Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Fețe de masă cu manșetă

Sala de mese este inima oricărei case. În această cameră unică ne întâlnim cu alți membri ai gospodăriei și ne așezăm la o masă comună. Pentru a sublinia frumusețea momentelor

petrecute împreună, merită să aveți grijă de amenajarea interioară adecvată: întindeți o față de masă festivă pe masă, puneți flori într-o vază, scoateți vesela preferată. Mulțumită pentru Aceste elemente mici, la prima vedere discrete, nu numai că vom completa liniștea decorului, dar vom crea și o atmosferă caldă, de familie, încurajând conversațiile emoționante și împărtășind ceea ce este important pentru noi. Vă invităm să vă familiarizați cu mini-ghidul nostru despre alegerea accesoriilor perfecte pentru sala de mese. În ea, vom explica cum se deosebesc fețele de masă cu manșete de alte propuneri de pe piața textilă. De asemenea, vă vom spune cum cum să alegeți vesela de vis și apoi cum să le îngrijiți astfel încât să arate îngrijit și elegant cât mai mult timp posibil.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Față de masă cu manșetă, un clasic modern

vesela tradițională arată frumos în decoruri rustice. Răspândite pe o masă mare de lemn, fac piesa de mobilier mai grațioasă și mai delicată. În cazul fețelor de masă clasice cele mai comune tipuri de tiv sunt: val, paie, insert și guipură. Fețe de masă cu finisaj ondulat au o margine caracteristică cu decupaje în jumătate de cerc. Fețe de masă cu finisaj de paie sunt căptușite cu o cusătură foarte delicată și fină. Fețe de masă cu finisaj încadrat au o bandă convexă subțire, dar distinctă, cusută pe partea inferioară a materialului. Fețe de masă cu guipură sunt cele mai elegante și spectaculoase. O fâșie largă de dantelă a fost cusută pe marginea lor - atrăgătoare prin țesătura sa complicată și modelul neevident. Și deși propunerile mai sus menționate încântă prin aspectul lor clasic și calitatea înaltă a manoperei, nu arată bine în amenajările moderne, industriale. Prin urmare, o alternativă interesantă la vesela tradițională sunt fețele de masă rezistente la pete cu manșetă disponibile în magazinul online Restilo. Ce este această manșetă? Nimic mai mult decât o fâșie largă de material rulat. Acest finisaj adaugă stil și eleganță feței de masă. Face ca o față de masă cu manșetă să arate grozav în interioarele minimaliste, monocromatice, dar și în cele inspirate din stilul Hampton sau Dark Nordic. Merită să ne amintim, totuși, datorită croiului caracteristic al >fețe de masă cu manșetă vin doar în două forme: pătrată și dreptunghiulară.

Cum să alegi o față de masă rezistentă la pete cu manșetă?

Setarea mesei pe care o alegem depinde de mulți factori, printre care: aspectul general al mobilierului, înălțimea acestuia și forma și suprafața blatului mesei . Vom alege o față de masă inoxidabilă cu manșetă puțin diferită atunci când căutăm o husă pentru o masă mare, dreptunghiulară, cu șase locuri. Cu totul diferit atunci când căutăm o husă pentru o măsuță mică, pătrată. În plus, se poate întâmpla ca piesa noastră de mobilier să nu se încadreze în canoanele actuale de frumusețe și să avem dificultăți în a găsi fața de masă rezistentă la pete cu manșetă perfectă. Atunci ce? Apoi, merită să urmați câteva reguli de bază care vizează alegerea acoperirii potrivite. În primul rând, întregul proces de achiziție ar trebui să înceapă cu măsurarea exactă a mesei noastre. Măsurăm nu doar marginile blatului, ci și distanța dintre blat și podea. Apoi, pentru a nu greși în calcule, înregistrăm măsurătorile pe o coală de hârtie. Următorul pas care ne aduce mai aproape de achiziționarea feței de masă inoxidabile cu manșetă de vis este să calculăm stocul corespunzător de material. O față de masă inoxidabilă cu manșetă perfect selectată nu ar trebui să se termine acolo unde se termină blatul nostru. Capacul trebuie să fie puțin mai mare, astfel încât materialul să curgă liber în jos. În același timp, nu ar trebui să fie prea lung, pentru a nu trage inestetic de-a lungul podelei. Cum să ajungi la un compromis? Ei bine, suprapunerea optimă este considerată a fi una care măsoară 20 până la 25 de centimetri. Dacă masa noastră este scăzută, să decidem opțiunea numărul unu. Dacă masa este mare, putem accepta în siguranță opțiunea numărul doi. Ce urmeaza? Înmulțim lungimea pliului cu 2, apoi adăugăm rezultatul obținut la lungimea și lățimea blatului mesei, datorită cărora putem fi siguri că fața de masă rezistentă la pete cu manșetă o alegem se va potrivi frumos pe masă, iar stocul de material va fi același pe fiecare parte.

Pentru mese mari și mici - fețe de masă cu manșete la Restilo

În timp ce dimensiunea este un parametru extrem de important atunci când alegeți setarea perfectă a mesei, la fel sunt și aspectul și proprietățile produsului. Fețe de masă cu manșete pe care le oferim sunt realizate din țesătură din poliester de înaltă calitate, care se caracterizează printr-un aspect extrem de elegant, stilat și durabilitate ridicată. Materialul este ușor, moale și plăcut la atingere. După pliere, nu ocupă mult spațiu. În plus, îngrijirea lui este o joacă de copii. Pentru a reîmprospăta aspectul unei fețe de masă cu manșete nu o ducem (și nu ar trebui) să o ducem la curățătorie chimică. Tot ce trebuie să faci este să pui fața de masă în mașina de spălat și apoi să o speli cu un detergent blând la temperatura recomandată de producător. Ce merită de știut, toate fețele de masă cu manșete disponibile la Restilo sunt fabricate în Polonia. Datorită tehnologiilor moderne de vopsire, chiar și după o lungă perioadă de utilizare, husele nu își pierd adâncimea și intensitatea culorii.Pe fondul altor propuneri de pe piața textilă, fețe de masă cu manșetă > se disting și prin proprietățile lor rezistente la pete. Ei bine, atunci când vărsăm accidental suc în timpul cinei de duminică, umezeala nu va intra în material. Lichidul, sub formă de picături mici, se va depune pe suprafața feței de masă cu manșetă, creând astfel așa-numitul „efect de lotus”. Apoi este suficient să uscați materialul cu un șervețel de unică folosință sau un prosop de hârtie și husa va arăta ca nouă!

Neted, floral sau animal? O privire de ansamblu asupra celor mai frumoase fețe de masă cu manșetă!

Dintre fețele de masă cu manșetă rezistente la pete disponibile la Restilo, colecțiile Empire, Gaia și Vesta sunt cele mai populare. Cum se aseamănă și prin ce diferă? Ei bine, toate fețele de masă se caracterizează printr-o calitate înaltă și o manoperă atentă. Veselele sunt disponibile în două forme: pătrată și dreptunghiulară. De asemenea, vin în câteva zeci de mărimi, datorită cărora alegerea unui model ideal pentru dimensiunea mesei nu ar trebui să fie o problemă pentru nimeni. În plus, fețe de masă rezistente la pete cu manșetă pot fi găsite în cele mai la modă culori ale acestui sezon, precum: verde sticla, mare, visiniu, auriu sau indigo. Deci, care este diferența dintre fețe de masă inoxidabile cu manșetă Empire, Gaia și Vesta? În primul rând, modelul! Și da, fețele de masă Empire sunt perfect netede. Finisate cu o manșetă elegantă și largă, vor completa perfect aspectul oricărei camere de zi și sufragerie. Designul simplu, minimalist al produselor va atrage cu siguranță fanii soluțiilor universale, atemporale. Fetele de masa Gaia, in schimb, sunt decorate cu un model floral distinctiv brodat cu un fir gros, stralucitor. Motivul cu ferigă atrage atenția, făcând imposibilă trecerea indiferentă pe lângă copertă. Nu este diferit în cazul fețelor de masă Vesta, a căror suprafață netedă și uniformă este decorată cu un model care seamănă cu pielea de șarpe. O astfel de propunere originală, unică, va cuceri fără îndoială inimile tuturor iubitorilor de noutăți în modă și nu numai!

Întâlnire la masa de Crăciun. Ce fata de masa de Craciun sa alegi?

Sărbătorile sunt o oportunitate de a întâlni un grup mai mare. Nu numai că ne vizităm părinții, bunicii sau frații, ci și noi înșine găzduim oaspeții. Pentru a face timpul petrecut împreună mai plăcut și pentru a aduce o atmosferă caldă, de Crăciun în apartament, să avem grijă de decorul vizual adecvat. Să atârnăm decorațiuni pâlpâitoare în ferestre, să întindem o față de masă festivă pe masă, să aprindem niște lumânări. Când alegeți un decor de masă festiv, acordați o atenție deosebită faptului că acesta ar trebui să fie din durabil și rezistent la deteriorări mecanice. Proprietățile rezistente la pete sunt, de asemenea, extrem de importante (mai ales când sărbătorim Crăciunul cu copiii mici). ). La urma urmei, se poate întâmpla ca micii noștri oaspeți, preocupați de tot ce se întâmplă în jur, să doboare din greșeală ceva și să-l verse, iar pumnul dulce și lipicios să ajungă pe masă. Datorită fețelor de masă rezistente la pete cu manșetă, chiar și atunci când are loc un mic accident, nu trebuie să ne panicăm. Este suficient să ștergeți suprafața țesăturii cu un șervețel obișnuit, iar husa va arăta din nou elegant și șic. Un alt lucru de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți fața de masă de Crăciun perfectă este culoarea potrivită. Deși zilnic o față de masă albă este sinonimă cu farmecul și stilul, în timpul Crăciunului ajungem cel mai adesea la acoperiri aurii și roșii. Nu e de mirare, acestea se îmbină frumos cu decorațiunile pentru brad și decorațiunile de Crăciun. Vă invităm să vă familiarizați cu gama largă de fețe de masă de Crăciun disponibile în magazinul nostru online YourHomeStory. Ei captivează prin design atent gândit și de înaltă calitate și cu o manoperă atentă.

Hotel, pensiune și restaurant: fețe de masă la comandă

Este adevărat că vesela nu este doar pentru casă. Fețele de masă sunt, de asemenea, un element esențial al facilităților hoteliere, al pensiunilor și al restaurantelor. Deci, dacă ne pasă de confortul ridicat și de satisfacția oaspeților - haideți să decidem să cumpărăm o față de masă pe dimensiune. Fețele de masă personalizate sunt perfecte pentru sărbători importante, solemne. De asemenea, sunt perfecte pentru utilizarea de zi cu zi. Ajustarea perfectă a dimensiunii copertei la dimensiunea mesei înseamnă că materialul se așează frumos pe blatul mesei, nu se îndoaie și nu se rostogolește.

To Top