Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Dulapuri TV

Dulapurile TV sunt echipamentul de bază al oricărei case moderne. Acest tip de mobilier ne servește nu doar ca loc pentru echipamente electronice, ci și ca zonă care expune

perfect decorațiunile. Indiferent dacă proiecțiile în seriale lungi sunt hobby-ul nostru sau nu, un dulap TV selectat corespunzător este un element de neînlocuit al echipamentului de sufragerie.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Dulap TV - un element indispensabil al oricărei camere de zi

Sufrageria este una dintre cele mai importante încăperi din casa noastră. Aici primim oaspeți și petrecem timp împreună. Prin urmare, merită să vă asigurați că locul care este centrul vieții de familie nu este doar amenajat într-un mod estetic, ci impresionează și prin funcționalitatea sa. Cum să o facă? În primul rând, ar trebui să ai grijă de echipament, care, pe lângă faptul că pune accentul pe decorul celor patru pereți, va garanta utilizarea pe deplin confortabilă a farmecului sufrageriei.

Dulapurile TV aparțin categoriei de mobilier, care sunt un element indispensabil al interiorului. Au fost concepute pentru oamenii cărora le place să se relaxeze cu serialele lor preferate Netflix sau cu alte platforme de streaming. Acestea vă permit să depozitați și să afișați în siguranță echipamente multimedia. Forma special profilată și găurile maschează accesoriile și cablurile pe care nu vrem neapărat să le expunem vederii vizitatorilor noștri. Un avantaj suplimentar al majorității modelelor disponibile pe piață îl reprezintă rafturile și sertarele, datorită cărora dulapul TV servește și ca spațiu pentru depozitarea diferitelor tipuri de textile și necesare în accesoriile vieții de zi cu zi. De-a lungul deceniilor, aspectul dulapului TV a evoluat clar. De la o piesă de mobilier mare, de colț, până la modelele de astăzi de diverse forme și culori.

Dulaprul TV, fie într-o versiune retro sau creat în conformitate cu estetica contemporană, impresionează în mod invariabil prin caracterul său universal și utilizarea versatilă. În prezent, cele mai populare modele sunt dulapurile TV alungite, adesea sub forma unei comodă suspendată. Să ne amintim însă că, ca în cazul oricărui echipament, și dulapul TV trebuie să se potrivească cu stilul în care ne-am amenajat regatul de acasă. Prin urmare, merită să vă asigurați înainte de a cumpăra că modelul de vis se va armoniza cu alte produse pe care le avem deja în colecția noastră. Bineînțeles, celor cărora le place eclectismul neîngrădit în patru pereți, recomandăm să-ți dai drumul imaginației și să decizi să îmbine mai multe elemente din epoci diferite, datorită cărora întregul va părea extraordinar și plin de farmec. Desigur, nu uităm nici de iubitorii de compoziții armonioase cărora, în funcție de tendințele în schimbare, le place să reîmprospăteze spațiul din jur. În paragraful următor, vă vom prezenta trei cele mai la modă aranjamente cu un dulap TV în rolul principal.

Dulap TV și design interior. Trei propuneri ideale pentru amenajarea unui apartament modern

În funcție de propria noastră estetică, introducem culori, modele și materiale specifice celor patru pereți care ne subliniază pasiunea, fie pentru progresul tehnic, fie pentru natura sălbatică și plină de secret. Și, deși designerii de interior se depășesc în fiecare an în idei despre ceea ce se poate dovedi a fi la modă într-un anumit sezon, de obicei, baza pentru aranjamentele contemporane a patru pereți sunt încă stiluri actuale - scandinav, industrial și modern. Inspirându-ne de la unul dintre cunoscutele triouri de decor, atunci când amenajăm un living, trebuie să ne amintim că toate elementele care alcătuiesc spațiul din jurul nostru ar trebui să fie în concordanță cu estetica tendinței care ne definește. Într-o încăpere amenajată în conformitate cu spațiile găsite în nord, predomină culorile neutre și materialele naturale precum lemnul și ceramica.

Deci merită să alegeți un dulap TV alb. Cea mai buna alegere vor fi modelele din lemn vopsit cu email alb ca zapada, in care, pe langa culoarea atemporala, putem vedea si materie prima care nu a suferit prelucrari suplimentare. În acest fel, vom sublinia atașamentul față de natură, care este atât de important pentru locuitorii Scandinaviei. În oferta bogată a magazinului nostru online restilo veți găsi dulapuri TV albe cu un design universal. Create sub forma unei forme clasice, se vor incadra perfect intr-un spatiu minimalist de tip scandi. Un alt trend neclintit în designul interior este industrialismul. Din ce în ce mai des îl invităm în casele noastre datorită caracterului său atemporal. Printre pereții bruti, din cărămidă, un dulap TV la mansardă va fi o alegere excelentă. Se caracterizează printr-o formă simplă și o combinație neobișnuită de o structură neagră, de fier, cu un corp din lemn într-o nuanță caldă de maro. Aspectul său se referă la mobilierul care se afla în fostele fabrici din New York. Prin amplasarea unui dulap TV pe mansardă în sufragerie, vom sublinia caracterul modern al celor patru pereți ai noștri și, în același timp, le vom introduce o notă de atmosferă de altădată.

Pentru iubitorii de a privi în viitor și de a căuta gadget-uri din ce în ce mai noi, soluția perfectă va fi amenajarea sufrageriei în conformitate cu estetica tendinței futuriste. Într-un spațiu care se inspiră din filmele science-fiction, o idee grozavă va fi să așezi un suport TV modern într-o formă neregulată, geometrică. Când vine vorba de culori, să ne concentrăm pe negru și argintiu lăcuit. De asemenea, vor fi grozave și dulapurile TV din plastic transparent, pe care vom amplasa cel mai recent model de televizor sau consola PlayStation. Printre modelele care se referă la estetica futuristă, putem găsi și dulapuri TV suspendate. Soluțiile moderne, și în același timp surprinzătoare, în amenajarea mobilierului vor pune în evidență pasiunea proprietarului a patru pereți pentru progresul tehnologic și concepte legate de universul încă nedescoperit.

To Top