Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Dulapuri pentru pantofi

Raftul pentru pantofi este un element care este o parte esențială a holului și a garderobei. O piesă de mobilier discretă ne garantează să păstrăm împrejurimile într-o ordine

imaculată. Metoda de depozitare a încălțămintei este, de asemenea, de mare importanță în contextul îngrijirii calității acesteia. Fie că sunteți în căutarea unui dulap de pantofi din motive pur estetice, fie că motivația dvs. principală este să găsiți spațiul perfect care să ofere condițiile potrivite, credem că merită explorat.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Bancă ERGO
  24h
  Bancă ERGO
  1.115,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

În Cinderella land. Dulapuri funcționale pentru încălțăminte cu scaun

În acest mini ghid, am pregătit o serie de soluții interesante pentru persoanele care au o colecție mare de pantofi. Pentru a nu urma exemplul Cenușăresei și a vă proteja de pierderea papucilor, merită să obțineți un dulap practic de pantofi. Modelul sub forma unui rack simplu, inalt iti va permite sa depozitezi si sa afisezi pantofii pe care ii purtam intr-un anumit sezon, astfel incat sa fie mereu la indemana. Un dulap de pantofi sub forma unui raft înalt se va dovedi a fi un element neprețuit de amenajare a unui spațiu restrâns în care fiecare centimetru este la primă. Pentru iubitorii unui interior ordonat, produsul perfect va fi un dulap de pantofi cu sertare sau uși cu balamale. Pe de altă parte, oamenii care se pot lăuda cu o intrare spațioasă în casă cu siguranță nu vor trece pe lângă un model dotat cu un scaun confortabil, precum un dulap de pantofi cu cuier. Indiferent ca un hol ingust sau un hol spatios, mare, duce in spatiul locuintei, in magazinul nostru online Restilo vei gasi o gama variata de dulapuri de pantofi cu scaune sau alte modele clasice care iti vor permite sa ai grija de aspectul estetic al cartea de vizită a casei tale. p>

Raft pentru pantofi pentru sarcini speciale

Indiferent dacă un dulap de pantofi este singurul element al mobilierului pentru care dorim să găsim un loc în împrejurimile noastre, adevărul este că dimensiunea determină în mare măsură alegerea noastră. Nu toți avem o casă spațioasă în care puteți aranja fiecare, chiar și cea mai mare piesă de mobilier. Locuitorii garsonierelor și apartamentelor din bloc știu cu siguranță cât de importante sunt dimensiunile produselor individuale. Dacă sunteți în căutarea unui model care să funcționeze într-o cameră mică, atunci un dulap de pantofi îngust este ceea ce căutați. Pentru a nu te priva de posibilitatea de a folosi mobilierul pentru a depozita un număr mare de pantofi, alege o structură verticală. Lățimea ar trebui să fie de cel puțin 20 cm, deoarece acesta este minimul pentru a aranja o pereche. Forma alungită vertical a dulapului de pantofi va găzdui cel puțin mai multe modele de pantofi preferati.

Hall multifuncțional

Indiferent dacă aveți un spațiu limitat de dezvoltat sau dacă suprafața este mare, vă recomandăm mobilier care se caracterizează printr-o structură funcțională. Din ce în ce mai des avem nevoie nu doar de un aspect impecabil, ci și de o construcție practică din design-uri contemporane ale elementelor de mobilier. Dulapurile cu pantofi cu scaun sunt un exemplu excelent de produse care vă vor surprinde cu o gamă largă de utilizări posibile. Pe langa spatiul necesar organizarii pantofilor, forma include o zona suplimentara care va fi perfecta ca scaun confortabil. O altă piesă de mobilier 2 în 1 este un dulap de pantofi combinat cu un cuier. Acest tip de model este o soluție perfectă pentru persoanele care apreciază produsele de design interior bine gândite, multifuncționale. Ele ușurează viața de zi cu zi și ne oferă mai mult spațiu liber.

Dulapuri-optimale-de-pantofi pentru hol

Parametrii privind dimensiunea cufărului de pantofi determină numărul de pantofi care pot fi organizați în interior. Dacă intenționați să cumpărați un dulap, asigurați-vă că acordați atenție tuturor dimensiunilor furnizate de producător. În magazinul Restilo veți găsi rafturile verticale menționate mai sus, cu care vă puteți echipa confortabil micul hol. Un alt exemplu este un dulap de pantofi puțin adânc. Un astfel de model poate găzdui doar o pereche de pantofi pe raft, dar este cea mai bună propunere pentru o cameră îngustă în care centrul trebuie să rămână gol. Merită subliniat faptul că adâncimea este o dimensiune care este de mare importanță aici. Cu cât este mai mare, cu atât mai multe perechi putem pune într-o cameră dată. 40 cm este distanța minimă care ar trebui să separe peretele din față de spate - atunci putem conta pe faptul că aici se vor potrivi două părți de pantofi.

Dulap pentru încălțăminte - un must-have în fiecare hol

Dulaprul pentru pantofi este un element care nu poate lipsi din hol. Pentru că la Restilo ne concentrăm pe diversitate, în oferta noastră veți găsi cu siguranță un model care se va potrivi perfect în mediul dumneavoastră. Indiferent dacă alegeți o bibliotecă largă de 80 cm sau un raft îngust, dacă plănuiți o amenajare a holului, vă recomandăm și dulapuri din material practice și ieftine. O selecție largă de mobilier portabil facilitează găsirea modelului perfect. Produsul menționat este, de asemenea, un complet perfect pentru dormitor și garderoba casei. Ce echipament mai merită plasat în holul de acasă? În opinia noastră, sumeraș de perete pentru hol este un alt element obligatoriu. În magazinul nostru Restilo, puteți găsi cu ușurință accesorii pentru hol în variante industriale și scandinave, precum și propuneri la modă pentru aranjamente clasice.

To Top