Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Dulapuri glisante

Amenajarea unui apartament este un proces în mai multe etape, care trebuie precedat de o planificare atentă a spațiului disponibil. În cazul unei suprafețe mici, cel mai bine

este să vă concentrați pe echipamente funcționale. Datorită acesteia, amenajarea inteligentă și practică a casei devine mult mai ușoară! Dulapurile glisante sunt cu siguranță un exemplu de acest tip de mobilier.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Dulapurile glisante - o soluție practică pentru interioare mici

Soluțiile moderne de aranjare se caracterizează în primul rând printr-o combinație de stil bun și o doză mare de funcționalitate. Un astfel de duo garantează un design estetic, înconjurat de care funcționarea de zi cu zi este pură plăcere. Ce mobilier să alegi pentru a ajuta la îndeplinirea criteriilor de mai sus? Atunci când alegeți mobilierul pentru casă, este bine să vă concentrați pe modele practice care ușurează viața pur și simplu. Acestea includ cu siguranță șifonierele glisante, care pot fi folosite atât ca formă de decor stilat (datorită, de exemplu, unui front decorativ), cât și ca un echipament extrem de util. Acest tip de mobilier permite o ordine perfectă între diverse obiecte personale. Datorită lor, obținem mult spațiu valoros pentru a depozita hainele, dar cu siguranță nu numai! La unele modele va fi spațiu și pentru încălțăminte, accesorii de călătorie și multe altele. Acest tip de dulap este un succes de aranjare și organizare, mai ales când vine vorba de apartamente mici!

O modalitate inteligentă de a îngusta un coridor - dulapuri glisante

Coridorul sau holul sunt puncte strategice ale fiecărui apartament. Sunt vestibulul unui azil de acasă, ceea ce le face un fel de vitrină. Până la urmă, ei sunt primii văzuți după ce au trecut pragul! Alcătuirea amenajării sălii nu este de obicei ușoară, deoarece interiorul de acest tip este de obicei caracterizat printr-o formă neregulată sau o zonă limitată. Într-un hol îngust, în care vrem să punem ordine, merită să pariezi pe dulapul glisant cu oglindă. O singură piesă de mobilier de acest tip, deși ocupă mult spațiu, garantează o mulțime de beneficii. În interiorul încăpător, există un loc nu numai pentru îmbrăcăminte exterioară sau pantofi, ci și elemente de mercerie puțin mai puțin utilizate. Un avantaj uriaș al acestui tip de garderobă este și faptul că fața este decorată cu o oglindă. Cu cât farfuria este mai mare, cu atât mai bine. Oglinda reflectă perfect imaginea, creând astfel o iluzie optică, datorită căreia camera pare puțin mai mare decât este în realitate. În plus, ușile glisante sunt perfecte pentru încăperi înguste și coridoare.

Dulap cu glisant - o piesă de mobilier nu numai pentru hol

Dormitorul este o cameră care este asociată cu cel mai înalt sentiment de confort. Interiorul, care este oaza noastră privată, ar trebui să fie proiectat corespunzător. Aici armonia și ordinea sunt de o importanță capitală! Un mediu ordonat este o garanție a calității excelente a odihnei - nu numai în timpul somnului. De asemenea, merită să introduceți un dulap cu uși pe ghidaje către dormitor. De ce? Pentru că construcția încăpătoare se va potrivi tuturor hainelor. Piesa de mobilier funcționează perfect aici ca un fel de dulap – mai ales când este dotată cu o oglindă în care te poți vedea. Un dulap glisant este o garanție a unui spațiu bine organizat în care fiecare element își găsește locația potrivită. În plus, designul de dimensiuni generoase face posibilă renunțarea la multe sisteme de stocare mai mici. Minimalismul în ceea ce privește cantitatea de echipamente este de dorit în special în încăperile mici, motiv pentru care un dormitor mic este un spațiu perfect pentru un astfel de dulap!

Echipament de birou optim

Amenajarea unui birou de acasă ar trebui să se bazeze pe funcționalitate și minimalism. Mediul astfel compus are cel mai bun efect asupra rezultatelor muncii - la urma urmei, nu provoacă distragerea atenției. Dulapurile glisante sunt, de asemenea, grozave pentru acest tip de spațiu! Interiorul perfect proiectat al structurii de dimensiuni mari găzduiește cu ușurință grămezi de documente și alte materiale care trebuie să fie la îndemână aici. Ca accesoriu, este si un plus extrem de stilat care pune in valoare caracterul compozitiei. Dulapurile din oferta noastră au șansa de a întâlni chiar și cele mai diverse gusturi, așa că atât un fan al simplității scandinave, cât și o persoană care preferă clasicele își vor găsi stilul aici!

Ce model de dulap să alegi?

Mobilierul de depozitare este un element cheie al fiecărei case. Datorită lor, în împrejurimi există ordine, ceea ce face ca amenajările să pară atractive pentru ochi. Din acest motiv, dulapurile glisante ocupă o parte importantă a ofertei din magazinul nostru. Fiind una dintre opțiunile optime pentru diverse camere, se bucură de o popularitate neîntreruptă. Structura de dimensiuni mari este spațioasă și ajută la organizarea perfectă a mediului. Acest lucru este în contrast puternic cu dulapul din material, care este de obicei o soluție temporară. Modelul culisant ocupă mult spațiu, iar asamblarea necesită ceva mai multă gândire. Cu toate acestea, lista bogată de avantaje rezultate din construcția îmbogățită cu uși glisante face ca această piesă de mobilier să aibă mulți susținători.

To Top