Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Covoare sintetice

Covoarele sintetice sunt unul dintre cei mai populari reprezentanți ai categoriei de covoare. Sunt populare în principal datorită durabilității lor ridicate, rezistenței

la pete și ușurinței de curățare. Sunt perfecte pentru diverse interioare de casă - de la sufragerie, prin dormitor, până la baie și bucătărie.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Tot ce trebuie să știi despre covoarele sintetice

Covoare sintetice de încredere

Covoarele sintetice clasice sunt durabile și servesc ani de zile în stare excelentă. De asemenea, sunt ușor de păstrat curat, deoarece nu necesită îngrijire specială sau curățare cu substanțe chimice. Pentru o rutină standard de curățare, este suficientă aspirarea sau spălarea cu un aspirator de spălat. Covoarele din fibre sintetice sunt o alegere bună pentru persoanele care caută un plus durabil și atrăgător care să decoreze podeaua. Disponibil într-o gamă largă de culori, mărimi și modele, se potrivesc cu ușurință în decorul oricărui interior. Un alt avantaj este prețul atractiv. Covoarele de acest tip sunt mai ieftine decât modelele din materiale naturale. Magazinul nostru oferă o gamă largă de covoare clasice și moderne, datorită cărora fiecare are șansa să găsească varianta perfectă, pe măsură. nevoi estetice şi funcţionale.< /p>

Covoare sintetice ecologice

Pe lângă durabilitatea ridicată și ușurința de îngrijire, covoarele sintetice moderne sunt, în mod interesant, și ecologice. Unele dintre modelele oferite în magazinul nostru Restilo sunt realizate din materiale reciclate sau regenerabile. O astfel de veste va multumi cu siguranta oamenilor care incearca sa reduca cantitatea de deseuri din casele lor! Covoarele sintetice, deși asociate cu fibre artificiale, sunt, așadar, o opțiune care are șansa de a atrage multe gusturi. Moale și plăcute la atingere, decorează podelele casei de ani de zile! Oferta noastră include modele clasice și spectaculoase covor shaggy. Variantele cu grămadă lungă atrag cu siguranță atenția și atrag privirile. De asemenea, garantează un efect modern care se potrivește perfect în livingurile moderniste și chiar în dormitoarele scandinave.

Covoare sintetice - cum să le îngrijești?

Când vine vorba de îngrijirea covoarelor sintetice, există câțiva pași simpli pe care îi puteți face pentru a le menține în stare bună pentru o perioadă lungă de timp. În primul rând, este important să le aspirați în mod regulat suprafața. Curățarea ajută la îndepărtarea particulelor fine de praf și murdărie care se acumulează în exces între fibre și devin dificil de curățat. Dacă covorul este ușor murdar, acesta poate fi curățat cu un aspirator de spălat sau cu un agent de curățare dedicat. Curățarea cu sifon este, de asemenea, acceptabilă pentru multe modele. Această formă de împrospătare constă în stropirea suprafeței perilor cu bicarbonat de sodiu, care trebuie lăsat câteva ore și apoi aspirat.

Cum să alegi covorul perfect?

Înainte de a cumpăra un covor sintetic, merită să acordați atenție mai multor aspecte. În primul rând, să ne uităm la calitatea fibrelor. Modelele din poliester sau nailon sunt mai durabile și mai rezistente la murdărie decât cele din materiale mai puțin costisitoare, cum ar fi polipropilena. Un alt lucru important este grosimea și înălțimea perilor. Cu cât covorul este mai gros, cu atât mai moale și mai plăcut la atingere, dar ceva mai greu de curățat. Alegerea modelului este, de asemenea, evidentă. Covoarele sintetice disponibile în oferta noastră surprind cu o gamă largă de culori, datorită cărora pot fi asortate cu ușurință decorului unei camere date. Ultimul aspect este dimensiunea. Un covor mare, deși cu siguranță eficient, poate copleși o cameră mică și îngustă. De aceea la Restilo oferim variante de diverse dimensiuni si forme. Pentru interioare mici, recomandăm covoare rotunde, în timp ce în livinguri spațioase, să mergem pe un dreptunghi cu diagonală mare!

To Top