinat; boluri și recipiente speciale pentru fierberea ouălor, simplificând procesul de gătit zilnic; dar și dispozitive practice pentru ouă,, cum ar fi tăietoare de ouă și feliere. Dacă doriți să cunoașteți proprietățile și funcțiile produselor individuale, precum și să aflați mai multe despre îngrijirea lor , vă invităm să citiți mini-ghidul nostru.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Gătit creativ: accesorii/ustensile pentru ouă

Ne dăm seama că pentru unii dintre clienții noștri, gătitul pare a fi un proces dificil și obositor. De aceea am decis să ne extindem gama cu accesorii pentru ouă și unelte pentru ouă - toate pentru a vă simplifica procesul zilnic de pregătire a mesei. În oferta magazinului nostru online Restilo veți găsi diverse accesorii pentru ouă, precum separatorul de ouă ENZO, care separă cu ușurință gălbenușurile de albușuri; sau micul batător PRESTO >, care ne va ajuta să ne acordăm câteva momente pentru a evoca o omletă pufoasă, ușoară ca o omletă de nor. De remarcat sunt și accesoriile pentru ouă, folosite pentru a le servi. cupe de ouă elegante, boluri și farfurii. Când vine vorba de instrumente pentru ouă, merită să completați conținutul sertarului dvs. cu separatoare de albușuri, de exemplu cele incluse în colecția de accesorii de bucătărie DELICIA. Sunt realizate dintr-un plastic special, durabil, care este extrem de durabil și rezistent la deteriorări mecanice.De asemenea, nu necesită îngrijire de specialitate. Spălați-le doar sub jet de apă. Ultima noastră propunere din această categorie este un instrument pentru ou destul de neobișnuit - o matriță pentru fire aurii din gălbenușuri DELICIA, datorită căreia putem decora cu ușurință gustările sărate și dulci.

Colorate și originale - forme pentru ouă

Formele neobișnuite atrag atenția, mai ales când sunt în farfuria noastră. Nu vă faceți griji totuși - nu trebuie să fiți un bucătar adevărat pentru a crea mâncăruri foarte fanteziste și extravagante. Tot ce ai nevoie sunt forme de ou! Formele de ouseamănă cu mici tăietori. De obicei, sunt fabricate din plastic sau aluminiu. Ele vin în multe forme și dimensiuni diferite - pot să semene cu inimile, florile sau fețele zâmbitoare. În plus, multițele pentru ouă nu sunt accesorii de unică folosință pe care trebuie să le aruncăm imediat după utilizare. Matrițele de ouă întreținute corespunzător ne vor servi luni sau chiar ani, așa că este bine să aveți câteva piese în sertarul din bucătărie. Dacă avem chef de ouă prăjite gustoase, acestea vor fi mereu la îndemână.

Bucătărie rapidă: boluri pentru ouă / Cazane pentru ouă

Practic și elegant? Exact așa sunt bolurile noastre pentru gătit ouă. Realizate dintr-un material special, nu reacționează chimic cu alimentele, nu absorb mirosurile sau decolorează.Cum să le folosești? Ei bine, funcționarea tigaii pentru ouă este foarte simplă. Doar ridicați capacul, puneți un ou crud într-un vas mic rotund, asezonați după gust cu sare sau piper, apoi asigurați vasul cu un capac și puneți-l la cuptorul cu microunde. Pentru cât timp? Depinde cât de mult ou tăiat vă place. Dacă îți place un gălbenuș care curge, tigaia pentru ouă are nevoie de doar patru minute în dispozitiv. Dacă, în schimb, suntem iubitori de ouă fierte, acest timp ar trebui dublat. Același lucru este valabil și pentru aragazurile de ouă. Mașinile de gătit pentru ouă se deosebesc de gătitele pentru ouăîn principal prin formă și dimensiune. Cu toate acestea, principiul de funcționare rămâne exact același. În boilerul pentru ouă, puneți un ou crud, asezonați, acoperiți cu un capac și puneți totul în cuptorul cu microunde. Interesant este că în recipiente pentru fierbere ouă puteți, de asemenea, să „coaceți” mini cupcakes sau să pregătiți brownie-uri intens de ciocolată.

Practice și funcționale - tăietoare și feliere ouă

Accesoriile de bucătărie speciale, adaptate, ne vor ajuta să tăiem oul în felii egale. În sortimentul magazinului nostru online Restilo veți găsi atât tăiătoare de ouă mici, cât și tăiere de ouă mari. Aceste gadget-uri sunt foarte asemănătoare, diferă în principal ca mărime. Făiatoarele de ouă sunt foarte la îndemână și compacte. Nu ocupă mult spațiu în sertarul din bucătărie. Mai mult, cu mașina de feliere de ouă, cel mai probabil vom tăia doar un ou odată. Tăiătorul de ouă vă permite să tăiați mai multe ouă în același timp. Cum e posibil? Ei bine, tăierea de ouă sunt puțin mai masive. Ei surprind adesea prin forma și designul lor original. Nu sunt doar un gadget util, ci și un plus interesant, diversificând decorul blaturilor de bucătărie. Deci, dacă încă vă întrebați ce să alegeți? Tăiătorul de ouă sau mașina de feliere, găsiți produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor dvs.

Noțiuni de bază pentru depozitare: recipiente pentru ouă

Cum să păstrați ouăle pentru a le păstra proaspete cât mai mult timp posibil? În ce să-i țină? În cutii de hârtie sau poate în recipiente speciale pentru ouă? Față de cutiile de hârtie obișnuite, recipientele pentru ouă au un avantaj semnificativ - sunt durabile, reutilizabile și pot fi curățate cu ușurință. Cum? Recipiente pentru ouă pur și simplu clătiți sub jet de apă și apoi spălați cu un detergent ușor.

To Top