Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Fețe de masă din in

Baza sălii de mese este o masă mare și scaune confortabile. Petrecem mult timp și energie căutând elementele de design interior perfecte care să ne satisfacă pe deplin

așteptările. Și să ne gândim că acesta este doar începutul aventurii noastre cu amenajarea unui colț de luat masa. Acum că avem mobilierul, este timpul să ne concentrăm pe accesorii. Fără ele, nici cel mai frumos in.
erior nu va fi complet. Prin.urmare, merită să acordăm o atenție deosebită decorului blatului nostru de masă și, mai exact - fețe de masă din.in.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Masa se află de obicei în centrul încăperii și atrage atenția tuturor. Așa că haideți să-i facem pe oaspeții să se topească de încântare văzând accesorii și decorațiuni atent selectate. Un duo de neînlocuit, unul care nu ne va dezamăgi niciodată este o față de masă din in și vază decorativă, umplute cu flori tăiate. Împreună arată incredibil de șic și elegant. Ele aduc o notă de farmec și eleganță amenajării casei noastre. Cum pot spori și mai mult acest efect? Veți găsi răspunsul în mini-ghidul nostru!

Fețe de masă din in: de ce ar trebui să le acordați atenție?

Moda este perversă. Deși există o mulțime de produse noi pe piață, din ce în ce mai des privim înapoi și căutăm soluții tradiționale, dovedite. De aceea alegem din nou țesături fiabile, naturale, precum inul. Are multe întrebuințări. Gențile, hainele și chiar fețe de masă sunt făcute din el. Ne vom concentra, desigur, pe ultima categorie, adică fețe de masă din in. Ei bine, fețele de masă din in au o listă lungă de avantaje. În partea ulterioară a articolului vom încerca să discutăm pe cele mai importante dintre ele.

 1. Fețele de masă din in, datorită structurii lor speciale, sunt ușor de păstrat curate. Dacă pătați din greșeală țesătura cu ceva, trebuie doar să o aruncați în mașina de spălat și problema dispare. Țesătura nu își pierde forma sau proprietățile.
 2. Fețe de masă din in, de la spălare la spălare, arată chiar mai bine decât în momentul achiziției! Cum e posibil? Fețe de masă din in natural, nevopsite, devin mai puțin gri cu fiecare spălare. Pigmentul conținut în fibre este spălat, datorită căruia materialul devine mai strălucitor. Timpul este cu siguranță în favoarea acestui tip de acoperire.
 3. Fețele de masă din in nu se electrizează, nu atrag particule de praf. Acest lucru este extrem de important, mai ales dacă casa noastră este locuită de alergici și copii mici. În plus, fețele de masă de in în sine nu provoacă alergii. Lenjeria este pură în mod natural, nu irită și nici nu irită pielea cea mai delicată.
 4. Fesele de masa din in se caracterizeaza si prin higroscopicitate ridicata, cu alte cuvinte, absorb perfect apa. Inul este cu siguranță liderul dintre țesăturile din fibre naturale. Poate absorbi până la douăzeci și cinci la sută din apă fără să se simtă umed.

Ce altceva nu știi despre fețele de masă de in?

În secțiunea anterioară, am reușit să enumerăm și să caracterizăm pe scurt cele mai importante proprietăți ale fețelor de masă din in. Cu toate acestea, sunt multe altele, așa că continuăm subiectul până se epuizează. Fețele de masă din in sunt ușoare și aerisite. Par foarte aerisite, romantice și delicate. Este o alternativă excelentă la fețele de masă grele, copleșitoare și întunecate, care acoperă strâns mobilierul. Sunt foarte rezistente și rezistente la deteriorări mecanice. Sunt cele mai durabile dintre țesăturile naturale. Ingrijite corespunzator, ne vor servi multi ani. Fețele de masă din lenjerie ar trebui să atragă atenția tuturor persoanelor cărora le pasă să ne păstreze mediul curat. S-ar putea întreba de ce? Răspundem - datorită faptului că textilele sunt făcute din fibre naturale, acestea pot fi îndepărtate cu ușurință prin arderea lor.

Așadar, nu trebuie să ne îngrijorăm că, alegând acest tip de acoperire, punem mâna pe gropile de gunoi în continuă creștere, care nu pot fi refolosite în procesul de reciclare. Este o alegere sănătoasă, lăudabilă. Fețele de masă din in nu se pilulează și nu se uzează. Prin urmare, nu trebuie să ne îngrijorăm că își vor pierde minunatele calități estetice în timpul utilizării. Apropo de estetică, acest produs arată foarte șic și elegant. Cu siguranță, vor fi grozave în orice sufragerie, constituind cel mai frumos decor al acesteia.

Fețe de masă de in: care este diferența

Acum că le cunoaștem proprietățile, ne putem concentra asupra aspectelor lor vizuale. Pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor clienților noștri, a gusturilor și nevoilor lor diverse, ne-am asigurat ca sortimentul nostru să includă atât huse foarte simple, cât și cele care atrag atenția cu finisaje fanteziste. Mai jos vă prezentăm împărțirea fețelor de masă de in în mai multe subgrupe mai mici. Poate că vă va ajuta să luați decizia finală și să alegeți modelul perfect care vă va completa încântător amenajarea casei:

 • Fețe de masă din in netede, fără elemente decorative suplimentare sub formă de fâșie, dantelă sau tiv. Aceasta este o propunere foarte universală, perfectă pentru toate circumstanțele. Combinat cu accesorii din lemn brut, masiv, se va încadra perfect în tendința „eco”. Daca dorim sa subliniem caracterul natural al amenajarii, merita sa ajungem la fete de masa din in pentru sufragerie in tonuri neutre. Mai ales cele în nuanțe de maro, gri și verde.
 • Finizat cu o bandă decorativă. Această propunere va atrage cu siguranță persoanele care apreciază elemente decorative foarte subtile, discrete. Întregul lucru arată neexagerat, foarte delicat și feminin. Pentru a sublinia natura romantică a țesăturii, merită să alegeți modele în nuanțe de bej și alb. Culorile luminoase nu numai că vor sublinia frumusețea decorațiunilor noastre, dar vor mări și optic atât masa, cât și întreaga cameră, făcând sufrageria noastră să pară mai spațioasă.
 • Finisat cu dantelă decorativă. Aceasta este cea mai clasică propunere. Fără îndoială, va fura inimile tuturor iubitorilor de soluții tradiționale. Va conferi sufrageriei noastre un caracter foarte festiv, grațios.
 • Tansie cu tiv. Merezhka nu este altceva decât o tehnică specială de broderie ajurata, care constă în faptul că firele țesăturii sunt întotdeauna desenate într-o singură direcție. Pentru a preveni uzura, marginile țesăturii trebuie să fie tivite pe ambele părți cu un pivot. Desi toate acestea suna extrem de exotic, fetele de masa din in pentru sufragerie decorate cu tivul sunt una dintre cele mai traditionale, idilice propuneri ale noastre. Husele finisate in acest fel sunt foarte eficiente si spectaculoase. Ele fac impresie, așa că nu au nevoie de elemente decorative suplimentare sub formă de șervețele fanteziste sau decorațiuni de masă fanteziste.

Fețe de masă din in pentru sufragerie: forme și dimensiuni

Cand alegem fata de masa din in potrivita pentru sufragerie, nu trebuie sa ne ghidam doar dupa culorile si designul acesteia. Deși aspectele vizuale sunt foarte importante, este importantă și alegerea dimensiunii potrivite a husei. La urma urmei, dimensiunea este cea care va determina modul în care materialul va așeza pe masă. O față de masă de in pentru sufragerie, care este prea mică, se poate șifona și se poate rula în timp ce ospătăm împreună.

O față de masă prea mare va cădea pe scaunele scaunele noastre, făcând astfel dificil să ne adunăm la masă. Fața de masă perfectă de in este una care este atât drăguță, cât și funcțională. Conform regulilor acceptate, lungimea pliului feței de masă ar trebui să fie de la douăzeci la douăzeci și cinci de centimetri. Înainte de a-l cumpăra, merită să acordați atenție și formei sale. Potrivirea formei feței de masă cu forma blatului ne va ajuta să obținem un efect foarte frumos, consistent și armonios.

In sortimentul nostru avem fete de masa in urmatoarele forme: fete de masa de in dreptunghiulare, patrate, rotunde si ovale. Cu toate acestea, nu se spune că trebuie să aderăm cu strictețe la normele și principiile acceptate. De exemplu, fețe de masă pătrate de in pentru o masă de sufragerie vor funcționa bine nu numai pe mese pătrate, ci și pe mese rotunde. În mod similar, fețele de masă dreptunghiulare din in vor fi un decor elegant nu numai a meselor dreptunghiulare, ci și a celor ovale. Fețele de masă din in pot fi astfel adaptate nevoilor și preferințelor dvs., creând cu ajutorul lor aranjamente unice, acasă.

To Top