Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Fețe de pernă glamour

Fesele de pernă glamour sunt sinonime cu luxul. Bogat decorate și realizate din materiale de înaltă calitate, sunt perfecte pentru diverse interioare ale casei noastre. Cu

ajutorul lor, chiar și cel mai monoton dormitor devine un adevărat regat al relaxării!

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Fe de pernă Glamour - funcționalitate și frumusețe în același timp

Natura decorativă a fețelor de pernă glamour le face un accent atrăgător care funcționează bine în multe interioare și aranjamente. Acest adaos mic și discret va schimba cu ușurință chiar și cea mai monotonă compoziție, introducând o notă de eleganță atemporală cu un vârf de splendoare de bun gust. Broderia aurie, decorațiunile bogate, volanurile și imprimeurile atrăgătoare oferă confort și intimitate atât dormitorului, cât și camerei de zi. Se potrivesc perfect cu interioarele în stil glamour, precum și cu spațiile care sunt cu siguranță mai apropiate de estetica clasică.

Un plus elegant pentru o casă elegantă - o față de pernă

O casă bazată pe estetica glamour? Cu siguranta nu poate lipsi accesoriile spectaculoase. Accentele decorative sunt cele care creează acest stil unic și unic. Decorațiile pot apărea pe obiecte evidente sau pe obiecte puțin mai puțin banale, cum ar fi fețe de pernă. Așadar, dacă vrem ca sufrageria să arate ca de pe coperta unei reviste de design interior, tot ce trebuie să facem este să punem în ea câteva accesorii stilate. Marele avantaj al accesoriilor textile, precum fetele de pernă glamour, nu este doar efectul vizual asociat valorilor pur estetice - merită adăugat că țesăturile moi aduc o atmosferă de căldură caselor noastre. Aranjamentele bogate în astfel de detalii fac chiar și cel mai auster interior să pară plăcut simțurilor!

Compoziții în stil glamour - câteva cuvinte despre elementele de bază

Cum să alegi fețe de pernă în stil glamour pentru interior? În primul rând, ar trebui să începeți prin a defini dacă accesoriile textile vor fi un accent puternic în aranjamentul selectat, sau poate doar o completare subtilă. În primul caz, câmpul pentru creativitate este ceva mai mare, deoarece aspectul feței de pernă poate fi extrem de decorativ și ușor diferit de toate elementele aflate într-o cameră dată. Interiorul unui dormitor monocromatic dominat de gri poate fi completat cu modele de culoarea verde sticla. Daca dorim ca efectul sa fie si mai intrigant, fetele de perna paroase verde deschis vor fi o companie interesanta pentru cele mentionate. Când sunt juxtapuse unul lângă altul, arată extraordinar și atrag cu siguranță atenția! Pentru persoanele care nu doresc astfel de modificări vizibile, recomandăm variante în culori care se potrivesc cu împrejurimile. Un living pe baza de bej imbogatita cu fete de perna glamour in aceeasi culoare da impresia de a fi extrem de elegant si atemporal. Pentru a spori puțin efectul, vă recomandăm să alegeți un model din velur sau catifea. Țesătura caracteristică în sine pare a fi originală, dar în același timp un decor delicat.

Vertij în stil glamour

Magazinul nostru online oferă fețe de pernă glamour diverse din punct de vedere estetic. La crearea ofertei categoriei descrise am dorit sa combinam articole extreme - de la modele bogate in numeroase detalii decorative, pana la variante decorate intr-un mod mult mai subtil. Știm că gusturile pot fi foarte diverse, motiv pentru care o gamă largă de fețe de pernă din magazinul nostru are șansa să satisfacă chiar și cele mai extreme nevoi!

To Top