Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Forme și accesorii pentru înghețată

Ce poate fi mai bun decât un desert dulce și răcoritor într-o după-amiază fierbinte? În magazinul nostru online Restilo veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a pregăti înghețată

și sorbeturi delicioase, de casă. Colecția noastră include atât multițe de gheață originale, care surprind prin formele și culorile lor, dar și diverse accesorii pentru înghețată, cum ar fi pungi de gheață sau linguri de înghețată. Când faceți cumpărături, acordați atenție, de asemenea, formelor pentru gheață, pungi pentru gheață și mașini de înghețată. Vă vor ajuta să evocați dulciuri sănătoase pentru dvs. și pentru cei dragi în doar câteva momente. Deci, dacă sunteți în căutarea unei alternative sănătoase la delicatesele gata preparate, asigurați-vă că consultați sortimentul nostru.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Cuburi de gheață în formă de diamant? Cu matrițele noastre de gheață este posibil!

Cuburile de gheață au multe utilizări. Le putem arunca în băutura noastră preferată pentru a-i scădea puțin temperatura, dar și le punem într-o găleată de tablă, apoi punem o sticlă de șampanie între ele pentru a răci băutura fără a dilua conținutul sticlei. Totuși, după ce aruncăm fructe proaspete și câteva cuburi de gheață într-un bol, le acoperim cu zahăr și le amestecăm, vom obține un sorbet delicios. Când vă completați echipamentul de bucătărie, nu merită să săriți peste formele de gheață. Formele pentru gheațăse fac cel mai adesea dintr-un plastic sau silicon special, foarte rezistent. Forma lor seamănă puțin cu tăvile dreptunghiulare sau pătrate, care diferă de coasterele obișnuite prin faptul că au proeminențe speciale. Cum să folosești formele pentru gheață? Este o joacă de copii! Înainte de a folosi formele pentru cuburi de gheață pentru prima dată, curățați-le cu un detergent ușor, apoi turnați-le cu apă pregătită și puneți-le în mașina de spălat vase. Pentru cât timp? Dacă timpul este esențial, mai puțin de patru ore de răcire vor fi suficiente. După cum am menționat la început - multițele pentru gheață vin în multe culori, forme și dimensiuni diferite. În timpul cumpărăturilor de la Restilo, merită să acordăm o atenție deosebită formelor myDRINK de congelare a gheții, care ne vor ajuta să pregătim cuburi de gheață în formă de bile sau diamante.

Când nu există spațiu în sertar, pungile de gheață vin în ajutor

În bucătăriile mici, fiecare centimetru pătrat liber este la preț redus. Din fericire, dacă nu mai avem loc de forme pentru cuburi de gheață în sertare, nu înseamnă că trebuie să renunțăm la folosirea cuburilor de gheață. Sacii de gheață sunt un înlocuitor excelent pentru matrițele de gheață.Ce este în favoarea lor? Ei bine, sunt compacte și confortabile. Le putem depozita practic oriunde. În plus, atunci când cumpărați pungi de gheață PRESTO, obțineți de fapt un set întreg de produse în loc de un singur produs. Setul de pungi de gheață include până la zece foi, două sute optzeci de cuburi în total! O astfel de cantitatesaci de gheațăne va permite să pregătim băuturi răcoritoare nu pe tot parcursul sărbătorilor, ci pe tot parcursul sezonului de primăvară/vară. Nu este o soluție foarte practică și funcțională? Pici de gheață le recomandăm tuturor iubitorilor de băuturi reci și nu numai!

Bucătăria trebuie să aibă: aparate pentru înghețată

Există multe moduri de a face înghețată. Cu toate acestea, cunoașteți unul mai simplu și mai rapid decât acesta, folosind un aparat de înghețată? Aparate de înghețatăsunt aparate foarte comode și la îndemână care ne vor ajuta să pregătim deserturi delicioase, sănătoase, fără coloranți suplimentari, conservanți și îndulcitori artificiali. Nu este minunat? Mașina de înghețată DELLA CASA este suficientă pentru a se dezasambla în părțile sale și apoi a pune tamburul în congelator timp de 18 ore. După acest timp, urmând instrucțiunile atașate la pachet, asamblați mașina de înghețată, apoi turnați amestecul pregătit anterior în rezervorul acestuia (rețete pentru smântână de casă, brânză de vaci, înghețată cu apă și sorbeturi pot se găsesc în cutie). Punând în mișcare manivela noastră convenabilă, din plastic, începem să amestecăm masa și să o facem din ce în ce mai ușoară și mai pufoasă. Înghețata preparată în acest fel este nu numai foarte gustoasă, ci și sănătoasă - merită să ne amintim!

Forme fanteziste, originale - linguri de înghețată

Modul în care sunt servite deserturile are un impact enorm asupra modului în care le percepem gustul. Dacă doriți să vă sporiți experiența estetică, pe lângă boluri fermecătoare de înghețată, să cumpărăm și linguri de înghețată unice. Pentru fanii soluțiilor moderne, minimaliste, vă recomandăm în special linguri de înghețată PRAKTIK .Se caracterizează printr-o formă subțire, alungită. Se aseamănă cu spatule metalice și din motive întemeiate. Marginile lor drepte fac ușor să culegeți deserturile de înghețată tare. Pentru fanii clasicilor, recomandam lingurile de inghetata CLASIC, cu marginile ceva mai ovale, putin rotunjite. Ce merită menționat despre lingurile de înghețată - în magazinul nostru online Restilo sunt disponibile în seturi, ambalate în seturi de 3 bucăți.

Alte accesorii pentru înghețată

În sfârșit, am dori să vă spunem puțin despre celelalte accesorii pentru înghețată disponibile în sortimentul magazinului nostru online Restilo. Pe lângă gadgeturile pe care le-am menționat mai devreme, este bine să aveți și accesorii pentru înghețată în resursele din bucătărie, cum ar fi: aparat de gheață PRESIDENT, suporturi pentru înghețată BAMBINI sau cuburi de gheață PRESTO. tipul de accesorii pentru înghețată ne va face mai ușor să pregătim și să aplicăm deserturi congelate delicioase!

To Top