Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Fețe de masă Needlepoint

mesei Guipure

Orice gospodină știe despre importanța punerii mesei. Selectate corect, acestea vor sublinia frumusețea mesei noastre și vor face ca amenajarea sălii de mese să capete imediat un ton mai solemn.

Pentru ocazii speciale și sărbători, vă recomandăm în special fețe de masă din ghipur pentru sufragerie. Aceasta este o soluție atemporală care, fără îndoială, va funcționa grozav în toate circumstanțele. Atât cele mai puțin oficiale, cât și mai multe. În micul nostru ghid, vom încerca să răspundem la cele mai frecvente întrebări, precum și să sugerăm cum să integrăm o față de masă din guipură pentru sala de mese în decorul camerei noastre, astfel încât întregul lucru arata incantator si minunat. Vă invităm să citiți!

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Fețe de masă Guipure: câteva informații

Probabil, unii dintre voi, după ce au auzit expresia ,,fețe de masă din guipură”, au întrebat în tăcere,,fețe de masă cu ce”? Așa că ne grăbim cu răspunsul! Guipurul nu este altceva decât un tip special de dantelă. Este format din ochiuri mari, neregulate și un model convex. Putem întâlni ghipură sub diverși termeni, cei mai des folosiți includ „dantelă cu șuruburi”. și „dantelă venețiană”. Fețele de masă guipure pentru sufragerie sunt foarte elegante și eficiente. Cu toate acestea, să le faci nu este cel mai ușor lucru de făcut. Tehnica guipurei constă în faptul că numeroase fire sunt înfășurate pe blocuri speciale și împletite între ele în grupuri. Acest proces, deși necesită timp, vă permite să obțineți rezultate excelente. Modelele de fețe de masă cu guipură pentru sufragerie sunt unice și unice, unice în fel. Decorează perfect masa, arătând foarte solemn și festiv. Din acest motiv, sunt perfecte pentru sărbători și sărbători somptuoase, completând perfect aspectul sufrageriei noastre. Să ne amintim, însă, că atunci când scriem fețe de masă cu guipură pentru sufragerie, nu ne referim la niciun material anume. Guipurul poate fi făcut din bumbac, in sau mătase. Prin urmare, înainte de a alege un anumit model de față de masă din ghipură pentru sala de mese, merită să citiți informațiile din fișa produsului. Acest lucru ne va ajuta să evităm eventualele ambiguități. Până la urmă, țesătura din care este confecționată husa este adesea factorul decisiv care ne face să cumpărăm. Fețele de masă Guipure pentru sufragerie nu sunt un produs al modernității. Tehnica guipurei este cunoscută încă din secolul al XVI-lea! Este uimitor că a supraviețuit până în zilele noastre și este atât de bine folosit în casele noastre. Prin decorarea masei de sufragerie cu o față de masă din ghipură aducem un fel de omagiu tradiției și culturii!

Fețe de masă guipure pentru sufragerie: cum să le integrăm în interior?

Fețe de masă guipure pentru sufragerie, în special cele în alb, arată foarte șic și elegant. Din acest motiv, vor fi grozave în interioare tradiționale, clasice. Combinate cu mobilier din lemn brut, vesela de portelan (de preferat cu margini usor ondulate), perdele aerisite si flori proaspete asezate intr-o vaza zvelta, vor conferi camerei noastre o atmosfera idilica, fermecatoare. Adversarii fețelor de masă din ghipură pentru sufragerie pot acuza că dantelă groasă este puțin a bunicii, că face ca aranjamentele de acasă să pară de parcă timpul s-a oprit pentru ei. Cu toate acestea, acest lucru nu este adevărat. Designul modern face ca fețe de masă din ghipură pentru sufragerie adaptate tendințelor și nevoilor actuale. Ele îndeplinesc așteptările gospodinelor progresiste! Sugestiile noastre pentru încorporarea foilor de guipură în sala de mese:

1. Alb omniprezent - o față de masă din ghipură albă ca zăpada pentru sufragerie combinată cu un set de veselă, șervețele din material textil și flori tăiate în aceeași culoare. Întregul arată foarte clasic și festiv. Această soluție va fi perfectă, de exemplu, în timpul unei petreceri de Prima Împărtășanie organizată în propria casă.
2. Un accent de culoare clară - o față de masă din ghipură albă ca zăpada pentru sufragerie combinată cu un set de veselă, șervețele din material textil și flori tăiate într-o culoare contrastantă, de exemplu roz intens sau albastru intens. Întregul arată în continuare clasic și festiv, dar capătă o anumită libertate și lejeritate. Va recomandam aceasta solutie pentru un pranz de duminica alaturi de cei dragi sau o cina romantica.
3. Un accent clar de culoare - într-o versiune ușor diferită. La acest model, fața de masă din guipură pentru sufragerie într-o culoare clară și puternică cântă la prima vioară. Poate fi rozul intens sau albastrul profund pe care l-am propus mai devreme, dar o nuanță de verde sticla, visiniu sau violet va funcționa de minune. Alte completări de pe masă, totuși, ar trebui să fie calme și strânse. Datorită acestui fapt, compoziția noastră va fi interesantă, dar nu copleșitoare. Este o solutie universala, recomandata atat zilnic cat si de sarbatori.
4. Două accente de culoare clare – dorind să ne reînvie puțin interiorul, ne concentrăm pe două culori puternice, energice. Pentru ca nuanțele să funcționeze perfect împreună, putem folosi roata de culori. Schema de funcționare este extrem de simplă, alegem nuanța care ni se potrivește cel mai mult, apoi verificăm care nuanță este perfect opusă. De exemplu, ne concentrăm pe o față de masă din guipură pentru sufragerie în accesorii portocalii și bleumarin. O altă variantă - față de masă din ghipur pentru sufragerie în accesorii verde și violet.

Fețe de masă ovale guipure

Mesele ovale arată grozav în sălile de mese. Sunt un compromis frumos între mesele dreptunghiulare și cele rotunde. Cu toate acestea, decorarea lor poate părea o provocare uriașă, mai ales când vine vorba de alegerea feței de masă potrivite. Mai jos vă prezentăm sfaturile noastre care ar trebui să vă ajute să alegeți fața de masă ovală cu guipură potrivită.
1. Înainte de a cumpăra o față de masă ovală cu ghipură trebuie să cunoaștem dimensiunile exacte ale mesei noastre. În acest scop, îi măsurăm lungimea și lățimea.
2. Fața de masă ovală cu ghipură arată cel mai bine atunci când materialul față de masă ovală cu ghipură este puțin mai mare decât blatul mesei. Lungimea ideală a surmontării este de aproximativ 25 de centimetri.
3. Prin urmare, la dimensiunile obținute ale blatului nostru ar trebui adăugați 50 de centimetri. Acest lucru va face ca fața noastră de masă ovală cu ghipură să se întindă frumos pe masă, iar pliul de pe fiecare parte va fi același.
4. Odată ce cunoaștem dimensiunile feței de masă ovale cu ghipură ideale, ne putem gândi ce material se va potrivi cel mai bine nevoilor noastre. Aceasta este o chestiune absolut individuală.
5. La fel ca alegerea culorii feței de masă ovale cu ghipură și a modelului.
6. Având în vedere toate aceste sfaturi, cumpărarea unei fețe de masă ovale din ghipură este o simplă simplă! Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră. Sortimentul nostru include multe modele defețe de masă ovale cu ghipură,diferind între ele prin dimensiuni, modele și culori. Cu noi, fiecare va găsi ceva pentru sine!

Combinație neobișnuită: fețe de masă brodate cu ghipură

Fețe de masă brodate sunt foarte elegante în sine, cu ghipură, totuși, ele capătă un caracter nou, unic. După cum indică și numele, fețele de masă brodate cu ghipură combină caracteristicile fețelor de masă brodate și cele decorate cu ghipură. O astfel de combinație pare foarte interesantă și originală, fie și doar pentru că conține de două ori mai multe decorațiuni decât în versiunile de sine stătătoare. . Doar întinde pe masă fața de masă brodată cu guipură, pune flori într-o vază, aprinde lumânări și imediat sufrageria noastră obișnuită se transformă într-un colț foarte romantic, feminin. Fețe de masă brodate cu ghipură vor fi, de asemenea, grozave în camera noastră de zi ca decor încântător pentru o bancă sau o măsuță de cafea! Nu trebuie să ne limităm la un singur loc. Nici măcar nu este recomandabil. Fețele de masă brodate cu ghipură vor fi grozave în toate circumstanțele. Fețe de masă brodate cu ghipură sunt o idee frumoasă de cadou pentru sora, mama sau bunica ta iubită. Cu siguranță le va încânta pe toate femeile cărora le place să se înconjoare cu accesorii tradiționale, atemporale. fețele de masă brodate cu ghipură, realizate cu cea mai mare grijă, sunt produse care vor satisface așteptările chiar și ale celor mai pretențioși clienți.

To Top