Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Dulapuri de păstrat pâinea

Coaja crocantă, centrul moale și aroma minunată sunt primele asociații care ne vin în minte atunci când auzim cuvântul „pâine”. Pentru a-l păstra proaspăt cât mai mult timp și a

savura o pâine delicioasă dimineața, avem nevoie de o placă de bucătărie. O coșă de pâine nu numai că are impact asupra igienei depozitării alimentelor noastre, dar una bine aleasă se va potrivi perfect în amenajarea bucătăriei, devenind decorul acesteia. Cusărele de pâine ne organizează spațiul de pe blat, iar unele modele de saci moderne sunt atât de multifuncționale încât nu poți doar să depozitezi pâine în ele, ci și să le folosești ca masă de tocat. . Breadbox este un element esențial al fiecărei case. Vă sugerăm ce recipient pentru pâine să alegeți pentru a vă bucura de decizia luată mulți ani după achiziție.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Ce coș de pâine să cumpăr?

Problemele practice trebuie să meargă mână în mână cu decorativitatea, așa că atunci când alegeți un recipient pentru pâine merită să acordați atenție nu numai dacă va crea o sp&oacute. ; O amenajare unica cu restul bucatariei, dar si pentru functionalitate. Primul nostru criteriu ar trebui să fie dimensiunea cutiei de pâine. Desigur, o vom face dependentă de numărul de membri ai familiei și de apetitul acestora. Un alt criteriu care poate părea prozaic este stabilitatea. O coșă de pâine bine făcută nu trebuie să se clătinească. Sistemul de deschidere și închidere a cutiei de pâine trebuie să fie și el eficient, datorită căruia este posibilă curgerea aerului, menținând astfel prospețimea pâinii plasate în cutia de pâine de bucătărie Don. Nu uitați să verificați din care material a fost făcut o cutie de pâine. Tipul de material va depinde de ușurința de întreținere sau de rezistența la deteriorări mecanice. Prețul recipientului de pâine este de asemenea important, să alegem să nu fie prea scump, reținând în același timp că mașina de pâine de bucătărie trebuie să fie de bună calitate.

Cutii de pâine din lemn – pentru cei care trăiesc în armonie cu natura

Așteptați puțin! Coșurile de pâine din lemn se vor potrivi doar într-o bucătărie în stil ecologic? Risipim toate îndoielile... bineînțeles că nu! Recipiente pentru pâine din lemn și oțel arată frumos în orice interior, iar designul lor sofisticat va fi apreciat chiar și de cei mai pretențioși. Un exemplu de obiect care va împăca tradiționaliștii și fanii modernității este sacul RIO din lemn. Designul interesant și deschiderea non-standard a acestui recipient pentru pâine va impresiona pe oricine va întâlni pentru prima dată acest tip de codă pentru pâine. Pentru cei care sunt sceptici în ceea ce privește tehnica inovații, există o alternativă sub forma cutiei de pâine din lemn COSMIC, care este disponibilă în diferite culori, datorită căreia putem alege culoarea recipientului de pâine care se potrivește cel mai bine cu aranjamentul bucătărie. Mânerul din lemn facilitează folosirea de zi cu zi o cutie de pâine. Toate sacurile din lemn au încă o caracteristică în comun și este materialul din care au fost fabricate. Este un material unic – lemn de bambus. Cutiile de pâine din lemn de bambus nu au defecte. Cutiile de pâine din bambus sunt rezistente la umiditate și nu reacţionează la schimbările de temperatură din cameră, ceea ce vă permite să păstrați conținutul cutiei de pâine din lemn proaspăt pentru o perioadă lungă de timp. Cutie de pâine pentru bucătărie din bambus, de asemenea, nu este deformată și decolorată, este durabilă și rezistentă la detergenți. Prețul lor ușor mai mare va plăti foarte repede, deoarece un recipient pentru pâine din bambus este o investiție de ani de zile.

Cutii de pâine din plastic și încă două P

Doi P înseamnă simplitate și caracter practic. Acesta este cel mai scurt mod de a descrie caracteristicile coșurilor de pâine moderne. Designul simplu al coșurilor de pâine din plastic este o soluție excelentă și ieftină pe care toată lumea o va plăcea. În funcție de nevoile dvs., puteți comanda cutii de pâine în orice dimensiune alegeți. Sacurile din plastic 4FOOD se vor potrivi fiecărei familii datorită faptului că le putem cumpăra în două dimensiuni diferite, dar și pentru diferite tipuri de camere. Recipiente pentru pâine din plastic sunt ușoare și, în același timp, durabile și rezistente la zgârieturi. Marele lor avantaj este prețul scăzut, datorită căruia toată lumea își poate permite acest tip de sacasă modernă. sacasele din plastic îi vor atrage și pe cei mai tineri, care vor vedea ceva special în el. . formă de navă spațială. 

Sacurile de bucătărie retro – un accesoriu de designer în bucătăria ta

Ce zici de o cutie de pâine și de rulouri în stil vechi? Designul lor poate să semene cu coșurile de pâine ceramice, deși nu trebuie neapărat să fie făcute din acest material destul de greu. Cutiile de pâine din ceramică sunt deosebit de susceptibile la deteriorare, așa că nu le recomandăm pentru casele cu copii mici. Din fericire, nu trebuie să renunți la un gadget de bun gust, ci doar să cumperi o cutie de pâine din oțel, a cărei textură seamănă cu marmura, la fel ca cutia de pâine MARBLE, în care Forma ovală și picioarele mici și rotunde creează un întreg armonios. În plus, este disponibil în variante de culoare crem și negru. Pentru cei care s-au îndrăgostit de acest design subtil, dar totuși o cutie de pâine ceramică – marmorat nu îi atrage... avem o veste bună. Cutia de pâine ESPO va arăta grozav într-o bucătărie tradițională, dar se va armoniza și cu interioarele industriale și minimaliste. Coșurile de pâine din oțel care imit aspectul coșurilor de pâine ceramice vor atrage cu siguranță atenția oaspeților, așa că vă avertizăm acum: pregătiți-vă pentru zeci de întrebări despre locul în care ați cumpărat uncoș de pâine atât de minunat. >

Cutii de pâine din oțel inoxidabil – cea mai înaltă calitate la cel mai mic preț

Ne place o situație în care nu trebuie să plătim o avere pentru un produs de bună calitate. Așa se întâmplă și atunci când alegem o cutie de pâine din oțel inoxidabil, pe care o putem cumpăra la un preț accesibil nu doar în perioada sărbătorilor, ci pe tot parcursul anului. Daca nu vrei sa cheltuiesti bani in plus pe accesorii care se potrivesc amenajarii cu fiecare schimbare a decorului bucatariei, atunci hai sa optam pentru cel mai universal model de cutie de paine de bucatarie. Cutia de pâine din oțel inoxidabil RUSTIKA are un grafic imprimat în față, care nu lasă nicio îndoială cu privire la ce este destinat acest recipient. Desenele delicate ale diverselor tipuri de pâine așezate pe recipientul de pâine îi vor face pe toți membrii gospodăriei să saliveze chiar la vederea cutiei de pâineși cu gândul la ce bunătăți se ascund înăuntru. Coșurile de pâine din oțel inoxidabil, după cum sugerează și numele, nu se corodează, sunt rezistente la deteriorare și ușor de păstrat curat. Cutie de pâine din oțel inoxidabil este pur și simplu o achiziție dovedită și de încredere.

Coș de pâine pentru decorațiuni interioare!

Cine nu a crezut că o mașină de pâine de bucătărie ar putea fi mai mult decât funcțională? Sperăm că acum numărul celor care se îndoiesc a scăzut dramatic și că toată lumea poate potrivi recipientul de pâine la stilul interiorului. Încă nu ne putem decide dacă folosim un coș de pâine din plastic, un coș de pâine din oțel inoxidabil sau un coș de pâine din ceramică în bucătăria noastră modernă? Sau poate, pentru contrast, plasați un coș de pâine din lemn pe blatul din bucătărie, care se va referi la tendințele eco? Ți-ai ales deja recipientul pentru pâine?

To Top