Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Fețe de pernă din catifea

Etapa amenajarii interioare este un element extrem de important al procesului de amenajare a spatiului locuintei. Aditivii au foarte des un impact cheie asupra efectului

vizual final. Accesoriile textile, în special o față de pernă din catifea, aduc un suflu de căldură și o atmosferă de familie spațiului nostru. Mai mult, sunt în concordanță cu tendințele atemporale!

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Față de pernă din catifea - un plus elegant nu numai pentru dormitor

Ce ar fi amenajările interioare ale casei fără accesorii textile? Cu siguranță nu ar fi ceea ce sunt pentru noi astăzi. Casa este oaza noastră în care ne bucurăm să ne odihnim după o zi lungă de muncă sau alte provocări. Elementele decorative precum fețele de pernă schimbă fără îndoială spațiul. Moale, multicolor sau poate neted și monocolor? În ultimele sezoane, modelele din catifea sunt deosebit de populare. Suprafața lor caracteristică atrage atenția cu un luciu ușor. O fata de perna din catifea aduce un suflu de tendinte si un strop de lux in casele noastre. Caracterul decorativ al acestor produse unice înseamnă că pot fi aranjate nu numai în dormitor, ci și în camera de zi, și chiar și în camera copiilor sau a tinerilor.

Față de pernă din catifea - lux pentru orice buget

Fără îndoială că o față de pernă din catifea este adesea considerată sinonimă cu luxul. Materialul caracteristic afectează nu numai aspectul estetic și elegant, ci și confortul utilizării accesoriului. Feta de perna din catifea este placuta la atingere, iar relaxarea cu utilizarea ei ne duce la un alt nivel de confort. Un pui de somn de după-amiază sau poate o odihnă toată noaptea? Indiferent de durata odihnei, putem fi siguri ca o fata de perna din catifea este unul dintre cele mai bune accesorii pe care le putem alege! Modelele disponibile in oferta noastra sunt atractive pentru ochi, dar si prietenoase cu portofelul. Un preț mic combinat cu o calitate excelentă și un design decorativ este cel mai bun stimulent pentru a realiza chiar și o mică metamorfoză a casei tale! Merită adăugat că fața de pernă, deși nu este vizibilă datorită dimensiunilor sale, are o putere uriașă de a schimba mediul.

Față de pernă din catifea - cum să alegi?

Ce caracterizează o față de pernă perfect asortată? Înainte de a face o achiziție, să ne gândim dacă noul adaos urmează să fie aranjat pe umplutura pe care o avem deja, sau dacă insertul va fi achiziționat puțin mai târziu. In magazinul nostru online, majoritatea modelelor sunt oferite in doua variante din care sa alegi - 45x45 cm si 50x70 cm. Datorită acestui fapt, găsirea decorului perfect este foarte ușor! Pentru persoanele care au în casă accesorii nestandardizate, recomandăm categoria fete de pernă alungite. Modelele disponibile acolo sunt perfecte pentru restaurări alungite.

Caracterul decorativ al feței de pernă din catifea completează subtil interiorul casei cu căldură și eleganță. Totusi, daca vrei sa te joci cu culorile, mergi pe modele in nuante expresive. Accesoriile vor deveni apoi un accent atractiv, concentrând toate privirile. Oferta noastră include modele netede și monocolore, precum și modele îmbogățite cu detalii atrăgătoare. Conducte întunecate? Sau poate un volan subtil? O față de pernă din catifea are multe nume. Vă încurajăm să vă jucați cu modele și culori!

To Top