Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Dulapuri pentru lavoare

Majoritatea băilor din apartamente au o suprafață modestă. În acest tip de spațiu, însă, există cu siguranță elemente care necesită o organizare atentă și atentă. Dulapurile

de sub lavoar economisesc spațiu, care este și un sistem funcțional de depozitare.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Dulap pentru chiuvetă - o modalitate inteligentă de a economisi spațiu

Renovarea sau amenajarea băii este momentul în care achiziționarea unui dulap de lavoar devine una dintre principalele aspecte demne de luat în considerare. Pentru a potrivi toate mobilierele necesare într-un mod care nu este doar practic, ci și plăcut din punct de vedere estetic, trebuie să luăm în considerare cu atenție fiecare detaliu al viitoarei amenajări. Marele avantaj al acestui echipament este faptul ca umple spatiul care este deja ocupat de chiuveta. Datorită acestui fapt, interiorul, limitat de o suprafață mică, este gestionat într-un mod inteligent și extrem de funcțional.

Constructia dulapului de lavoar - inchis sau deschis?

Înainte de a cumpăra un anumit model, să ne gândim profund la ceea ce va fi stocat în interiorul structurii și la modul în care dorim să putem folosi conținutul.

Dacă vă place să aveți totul la îndemână, un dulap de lavoar cu rafturi deschise poate fi soluția perfectă. Un astfel de mobilier arată foarte modern și oferă o gamă largă de posibilități de amenajare. Pe o structură deschisă, putem afișa în mod eficient accesorii textile, cum ar fi prosoape. Totuși, nu uitați să nu copleșiți spațiul cu prea multe produse cosmetice și bibelouri, deoarece acest lucru va perturba estetica întregii compoziții.

Admiratorii minimalismului le vor plăcea cu siguranță modelele închise. Dulapurile de sub chiuvete cu uși vor ajuta la organizarea tuturor lucrurilor pe care dorim să le depozităm în baie. Datorită formei închise, tot ce este plasat în interiorul structurii lor nu va fi doar invizibil pentru ochi, ci și protejat împotriva contactului cu praful și a cantităților excesive de vapori de apă.

Dulapuri pentru chiuvetă - tipuri

Pentru a face o achiziție atentă care să ne satisfacă toate nevoile, merită să explorăm cu atenție toate opțiunile. Dulapurile de lavoar disponibile in oferta noastra pot fi impartite in 3 grupe principale:

 • de sine stătător;
 • suspendat;
 • sub o chiuvetă de blat.

Cel mai popular și cel mai frecvent ales model sunt dulapurile de lavoar pe picioare. Această soluție funcționează excelent atât în spații mici, cât și în spații spațioase. Compartimentele multiple de depozitare oferă mult spațiu pentru accesorii de baie. Avantajul cheie al acestui tip de variantă este asamblarea simplă.

Dulapul pentru lavoar suspendat este montat direct pe perete, ceea ce face ca introducerea lui în baie să fie mult mai consumatoare de timp. Avantajul, însă, este că datorită designului specific, înălțimea blatului poate fi ajustată la nevoile individuale. În plus, adaugă o impresie de lejeritate împrejurimilor și fac mult mai ușoară curățarea sub mobilier.

Ultima categorie sunt dulapurile pentru o chiuvetă de blat. Variante de acest tip sunt adaptate la instalarea unei chiuvete amplasate direct pe blat. În ceea ce privește construcția, acestea pot fi atât în picioare, cât și agățate.

Simplă sau dublă - ce dulap pentru chiuvetă să alegi?

Rolul decisiv în alegerea unui dulap dublu sau simplu este dimensiunea spațiului care urmează să fie dezvoltat. Un alt aspect este, desigur, nevoile membrilor gospodăriei. Dacă baia este folosită doar de două sau trei persoane, este posibil să nu fie nevoie să instalați un model mare. În cazul, însă, când în casă locuiesc mulți oameni, o astfel de decizie se poate dovedi a fi o adevărată mântuire. Totuși, să ne amintim că, dacă nu există loc pentru o structură dublă în împrejurimile noastre, rafturile de baie suspendate pot fi o alternativă foarte bună care ne va oferi suficient spațiu pentru a organiza mărfuri și cosmetice. p>

Dulap pentru chiuvetă durabil și estetic, montat pe perete, cu blat

Apropo de materialele din care poate fi realizat dulapul pentru lavoar, alegerea este cu adevarat larga. Să ne amintim, însă, că în baie avem de-a face cu condiții destul de specifice. Aici există umiditate ridicată, ceea ce înseamnă că lemnul natural, netratat și neprotejat se poate dovedi a fi o idee proastă. Cele mai populare materiale pe care le putem recomanda includ, mai presus de toate:

 • placă MDF laminată;
 • acrilic lucios;
 • furnir;
 • metal vopsit;
 • sticlă.
To Top