Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Felinare

Iluminarea potrivită poate schimba complet modul în care privim și percepem un peisaj sau un lucru dat. Să ne reamintim cât de frumos arată castelele, monumentele și străzile.

Atmosfera lor ar fi complet diferită dacă întunericul le-ar acoperi. Acum vezi câtă putere este la felinarele de acasă? Pot transforma orice spațiu cu strălucirea lor caldă. De aceea vă recomandăm felinarele cu LED - un tip unic de iluminat decorativ care introduce o atmosferă confortabilă. Cu felinarele LED, nicio petrecere în grădină nu va mai fi la fel! Iar funcționalitatea lor nu se termină cu decorarea grădinii. Lampioanele cu LED sunt un decor universal pe tot parcursul anului, care va fi perfect pentru orice casă. Să alegem doar un produs de calitate și să ne bucurăm de noul aranjament strălucitor!

 

We can't find products matching the selection.
plant image

Lanterne LED - utilizare

Folosirea lamiilor LED este foarte ușoară. Lanternele au multe avantaje - economisesc energie, caracterizate printr-o viață lungă. De asemenea, sunt rezistente la deteriorări mecanice. În plus, nu conțin substanțe nocive. Lampioanele LED nu se incalzesc, deci sunt un produs foarte sigur care poate fi folosit de cei mai mici. Lampioanele LED de la DecoKing sunt realizate din plastic foarte rezistent si sticla de buna calitate. Lampioanele LED au aproximativ 30 de centimetri înălțime. În funcție de nevoi și preferințe, putem alege între modele în care este închis un fel de lanț LED sau între felinare LED, a căror iluminare LED este plasată într-o lumânare artificială asemănătoare unei lumânări de ceară. . Modelele cu „lumânare” nu au nevoie de acces la energie electrică - funcționează cu baterii, în timp ce musca decorativă în interior are un cablu lung și practic, datorită căruia putem conecta cu ușurință lanterna LED la sursa de alimentare.

Toate cele trei modele au un mâner practic, datorită căruia este posibil să mutați comod felinarele cu LED dintr-un loc în altul și să le atârnați pe perete. Ambele modele Chic și Glory au o funcție de cronometru 5/19 incredibil de practică. Ce înseamnă această abreviere ciudată? Aceasta înseamnă că, dacă aprindem lanterna LED, aceasta va străluci timp de 5 ore, apoi va intra în modul standby timp de 19 ore și începe următorul ciclu după aceea. Datorită acestui lucru, nu trebuie să ne îngrijorăm că dacă uităm să stingem lanterna LED înainte de a merge la culcare, aceasta va străluci toată noaptea, irosind bateriile. Funcționalitate și economie, care este ceea ce ne place cel mai mult!

Lanterne cu LED-uri un decor minunat pentru grădină

Plănuiți o petrecere în grădină și doriți să oferiți locului o atmosferă unică? Decorațiuni vechi au fost distruse sau vrei doar ceva nou? Căutați soluții dovedite când vine vorba de felinare luminoase care să fie atât drăguțe, cât și funcționale? Nu contează dacă ai răspuns da doar la una dintre aceste întrebări sau poate la toate. Răspunsul sunt felinarele LED. Lampioanele au multe întrebuințări, pot fi amplasate în diferite locuri din grădină. Cauți idei? noi sugerăm! Primul loc unde putem monta felinare LED de acest tip este masa. În combinație cu alte decorațiuni, va adăuga caracter aranjamentului, iar masa noastră va arăta cu siguranță mai cu gust. Noi înșine am alege modelul Glory pentru asta.

În funcție de dimensiunea mesei, este o idee bună să instalați mai mult de un felinar LED. Pot fi agățate și decorațiuni ușoare – fie pe colțul foișorului, fie pe o creangă cu șnur sau panglică. Dacă vrem să obținem un efect uimitor, să investim în mai multe felinare LED și să le plasăm de-a lungul căii dintre intrarea în grădină și foișor. Vă garantăm că un astfel de decor va impresiona fiecare oaspete. O alternativă la așezarea lor în iarbă sau de-a lungul căii poate fi plasarea iluminatului pe pietre - datorită acestui lucru, vom expune o stâncă frumoasă cu un felinar decorativ. De asemenea, este o idee bună să cumpărați sau să realizați singur suporturi pentru felinare cu LED. Apoi nu vor atinge direct solul și, în același timp, vor atrage mai multă atenție.

Lampioane LED - nu numai în grădină

Cine a spus că trebuie doar să punem felinare LED în grădina din curte? Decoratiunile usoare sunt potrivite pentru orice spatiu si pentru multe ocazii. Acest tip de felinare va funcționa, de exemplu, ca decor în camera de zi. Lampioanele cu LED-uri pot fi amplasate pe masuta de cafea sau pe biblioteca. Dacă dorim ca felinarele LED să arate cât mai realiste posibil, putem folosi un model în care lampa LED este încorporată într-o lumânare artificială reală - de exemplu, Glory sau Chic. Se vor potrivi și ca decoratiuni de Crăciun pe masă, înlocuind demn lumânările tradiționale - felinarele cu LED vor fi apreciate în special de familiile cu copii mici, deoarece cu decorațiuni luminoase cu LED nu există posibilitatea de a arde mainile tale. Vom fi mai liniștiți, iar copiii noștri se vor distra la fel și poate chiar mai mult. Lampioanele LED sunt, de asemenea, o idee bună pentru Advent și slujbele bisericești. La urma urmei, modelul Chic seamănă cu felinarele tradiționale.

Datorita tuturor avantajelor care sunt caracteristice iluminatului, felinarele LED pot fi folosite de copiii nostri. Datorită temporizatorului 5/19, felinarele cu LED pot fi cu succes o decor într-o cameră pentru copii și nu trebuie să ne îngrijorăm că copiii ar putea uita să închidă decorațiunile înainte de a merge în pat. Lampioanele LED pot fi o soluție bună pentru bebelușii cărora le este frică de întuneric. Lumina lor caldă plăcută te va înveseli atunci când adormi, iar pentru părinți va fi o alternativă mai ieftină decât o lampă de noapte aprinsă toată noaptea. Lampioanele LED adaugă o atmosferă romantică, motiv pentru care sunt o idee grozavă pentru decorațiunile de nuntă! Vor arata grozav atat in biserica cat si in fata bisericii si in sala de nunti. Indiferent dacă nunta ta va fi în stil rustic sau poate industrial sau modern, felinarele LED vor fi perfecte. Arată la fel de bine în interior și în exterior. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți modelul potrivit pentru natura ceremoniei.

Decoruri ușoare - adaugă o atmosferă unică spațiului tău

Sperăm că, arătând câte aplicații pot avea felinarele cu LED, v-am spulberat temerile și îndoielile cu privire la faptul că felinarele LED vor funcționa în casele și grădinile dvs. Sunt atât de versatile că vor arăta la fel de bine în grădinile stilizate, de exemplu în stilul japonez, precum și pe un gazon obișnuit. Avantajul lor, fără îndoială, mare este funcționalitatea – nu este doar un decor, ci și un gadget foarte practic pe care îl putem folosi pe tot parcursul anului. Vor transforma orice grădină într-un spațiu original, confortabil. Nu trebuie sa investesti in prea multe decoratiuni, iluminatul sub forma de felinare LED, eventual imbogatite cu lanturi, este suficient in opinia noastra. Datorită designului lor elegant și versatilității, pot fi folosite și ca un mic cadou atunci când vizităm familia sau prietenii în noua lor casă. Totuși, vă sugerăm: este mai bine să comandați imediat două felinare LED, unul pentru cei dragi și unul... pentru voi!

To Top