Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Foarfecă de bucătărie

foarfece de bucătărie - eroii tăcuți din fiecare casă. Le avem mereu la îndemână atunci când încercăm să deschidem o cutie de lapte sau un pachet de cereale pentru micul dejun.

Deși numele - foarfece de bucătărie - indică un singur scop, ele funcționează bine în orice interior. În plus, le putem atribui cu încredere o sarcină specială. Se vor descurca într-un mediu geros când trebuie să scoatem legumele congelate care s-au lipit imperceptibil de peretele congelatorului. Pe de altă parte, când suntem scăldați în apă fierbinte și nu vrem să așteptăm să se răcească punga de orez proaspăt gătit, o vom deschide cu foarfece universale de bucătărie. Datorită acestui lucru, ne vom proteja de arsurile inutile. Există multe foarfece de bucătărie multifuncționale pe piață. În mini-ghidul nostru, vă vom sfătui ce foarfece de bucătărie merită să cumpărați și vă vom dezvălui, de asemenea, în ce situații foarfece de bucătărie sunt o alternativă la tradiționalul cuțit de bucătărie. Sperăm că după ce citiți câteva dintre sfaturile pe care le-am pregătit, veți vedea utilitatea foarfecelor de bucătărie multifuncționale.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

foarfece de bucătărie - eroi nu numai în interiorul bucătăriei

Aceste foarfece de bucătărie universale discrete pe care le folosim zilnic ne ajută în cele mai simple, dar importante sarcini. Ce vorbește pentru foarfece de bucătărie? Ca și în cazul cuțitelor universale, este multifuncțională! Funcționează bine pentru tăierea hârtiei, cartonului sau a altor materiale textile și vor putea tăia legumele. De asemenea, foarfecele de bucătărie vor toca perfect ierburile care vor fi adăugate în supă sau spaghete. Pe scurt, atunci când nu avem mult timp să pregătim o masă și trebuie să tăiem ceva rapid, dar eficient, foarfecele de bucătărie multifuncționale intră în acțiune. Totuși, de obicei ne sunt utile, nu neapărat. direct pentru tăierea unui produs alimentar, ci pentru a ne ocupa de ambalajul în care am cumpărat mâncarea. De exemplu, foarfecele multifuncționale PRESTO sunt proiectate pentru o gamă largă de produse. Datorită lamelor profilate cu dinți fini, foarfecele universale de bucătărie vor tăia atât textile delicate, cât și sunt potrivite pentru decojirea nucilor. În plus, lângă mânere, au un set suplimentar de lame din oțel inoxidabil care acționează ca un deschizător de sticle. Un singur accesoriu - foarfece de bucătărie, atât de multe posibilități!

Ce foarfece de bucătărie să alegeți?

Pe piață există zeci de modele de foarfece de bucătărie multifuncționale. De obicei, nu sunt foarte diferite unul de celălalt, așa că alegerea unei foarfece specifice este simplă. Cu toate acestea, chiar și în categoria foarfece de bucătărie, universal nu înseamnă identic. Magazinul nostru online Restilo oferă foarfece PRESTO pentru uz casnic nu numai în două variante de culoare - roșu și verde - ci și în două dimensiuni diferite. Acest lucru vă permite să personalizați foarfecele universale de bucătărie la dimensiunea mâinii proprietarului, dar și la dimensiunile produsului pe care îl vom tăia. Uneori avem nevoie de lame mai mici pentru a tăia cu precizie o gaură mică. Pe de altă parte, vrem să tăiem o bucată mare de carton dur. Atunci foarfecele de bucătărie cu o lamă mare vor fi mai utile.

Foarfece de bucătărie - o abordare multifuncțională a tăierii?

foarfecele de bucătărie multifuncționale sunt o alternativă la un cuțit. Deși nu prea le asociem cu tăierea produselor alimentare, ele pot manipula legumele sau ierburile la fel de eficient ca un cuțit. În plus, foarfecele de înaltă calitate ne vor face mai ușor să tăiem carnea pentru cină. De exemplu, foarfecele pentru păsări COSMO sunt perfecte pentru tăierea puiului. Forma amintește oarecum de foarfecele de tundere pe care le folosim în grădină pentru a tăia copacii și arbuștii mici. Aceste foarfece funcționează în mod similar cu foarfecele de tăiere menționate mai sus. Datorită formei lor caracteristice și a lamelor puternice, strâns distanțate, vor tăia cu ușurință oasele și tendoanele care vă împiedică să mâncați piept de pui. În plus, foarfecele de bucătărie multifuncționale pot diversifica în mod interesant interiorul bucătăriei. De exemplu, asezand foarfece universale pe o tabla de lemn pe blatul din bucatarie, nu numai ca le vom avea mereu la indemana. Designul foarfecelor pentru păsări AZZA se armonizează perfect cu designul interior într-un stil modern.

Cuțit sau foarfece pentru ierburi de bucătărie? Tăiați ierburile în mod ușor

Folosirea unui cuțit profesional pentru a tăia ierburile necesită tehnică și practică adecvate. Pentru fanii soluțiilor simple, avem o altă ofertă - foarfece de bucătărie pentru ierburi. Dacă nu vă puteți imagina o supă cremoasă de roșii fără busuioc tocat din ierbarul de acasă, foarfece de bucătărie pentru ierburi PRESTO poate toca rapid frunzele proaspete de condiment natural. În plus, datorită mai multor lame, această operație ne va dura câteva minute și, în plus, vom tăia cu grijă ierburile într-o masă uniformă. În plus, foarfecele pentru ierburi de bucătărie au un capac care nu numai că protejează lamele de tocire, dar conține și găuri perfect potrivite lamelor. Curățarea foarfecelor de ierburi de bucătărie nu a fost niciodată mai ușoară! Dacă tăierea plantelor cu foarfeca peste masă ne provoacă necazuri, merită să investim în disponibil în magazinul online Restilo foarfece pentru plante PRESTO cu recipient. Recipientul atașat foarfecelor de bucătărie vă permite să tăiați bine ierburile deja în interiorul acestuia. În plus, se păstrează în culorile foarfecelor. Acest set nu este doar util, dar arată și frumos pe blatul din bucătărie. Amintiți-vă că la fel ca cuțitele de bucătărie, foarfecele au nevoie de îngrijire adecvată. Curățați și spălați lamele foarfecelor de bucătărie multifuncționale sub jet de apă imediat după utilizare. Nu uitați să le ascuți în mod regulat. Foarfecele pentru ierburi de bucătărie pot fi ascuțite cu un ascuțitor de cuțite. Ascuțitorul pentru cuțite de bucătărie se va ocupa literalmente de foarfecele tocite în câteva minute, iar achiziția lui nu este o investiție mare.

foarfece de bucătărie multifuncționale - trebuie să aibă în bucătărie

foarfecele de bucătărie multifuncționale sunt un element indispensabil al oricărei locuințe. Uneori nu ne dăm seama cât de des folosim aceste mici ajutoare. Cu foarfecele universale de bucătărie putem tăia textile de casă. Putem toca usor si arpagicul, pe care il vom adauga intr-o salata de primavara, pregatita rapid pentru invitatii neanuntati. Foarfecele de bucătărie sunt simple accesorii de bucătărie care nu numai că ne ajută să fim mai eficienți în bucătărie. În primul rând, sunt dispozitive funcționale care ne permit să îndeplinim eficient sarcinile de zi cu zi acasă. Sperăm că ați învățat din mini-ghidul nostru ce foarfece de bucătărie să cumpărați și cum să le îngrijiți corespunzător, astfel încât să le puteți folosi pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, sperăm că ideile pe care vi le-am împărtășit v-au inspirat să căutați mai des foarfecele de bucătărie în diverse situații casnice. Simplitate și funcționalitate - acestea sunt caracteristicile care caracterizează foarfecele universale de bucătărie. Descoperiți împreună cu noi puterea lor mare, deși discretă!

To Top