Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Șervețele

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Available soon Veselă de masă EMOTION culoare maro
  32%
  Veselă de masă EMOTION culoare maro
  Special Price 44,95 RON Regular Price 65,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Ce merită reținut înainte de a cumpăra un set de cină?

Setul de cină este de neînlocuit dacă vrem să pregătim o cină elegantă sau vrem ca mesele noastre de zi cu zi să arate elegant. Înainte de a ne decide asupra unui anumit serviciu de cină, ar trebui să luăm în considerare câte elemente ar trebui să fie compusă. Dacă de obicei pregătim petreceri mai mari, merită să alegem un set mare. Cu toate acestea, dacă prețuiești întâlnirile intime, de familie, este suficient serviciul pentru 6/8 persoane. O soluție bună este să alegi un set de cină și cafea puțin mai mare. Datorită acestui fapt, suntem siguri că atunci când unul dintre elemente se rupe, vom putea continua să folosim setul. Seturile de cină, pe lângă părțile de bază, cum ar fi farfurii și boluri, constau adesea din multe elemente suplimentare. Acestea sunt vasele de zahăr, ulcioarele de lapte, cănile, tăvile, vasele de sare și piper și carafele. Depinde doar de noi dacă aspectul armonios al mesei noastre este important pentru noi, care este garantat de un serviciu de cină, sau preferăm să alegem singuri restul accesoriilor. Să ne amintim, totuși, că seturile de cină sunt concepute în așa fel încât să fie consistente din punct de vedere estetic și este adesea dificil să obții singur acest efect. O alta intrebare pe care ar trebui sa ne punem este tipul de material din care a fost realizat setul. Aici, desigur, domnește porțelanul, adesea supus unui tratament special, datorită căruia capătă o durabilitate mai mare și „acuarelă”. aspect. Odată ce am stabilit dimensiunea setului de masă, tipul de material din care urmează să fie realizat, rămânem să alegem stilul în care urmează să fie întreținut setul. Alegerea este uriașă, de la servicii de cină rotunde, albe, până la farfurii plate extravagante, asemănătoare cu tăvi, și chiar vesela, în care fiecare element reprezintă una dintre planetele solare. sistem.

Seturile de cină și cafea sunt o idee bună de cadou?

De mulți ani, seturile de cină au fost unul dintre cele mai populare cadouri de nuntă. Nu e de mirare, pentru că achiziționarea de veselă elegantă reprezintă o cheltuială considerabilă. Prin urmare, dacă mirii sunt prietenii noștri apropiați și le cunoaștem preferințele estetice, serviciul de cină va fi cadoul perfect. Serviciul de prânz și cafea este, de asemenea, o idee grozavă pentru a oferi un cadou unei persoane apropiate care s-a mutat într-un apartament nou. Acesta este unul dintre acele cadouri practice, dar și eficiente și îngrijite corespunzător, va dura ani de zile.

Seturi de cină - modern vs clasic

Seturile de cină și cafea disponibile pe piață pot fi împărțite în moderne sau clasice. Veselele netradiționale sunt de obicei forme geometrice și au îndrăznețe în relief. Cele mai multe dintre ele se disting prin culori neevidente. În plus, acest tip de feluri de mâncare de designer au decorațiuni interesante, de exemplu, motive florale intense și modele avangardiste. Astfel de feluri de mâncare neobișnuite vor fi grozave în interioare scandinave reci. Seturile de cină cu forme mai clasice vor funcționa excelent în camere rustice sau în sălile de mese pline de farmec. În plus, seturile tradiționale de cină și cafea servesc adesea ca fundal elegant pentru aranjamentele de masă. Caracterul lor discret și decorațiunile delicate adaugă grație și stil apartamentului. Merită să ne amintim că eleganța atemporală nu se demodează niciodată, așa că nu trebuie să ne îngrijorăm că setul de cină pe care îl alegem nu se va mai potrivi cu elementele selectate ale decorului.

To Top