Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Dulapuri de birou

Ce piesă de mobilier ar putea fi folosită cu succes în fiecare cameră a casei noastre? Este cu adevărat posibil să existe un element de echipament care să funcționeze atât în

dormitor, cât și în baie și în camera de zi? În opinia noastră, absolut! Dulapurile de birou sunt asociate în principal cu interioarele de birou, care aduc cel mai adesea în minte locurile de muncă. Datorita dimensiunilor reduse si a posibilitatii de organizare comoda, din ce in ce mai des decidem sa le asezam in intimitatea caselor noastre. Dacă doriți să aflați de ce merită să aveți o piesă de mobilier atât de inteligentă și funcțională la îndemână, vă încurajăm să citiți mai departe.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

medal-order - medal-order-lockable-document-cabinet

Un spațiu organizat este un vis pentru mulți dintre noi. Menținerea ordinii trebuie întotdeauna asociată cu un proces care durează multe ore? În opinia noastră, un interior ordonat nu necesită eforturi pe termen lung - este suficient să aveți grijă de elementele care vor ajuta la menținerea curățeniei. În cazul amenajării a numeroase, mici accesorii de diferite dimensiuni, cel mai bine este să ajungeți la dulapuri de birou. Ele se caracterizează printr-o construcție care ține cont de necesitatea unei aranjamente clare a obiectelor specifice. Acest tip de mobilier va fi așadar perfect pentru diverse interioare ale casei tale - de la baie, prin living și dormitoare, până la bucătărie! Dulapul pentru documente se caracterizează printr-o structură care favorizează posibilitatea segregării notelor importante, a echipamentelor mici și a trăsăturilor. O liantă cu scrisori oficiale, un album de familie, gadgeturi de birou - toate acestea și multe altele se vor potrivi în structura în mai multe etape a mobilierului.

Dulapuri de birou - mobilier nu numai pentru birou

Știm deja că un dulap de birou poate fi folosit pentru a organiza diverse tipuri de accesorii, documente și multe alte obiecte mici. De aceea credem că folosirea lor în casele noastre este o idee grozavă! Gândindu-ne la anumite încăperi în care dorim să asigurăm ordinea, să ne gândim cum să le folosim cel mai bine potențialul.

Baie - aici va fi perfect un dulap cu sertare de diferite dimensiuni. Într-o structură bine gândită, va exista un loc pentru cosmetice, produse de curățenie și echipamente electrice. Un birou de acasă și un living, deși par a fi două interioare foarte diferite, sunt conectate prin două piese de mobilier: un birou și un dulap de birou încuiat cu cheie. Așezate unul lângă altul, oferă un spațiu optim propice muncii sau studiului. Modelul care poate fi blocat nu numai că vă oferă posibilitatea de a pune deoparte toate accesoriile la îndemână pentru birou, dar vă permite și să ascundeți obiectele personale importante în același timp. Dormitoarele moderne se caracterizează printr-o funcționalitate sporită. Într-o cameră în care înainte ne păsa doar de odihnă, acum depozităm multe lucruri importante care merită să le ținem departe de vedere. Lectura și produsele cosmetice preferate pentru îngrijirea de seară se vor potrivi într-un dulap de birou plasat chiar lângă pat.

File-cabinet ajustat la interior

Deoarece este deja clar că un dulap de dosar cu încuiare funcționează aproape peste tot, alegerea unei variante specifice rămâne de luat în considerare. Subiectul materialelor din care sunt realizate modelele individuale a fost discutat puțin mai jos. Acum să luăm în considerare cum să alegem o piesă de mobilier astfel încât să se potrivească perfect în camera selectată. Primul și cel mai important factor determinant este cantitatea de spațiu pe care o putem dedica amenajării sale. Dorim să umplem golul existent între echipamentele deja selectate? Sau poate nu există limite pentru loc? Prima situație necesită puțin mai multă gândire din partea noastră, dar soluția nu este atât de îndepărtată pe cât ar părea. Există multe variante disponibile pe piață, motiv pentru care este atât de important să verificați toți parametrii: înălțimea totală, lățimea și adâncimea. Înainte de a alege un anumit model, faceți măsurătorile necesare - acest lucru va permite mobilierului să se potrivească perfect.

Restul echipamentului poate fi găsit în categoria birou

Dulap de birou din metal

Placi din PAL, metal sau poate lemn masiv? Ce material este cel mai bun pentru dulapuri de tip birou? Răspunsul la această întrebare este puțin mai complex. Marea majoritate a mobilierului disponibil pe piață este realizat din materiale asemănătoare lemnului, precum placaj. Materialele plastice supuse diferitelor tratamente au multe avantaje, iar cele mai importante includ prețul scăzut, durabilitatea și lipsa de îngrijire specială. Dulapurile realizate din ele sunt o alegere excelentă pentru majoritatea încăperilor din casele noastre. Deosebit de remarcate sunt modelele din metal, oțel sau fire de fier. Punctele forte în acest caz sunt greutatea redusă și prețul atractiv. Variantele a căror construcție este realizată în întregime din materialele menționate mai sus pot să nu funcționeze în încăperi cu umiditate crescută a aerului. Apa poate provoca coroziune și astfel daune permanente. De aceea, în acest caz particular, un dulap de birou din lemn sau PAL va fi cea mai bună alegere în opinia noastră.

Dulapuri de birou în magazinul Restilo

Când creați amenajări interioare de casă, amintiți-vă că merită să includeți mobilier care ajută la menținerea ordinii și a ordinii mediului. Un dulap de birou va fi perfect în acest scop, deoarece vă va permite să organizați în mod convenabil elemente de diferite dimensiuni și să le ascundeți eficient de model. Datorită acestui fapt, camerele individuale vor fi mult mai atractive din punct de vedere vizual. Atunci când decideți cu privire la alegerea unui anumit model, trebuie să ne ghidăm după cantitatea de spațiu pe care trebuie să-l dezvoltăm și materialul din care este fabricat. Baia este cel mai solicitant spatiu in acest sens, datorita umiditatii crescute a aerului. Aici un dulap de birou din metal sau oțel se poate dovedi a fi cea mai puțin afectată alegere. Din fericire, variantele de PAL care funcționează peste tot sunt cele care domină oferta noastră! Suntem convinsi ca vei gasi modelul perfect care sa serveasca in casa ta multi ani! La Restilo oferim tot felul de mobilier de birou, precum: fotoliu de birou sau scaun pivotant. La noi veți găsi echipamente de înaltă clasă pentru toate camerele de acasă!

To Top