Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Fețe de masă brodate

masă brodate

Față de masă brodata - un simbol al clasei și al eleganței. Este bine să ai măcar unul în colecția ta. Va fi perfectă pentru cinele de duminică alături de cei dragi, sărbători comune sau sărbători în familie.

În special cea în alb va conferi sufrageriei un caracter mai sublim, mai solemn. Puteți spune că fața de masă brodata este arma noastră secretă. Este suficient să-l scoatem din dulap, să-l întindem pe masă și interiorul nostru capătă imediat o atmosferă de sărbătoare. Pentru a intensifica acest efect, putem folosi si alte elemente decorative care se vor armoniza fantastic cu decorul blatului nostru. Desigur, vorbim de veselă de porțelan frumoase, vaze elegante de sticlă și sfeșnice. Combinate cu pricepere, vor face să strălucească orice aranjament de casă, încântându-ne astfel oaspeții.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

fețe de masă brodate sau ce fel?

Când auzim expresia “fețe de masă brodate pe masă”, avem de obicei o țesătură strălucitoare în fața ochilor, pe care elemente înălțate au fost în plus așezate și cusute decorativ. Nu ne gândim la faptul că printre aceste elemente decorative convexe putem distinge mai multe subgrupuri mai mici. Ele diferă unele de altele nu numai prin aspectul aplicației, ci și prin metoda de producție și natura lor. Prin urmare, cele mai populare tipuri de fețe de masă brodate includ:
- fețe de masă brodate decorate cu broderie Maków
- fețe de masă brodate decorat cu broderie Kashubian
- fețe de masă brodate decorate cu broderie richelieu

Dar ce se ascunde în spatele acestor nume care sună străin? Care sunt caracteristicile lor? proprietăți? În partea ulterioară a textului vom încerca să le descriem și să le explicăm pe cele mai importante dintre ele. Așa că, fără alte prelungiri, aruncăm o privire mai atentă la fețe de masă brodate pe masă decorate cu broderie de mac. Se caracterizează în primul rând printr-o aplicare plană, care are câteva elemente perforate. Întregul este întreținut în mare parte în nuanțe de alb. Pe de altă parte, fețele de masă brodate decorate cu broderie Kashubian au faptul că elementele decorative sunt brodate manual pe un material neted. De asemenea, atrag atenția prin culorile lor intense. Numărul lor este strict limitat și se ridică la șapte culori. Ultima noastră ofertă este fețe de masă brodate decorate cu broderie richelieu, care amintește ușor de broderia Maków. Diferența este că spațiul dintre aplicațiile plate nu este perforat, ci decupat.

Fețe de masă brodate pentru sufragerie: eleganță atemporală

Sala de mese ideală este cea care se potrivește nevoilor și preferințelor noastre personale. Atunci când ne amenajăm interiorul, acordăm o mare atenție mobilierului care se găsește în el. Alegem o masa, dimensionata sa se potriveasca cu dimensiunea suprafetei pe care o avem. Cumpărăm scaune, candelabre minunate, jaluzele. Accesoriile textile sunt la final. Este aceasta ordinea corectă? Nu există un răspuns fără echivoc la această întrebare. Cu toate acestea, credem că suplimentele nu trebuie trecute cu vederea. Sunt un fel de punct peste “i”, un punct culminant al oricărui aranjament de casă. Fețe de masă brodate pentru sufragerie sunt atemporale. Acestea sunt unul dintre acele elemente decorative care nu se demodează niciodată.Ele vin în multe modele, culori și dimensiuni, datorită cărora le putem asorta cu ușurință decorului interiorului nostru. Susținătorii minimalismului pot face din fețe de masă brodate pentru sufragerie singurul element decorativ al camerei. Un astfel de tratament inteligent va face ca atenția tuturor să se concentreze asupra minunatei noastre fațe de masă, festive, brodate pentru sufragerie. Nu va trebui să concureze cu alte elemente ale aranjamentului, ceea ce o va scoate în evidență. Întregul va arăta foarte îngrijit și subtil. Vom evita efectul de aglomerare a spațiului, exagerarea. Cei care nu-și pot imagina o sufragerie fără mai multe elemente decorative vor fi cu siguranță încântați de a doua soluție pe care o propunem. Este adevărat că fața de masă brodată pentru sufragerienu cântă la prima vioară în ea, dar arată totuși foarte impresionant și elegant. Deci despre ce este această metodă? Tratam Fata de masa brodata pentru sufragerie ca pe un fundal elegant pentru alte decoratiuni. Cu toate acestea, accesoriile ar trebui să aibă un caracter similar cu husa noastră. Acest lucru ne va permite să menținem armonia și coerența. Datorită acestui fapt, colecția tuturor elementelor va fi consecventă și completă, iar sala noastră de mese va câștiga multă grație și farmec.

Fețe de masă brodate pentru sufragerie: albe și colorate

S-a presupus că fața de masă tradițională brodată pentru sufragerie este cea în alb. Și într-adevăr, arată excepțional de festiv. O asociem cu o atmosferă foarte solemnă, solemnă, cu ocazii speciale, sărbători. Înseamnă aceasta, totuși, că fețe de masă brodate colorate pentru sufragerie sunt sortite eșecului? Nu neaparat. Integrate inteligent în aranjament, pot arăta la fel de frumoase, și poate chiar mai frumoase! Totul depinde de ce accesorii le combinăm. De exemplu, va prezentam cateva combinatii dovedite:
- fete de masa brodate pentru sufragerie in culoarea verde sticla. Împreună cu celelalte elemente ale decorului mesei, păstrate în același ton, vor fi perfecte pentru ziua de naștere plină de bucurie în familie și petrecerile onomastice. În acest tip de aranjament, un accent de culoare interesant pot fi flori tăiate plasate într-o vază transparentă. Este o propunere foarte ușoară, tipică de primăvară.
- fețe de masă brodate pentru sufragerie în fucsia adânc. Fuchsia în sine este o culoare foarte ascuțită, atrăgătoare. Așa că merită să-i diminuăm puțin caracterul, ajungând la seturi de veselă crem sau bej. Aceasta este o propunere perfectă, tocmai la timp pentru o întâlnire cu mama, sora sau prietena ta.
- fețe de masă brodate pentru sufragerie în culoarea cappuccino. Împreună cu accesoriile maro vor căpăta un aspect ceva mai rustic, tradițional. Această soluție nu este la fel de evidentă ca o masă albă ca zăpada, dar este la fel de spectaculoasă și spectaculoasă. Va funcționa atât pentru circumstanțe formale, cât și pentru cele informale.

Alegerea noastră: fețe de masă ovale brodate

Mesele ovale se bucură de o popularitate neîntreruptă. Nu e de mirare, arată la fel de elegant ca mesele dreptunghiulare și pot găzdui mai mulți oaspeți. Prin urmare, atunci când o piesă de mobilier cu blat alungit și margini rotunjite a sosit deja în sufrageria noastră, merită să ne gândim la alegerea unei fațe de masă ovale brodate pentru aceasta. Ca reamintire, informații despre oacute;fețe de masă brodate strong> pe scurt:

1.Fețe de masă ovale brodate vin în diferite dimensiuni, datorită cărora, indiferent dacă avem o masă mică sau mare, putem ușor găsi modelul perfect.
2. Fețe de masă ovale brodate arată cel mai bine atunci când sunt puțin mai mari decât blatul mesei. Țesătura ar trebui să curgă ușor din mobilier, așezându-se ușor pe ea.
3. Fețe de masă brodate ovale, la fel ca și modelele rotunde, pătrate sau dreptunghiulare, sunt disponibile în diferite culori, datorită cărora le putem asorta cu ușurință decorului sufrageriei noastre.
4. Fețe de masă brodate ovale pot fi decorate cu până la trei tipuri de broderie (broderie Makowski, Kashubian, Richelieu). Fiecare va găsi ceva pentru sine!
5.Fețele de masă ovale brodate sunt cel mai adesea decorate cu motive florale. Pe ele pot apărea și modele geometrice și animale.
6. Fețe de masă ovale brodate, îngrijite corespunzător, nu își pierd forma.
7. Fețele de masă ovale brodate sunt setări de masă foarte tradiționale și grațioase.

To Top