Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Fețe de masă cu margine și manșetă

Setarea tabelului perfectă, ce este? Unul care va fi nu numai frumos, ci și practic! Fabricat din materiale de înaltă calitate, rezistente la deteriorarea mecanică. Aranjat

lin pe blatul mesei de mobilier. Caracterizat prin proprietăți reduse la cute și rezistență la pete. Nu necesită îngrijire complicată: folosirea detergenților speciali de spălat și călcarea lungă și obositoare. Așadar, la ce ar trebui să cauți când îți cumperi fața de masă visată cu manșetă și tiv? Compoziția materialului, culori unice, design intrigant? Dacă doriți să aflați răspunsurile la aceste și alte întrebări referitoare la fețele de masă rezistente la pete disponibile la Restilo, vă invităm să citiți mini-ghidul nostru. Nu numai că vă vom spune pas cu pas la ce merită să fiți atenți atunci când alegeți o față de masă, dar vă vom arăta și culisele celor mai noi colecții și vă vom explica tendințele actuale și tendințele de design interior.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Clasic versus modern: fețe de masă cu manșete și tiv

Înainte de a începe să căutăm setul perfect pentru masă, trebuie mai întâi să ne gândim și să răspundem la câteva întrebări. În primul rând: ce efect dorim să obținem? Unde intenționăm să ne expunem fața de masă? Pe o masă mare, din lemn, cu șase locuri în bucătărie? Pe o bancă îngustă de sticlă în sufragerie? Pe o masă mică, rotundă, în sala de mese? Important este si spatiul in sine, culoarea pardoselilor, a mobilierului si a peretilor. În funcție de faptul că dorim să creăm o amenajare interioară coerentă, armonioasă, sau dacă dorim să spargem caracterul monocromatic al spațiului - ne vom decide asupra unui model complet diferit. În plus, atunci când alegeți o față de masă cu manșetă și garnitură este bine să țineți cont și de parametri precum: dimensiune, material, gramaj, model, culoare și tip de finisaj. Și astfel, dimensiunea optimă a unei fețe de masă rezistente la pete este considerată a fi cea care permite materialului să curgă liber de pe blatul mesei. Lungimea suprapunerii (aceeași pe fiecare parte) ar trebui să fie de aproximativ 20 - 25 cm. Materialul este, de asemenea, extrem de important. Cele mai populare fețe de masă sunt cele din bumbac, in și poliester. Când decideți să cumpărați o față de masă, merită să acordați o atenție deosebită fețelor de masă din poliester, care nu numai că arată foarte elegant și stilat, dar sunt și incredibil de durabile și rezistente la deteriorări mecanice. Mai mult, oferite în Restilo. fețele de masă din poliester se caracterizează prin cute reduse (nu necesită călcare) și proprietăți rezistente la pete. Aceasta înseamnă că atunci când vărsăm din greșeală o băutură în timpul unei sărbători împreună, umezeala nu va intra în țesătură, ci se va condensa pe suprafața acesteia. Apoi este suficient să uscam fața de masă din poliester cu un prosop de hârtie, iar apoi vom putea reveni la sărbătorirea momentelor petrecute alături de cei dragi la masă.

Tot ce trebuie să știți despre fețele de masă pentru bucătărie, sufragerie și sufragerie

Revenind la parametrii tehnici, care caracterizează coperta perfectă. Gramatica nu este lipsită de semnificație. Cu cât este mai mare, cu atât țesătura va fi mai grea și mai fluidă. Deci, dacă ne pasă de o față de masă lejeră și aerisită, alege-o pe cea cu o greutate care nu depășește 150 g/m². Dacă, pe de altă parte, visăm la complet opusul său - o față de masă grea și solidă - alege-o pe cea cu o greutate de 150 g/m² și mai mult. Trecerea ușor la subiectul modelului și culorii - ce model alegem: strălucitor și neted sau într-o culoare distinctă, visiniu și decorat cu un motiv botanic atrăgător, depinde într-adevăr de propriile noastre preferințe unice. Cert este, însă, că iubitorii de tradiție vor privi mult mai favorabil fețele de masă rezistente la pete în culori luminoase și discrete. Neted sau cu un model subtil, discret. Iubitorii de noutăți din lumea modei și a decorului casnic vor fi interesați de fețe de masă rezistente la pete în culori la modă, îndrăznețe: verde sticla, mentă, auriu sau visiniu. De asemenea, este mult mai probabil să aleagă vesela decorate cu motive expresive, atrăgătoare de plante și animale. O relație similară poate fi observată și în cazul tipului de finisajfață de masă. În interioarele decorate în stil clasic și rustic, fețele de masă rezistente la pete finisate cu o cusătură simplă, tradițională, dantelă delicată sau o bandă subțire și strălucitoare vor arăta cel mai frumos. În aranjamente moderne și industriale - cele finisate cu manșetă sau manșetă și tiv lată.

Fețe de masă rezistente la pete: perfecte pentru ocazii de zi cu zi și festive

Dintre fețele de masă cu manșetă și tiv disponibile la Restilo, cel mai mare grup sunt fețele de masă fabricate în Polonia din material poliester de înaltă calitate. Acest material este foarte elegant, stilat, arată frumos răspândit pe blatul mesei, nimic ca pânza uleioasă, care în urmă cu câțiva/zeci și ceva de ani domnea pe piața textilă. Ceea ce merită de știut, fețele de masă din poliester sunt foarte durabile și rezistente la deteriorări mecanice. Chiar și după o lungă perioadă de utilizare, acestea arată în continuare impecabil. Nu își pierd forma și culoarea. Mai mult, grija lor este o joacă de copii. Fețele de masă pe care le oferim nu necesită curățare chimică sau folosirea de detergenți speciali, greu accesibile. Pentru a le reîmprospăta aspectul, este suficient să le spălați într-o mașină de spălat automată folosind detergenți delicati. Singurul lucru de care trebuie să ne amintim este să nu depășim temperatura recomandată de producător. Unde o vei găsi? Pe eticheta fiecărui produs achiziționat. Nu ne-am putut abține să nu menționăm că toate fețele de masă cu manșetă și tiv pe care le găsiți în magazinul nostru online sunt rezistente la pete și nu se șifonează. Ce înseamnă asta pentru tine? Ei bine, atunci când în timpul unei întâlniri de familie la masă dobori accidental un pahar de vin alb, lichidul nu se va înmuia în interiorul materialului, ci se va așeza pe suprafața acestuia sub formă de picături mici, asemănătoare cu picăturile de roua dimineții. Acest efect, numit și „efectul de lotus”, arată magic și spectaculos și, în plus - face viața mult mai ușoară tuturor doamnelor și domnișoarelor casei. Pentru a reda o față de masă rezistentă la pete la strălucirea de odinioară, tot ce trebuie să faceți este să uscați materialul cu un prosop de unică folosință și este gata!

Alb sau negru? Neted sau modelat? Ce sunt fețele de masă moderne?

Argumentul etern - alb sau negru? În gama largă de fețe de masă rezistente la pete, cu manșetă și tiv, atât iubitorii de culori calme, capricioase, cât și susținătorii nuanțelor interesante și atrăgătoare vor găsi ceva pentru ei înșiși. Pentru a vă familiariza cu gama noastră de textile pentru mese, am decis să pregătim o mică trecere în revistă a fețelor de masă inoxidabile cu manșete și tiv. Printre fețe de masă inoxidabile cu manșete și tiv, Cele mai clasice propuneri festive sunt fețele de masă în alb. Datorită naturii lor universale, fețele de masă albe cu manșetă și tiv arată grozav în toate circumstanțele. Pentru a sublinia frumusețea veselei albe nu ai nevoie de mult - tot ce ai nevoie este vesela de porțelan, un buchet de flori așezat într-o vază și lumânări aprinse, capricioase. O propunere puțin mai expresivă, dar totuși subtilă sunt fețele de masă în ecru, bej și cafea cu lapte - păstrate într-un ton natural, arată grozav în combinație cu lemnul brut și accesoriile din materiale regenerabile. Vasele de masă strălucitoare pot fi integrate cu ușurință în aranjamente inspirate din stilul cool, scandinav, dar și în cele care se referă la trendul eco sau la trendul boho foarte popular. Mergând mai departe - fețele de masă rezistente la pete cu manșetă și tiv în nuanțe de visiniu, violet și roșu vor fi perfecte pentru aranjamente eclectice, glamour și retro. Ceea ce nu ar trebui să uitați, totuși - astfel de vesele îndrăznețe și atrăgătoare nu-i plac concurența. Arata cel mai frumos in compania unor accesorii modeste, minimaliste, intr-o singura culoare. Trecând la tonuri ceva mai reci, geroase - fețele de masă rezistente la pete cu manșetă și ornamente în nuanțe de albastru, turcoaz și mentă vor completa perfect interioarele decorate în stil marin și Hampton. Vor fi perfecte și în spații moderne, monocromatice, constituind un contrapunct interesant pentru pereții netezi, uniformi și mobilierul din lemn brut. În colecția largă de fețe de masă rezistente la pete cu manșetă și tiv, merită să acordați atenție nhuselor de masă în cea mai la modă nuanță de verde sticla din acest sezon. Verdele închis și saturat al materialului atrage atenția, făcând imposibilă trecerea indiferentă pe lângă el. Va fi irezistibil pentru iubitorii stilului Urban Jungle, precum și iubitorii de aranjamente moderne șic și glamour. Ajunge la sfârșitul listei noastre. Cele mai recente propuneri pe care vi le-am pregătit sunt fețe de masă rezistente la pete negre, gri și grafit, cu manșetă și tiv.Păstrate în culori închise, profund saturate, cu siguranță vor atrage fanii aranjamentelor loft și industriale. .

Fețe de masă pătrate și dreptunghiulare disponibile la Restilo

Ce trebuie să știți: dintre fețele de masă cu manșete și tiv oferite în magazinul nostru online, trei colecții sunt cele mai populare: Empire, Gaia și Vesta . Sunt un răspuns la tendințele actuale și la nevoile clienților. Fiecare dintre coperți a fost cusut în Polonia. Datorită tehnologiei moderne de vopsire, chiar și după o lungă perioadă de utilizare, fețele de masă din poliester nu își pierd culoarea intensă, profundă și aspectul elegant.Produsele sunt disponibile în două forme (pătrată și dreptunghiulară) și câteva zeci de dimensiuni, datorită la care poti alege cu usurinta un model perfect potrivit nevoilor tale.dimensiunea mesei tale. Vă invităm să vă familiarizați cu întreaga gamă de textile pentru sala de mese de la Restilo și vă dorim succes la cumpărături!

To Top