Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Dulapuri TV montate pe perete

De-a lungul anilor, mobilierul nostru de casă a suferit schimbări constante. Designerii de mobilier încă încearcă să vină cu structuri din ce în ce mai practice, care nu numai că

arată frumos, dar ne permit și să creăm un spațiu funcțional. Dulapurile TV suspendate sunt o revoluție absolută. Formularul suspendat ne garantează o mulțime de beneficii!

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Dulap TV suspendat - prin ce diferă de cel clasic?

Când descrieți dulapurile TV suspendate, este imposibil să nu le comparați cu modelele clasice, în picioare. Care este diferența cheie? Desigur, în cazul bazei. Modelul standard cu picioare este cel mai adesea echipat cu un suport în patru puncte. Variantele suspendate nu au un cadru de acest tip, deoarece pur și simplu este inutil. Caracteristica comună, fără îndoială, este spațiul de depozitare, care poate lua multe forme diferite - de la rafturi deschise, prin sertare, până la pereții despărțitori care pot fi închise cu ajutorul ușilor. Baza este într-adevăr singurul element care diferențiază mobilierul descris, atât în context vizual, cât și funcțional.

Avantajele și dezavantajele unui dulap TV suspendat

Modul de amenajare a dulapului TV suspendat este elementul cheie care distinge acest model de cel clasic, dotat cu picioare. De asemenea, se dovedește că metoda diferită de asamblare este cea care determină în cea mai mare măsură avantajele și dezavantajele acestui tip de echipament. În multe locuri, agățarea unei piese de mobilier se dovedește a fi o soluție incredibil de funcțională. Unul dintre avantajele cheie, așadar, este economia de spațiu. Modelele montate pe pereți nu ocupă spațiu pe podea, ceea ce le face o propunere excelentă pentru camerele de zi mici. Un alt avantaj este efectul vizual, care este cu siguranță mai modern decât în cazul clasicului dulapul TV. Dezavantajul modelelor suspendate este insa conditiile stricte in care poate avea loc asamblarea. În timp ce o piesă de mobilier cu picioare poate fi aranjată aproape oriunde, în cazul unei decizii de achiziție a unei structuri suspendate, trebuie să fim conștienți că aceasta va trebui să fie amplasată doar pe peretele corespunzător.

Amenajarea unui dulap TV montat pe perete - metode dovedite pentru compoziții eficiente

Metoda de asamblare caracteristică necesită cu siguranță ceva mai multă acțiune și gândire din partea noastră decât în cazul integrării unui model clasic în interior. Să ne amintim, însă, că posibilitatea de suspendare a structurii este cel mai mare avantaj al unui dulap TV suspendat! Datorită acestui fapt, avem și mult control în ceea ce privește ajustarea locației echipamentelor noastre RTV la cerințele și nevoile individuale ale utilizatorilor. Atunci când creați o zonă de relaxare cu utilizarea unei piese de mobilier de perete, rețineți că structura nu ar trebui să fie amplasată în imediata apropiere a ferestrelor. Lumina naturală a soarelui care pătrunde prin ferestre reduce semnificativ confortul vizionarii de filme sau seriale. Cel mai de dorit aranjament al dulapului TV suspendat este perpendicular pe ferestre. Pentru ca home cinema să arate impecabil, să avem grijă și de accesoriile potrivite. Spațiul de sub mobilier este liber și perfect pentru a aranja un mic covor de sufragerie în locul lui. Vă recomandăm în special modelele shaggy, care, datorită perilor lor excepțional de lungi, subliniază perfect caracterul modern al întregii compoziții!

Dulap TV suspendat - o revoluție în organizarea spațiului

Fără îndoială că un dulap TV suspendat este o soluție la care ajungem din ce în ce mai des. Numeroase avantaje ale acestui tip de mobilier se dovedesc a fi cea mai bună motivație pentru cumpărare. Modelele disponibile în oferta noastră nu sunt doar atractive din punct de vedere vizual, ci și foarte practice. Este de remarcat faptul că unele variante sunt atât de interesante încât sunt un decor interior interesant în sine! Proiectarea unui living cu mobilier și accesorii pentru living din oferta noastră este o sarcină simplă și foarte plăcută.

To Top