Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Dulapuri de baie

Cei mai multi dintre noi visam la o baie de acasa, indiferent de stilul de amenajare, un loc de relaxare. Un spatiu plin de lumina calda si delicata, unde te poti relaxa dupa o zi

lunga de munca, sau te rasfati cu tratamentele preferate de relaxare. O astfel de camera trebuie sa aiba dulapuri de baie elegante care iti permit sa creezi un design interior coerent si unic.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Dulapurile de baie dau tonul pentru spațiul de acasă și contribuie la sentimentul suprem de fericire de zi cu zi. Alegerea potrivită a dulapului de baie cu o oglindă vă permite să aveți grijă de echilibrul interior, ceea ce se traduce printr-un sentiment de confort general. Articolul nostru vă spune ce caracterizează baia de vis, cum să îmbunătățiți locul pe care îl aveți și răspunde la întrebarea de ce dulapurile de baie albe sunt întotdeauna o alegere bună. De asemenea, vei afla despre cele mai la modă stiluri de aranjament care pot fi transferate în interior cu câteva accesorii inspirate de Pinterest. Relaxează-te, stai confortabil, bine ai venit în zona de wellness acasă!

Idei pentru amenajarea băii: dulapuri de baie, accesorii și cele mai la modă tendințe

Să începem cu soluții care vor atrage atât iubitorii de interioare clasice, de palat, cât și de amenajări ceva mai moderne. Când planificați decorul băii care vă permite să păstrați un caracter îndrăzneț, original, merită să vă gândiți la un interior distinctiv, inspirat de beteala americană. Cei mai mulți dintre noi putem asocia stilul newyorkez cu sufragerie stilate concepute pentru a se potrivi apartamentelor exclusiviste, în care, alături de candelabre de sticlă și oglinzi mari, apar materiale prețioase: catifea, catifea, velur. . Totuși, din ce în ce mai des acest mod de a proiecta interiorul oaspeților și în băi, care devin astfel o zonă privată de wellness.

Datorită naturii luxoase a încăperii, unii designeri chiar se referă la ea ca un salon de baie. Fără îndoială, o baie amenajată în acest fel te încurajează să te relaxezi în timp ce îți faci tratamentele preferate de înfrumusețare. Pentru a asigura confortul, merită să alegeți dulapuri de baie exclusive, care vă permit să depozitați numeroase produse cosmetice și de îngrijire. Aceste accesorii trebuie depozitate în dulapuri de baie special adaptate pentru a extinde utilitatea cremelor care nu trebuie expuse la lumina soarelui sau la umezeală.

Printre dulapurile de baie dedicate stilului New York, ar trebui să existe modele cu oglinzi practice, care nu se vor aburi sub influența umidității și, de asemenea, va completa elegant aspectul fitingurilor îmbătrânite în mod deliberat. Pe lângă culorile foarte clasice, printre care negru, alb, crem și gri mat sunt cele mai comune, merită să folosiți și elemente din aur sau argintiu. Ele pot apărea sub formă de stuc sau rozete pe tavan. Ultima soluție va funcționa grozav în casele în stil Art Nouveau. În sfârșit, merită să ne amintim că dulapurile de baie glamour sunt baza perfectă pentru crearea unui spațiu în care ne vom simți exclusivi și confortabili. Prin urmare, merită să așezi lângă chiuvetă o crenguță de liliac nebunește de parfumat sau tăvi cu tămâia naturală preferată, datorită cărora vom îmbogăți gustul rafinat cu un aspect individual, care va face spațiul și mai confortabil.

Dacă, totuși, funcționalitatea este mai aproape de inimile noastre, dar nu dorim să pierdem caracterul unic al interiorului, ne putem gândi la o baie în stil modern. Îl putem găsi sub multe nume: modern chic, elegant modern sau modern clasic. Astfel de interioare se referă la modele clasice din epoci trecute. Atunci când alegeți echipamente pentru o astfel de baie, se acordă atenție ergonomiei și accesului constant la lumină naturală și artificială, care este plăcută ochiului. Schema de culori rămâne practic neschimbată ca și în cazul băilor în stil New York, dar în locul accesoriilor placate cu aur se pune accent pe dulapurile de baie din lemn, care sunt realizate cu atenție la fiecare detaliu. Acestea pot fi niște șanțuri fermecătoare vizibile pe ușile exterioare ale dulapurilor sau butoane fermecătoare care nu numai că arată frumos, ci și facilitează deschiderea și închiderea dulapului de baie. În acest fel, nu pierdem atât calitățile vizuale ale spațiului, cât și cea mai importantă presupunere, adică un interior transparent, armonios în care, indiferent de dimensiune, totul este la îndemâna ta.

Un element caracteristic al decorului acestei camere sunt oglinzile mari de baie, de obicei pătrate sau dreptunghiulare, care creează o tranziție perfectă între modernitate si atmosfera epocilor trecute . Merită să subliniem, totuși, că un astfel de interior se concentrează mai mult pe funcționalitate, motiv pentru care în loc de o cadă de sine stătătoare, există un duș, care vă permite să faceți o baie mult mai rapid. Doar interioarele retro moderne permit o mai mare libertate în alegerea detaliilor. În ele, dulapurile clasice de baie devin un fundal elegant pentru a prezenta un tapet interesant, impermeabil, cu modele florale sau un robinet de baie stilizat, vintage. Amintiți-vă, totuși, că amenajarea unui astfel de interior necesită un echilibru adecvat. Camera trebuie doar să semnaleze o referire la epocă, fără a ne muta înapoi în timp. Pentru iubitorii stilului vintage, oferim băi inspirate dintr-o atmosferă retro, în care există o mulțime de nuanțe pastelate și dulapuri de baie futuriste, puternic geometrice, de sine stătătoare.

Ne dăm seama că aceste stiluri sunt doar o alegere subiectivă dintre diferitele moduri de a amenaja o baie. Pe lângă acestea, stiluri precum spaniol, parizien, industrial și Hampton sunt, de asemenea, foarte populare. Suntem convinși că dulapurile de baie albe sunt o completare eficientă pentru fiecare dintre ele, care vă permit să expuneți elemente decorative și vă permit o mai mare libertate în combinarea diferitelor elemente de amenajare.

Oază zen, design biofil și baie în stil ecologic - alege cu noi dulapurile de baie încorporate perfecte

Astăzi, atunci când proiectează cel mai apropiat spațiu, mulți oameni decid soluții care nu sunt doar funcționale sau estetice, ci și ecologice. Materialele naturale, articolele second-hand și țesăturile reciclate apar din ce în ce mai des în interioare. Primele semne de interes pentru acest stil au apărut cu interioarele wabi-sabi, care expun frumusețea imperfecțiunii. În baie, acestea pot fi dulapuri de baie cu abraziuni sau denivelări vizibile sub formă de noduri vizibile în textura lemnului. În plus, elementele din porțelan, sticlă, iută și răchită sunt în frunte. plantele artificiale apar din ce în ce mai des pe dulapul de baie în picioare, ceea ce vă permite să creați atmosfera unei oază de verdeață de pace.

Albul omniprezent apare doar pe dulapuri, restul interiorului este mai potrivit cu paleta de culori formată din tonuri pământii. Interiorul prezintă maro, bej, verzi atenuați și pasteluri inspirate din acuarele. Întregul ar trebui să fie o reflectare a combinațiilor de culori pe care le putem întâlni în fiecare zi în natură. În plus, în interior se strecoară nuanțe referitoare la tonurile care apar sub influența luminii solare sau a apei. Saturația culorilor este mult mai calmă decât clima din Urban Jungle sau Jungalow. Exotismul junglei tropicale a fost înlocuit de prospețimea armonioasă a unei grădini japoneze, unde este loc atât pentru copaci bonsai perfecti, cât și pentru frunze și flori căzute din tufiș. Această tendință a mers mult mai departe și s-a transformat în biofilie, care se referă la fascinația umană față de natură și impactul acesteia asupra bunăstării.

Din nevoia unui interior armonios și liniștitor, a luat naștere unul dintre cele mai puternice stiluri de amenajare ale următorilor ani, adică oasis zen. Baia este dominata de dulapuri de baie din lemn, tesaturi naturale, culori discrete si spatiu pe care il castigam prin limitarea adaosurilor inutile. Datorita faptului ca stilul oaza zen evita prea multe dulapuri de baie, merita sa alegeti modele care se remarca prin aranjarea si capacitatea maxima. Un exemplu excelent de astfel de produse sunt dulapurile de baie din seria ALTA sau OSLO. Vor funcționa perfect în interioare mici. Ele vă vor permite să dezvoltați adâncituri și spații aparent inaccesibile, care vor deveni funcționale datorită lor. Toate dulapurile de baie disponibile în oferta noastră sunt adaptate nevoilor individuale.

Să revenim pentru un moment la aranjamentul oază. Știm deja că se distinge prin culori blânde, liniștitoare și un minim de decorațiuni. Totuși, asta nu înseamnă minimalism rece, scandinav, ci mai degrabă moderație liniștitoare care aduce calm. Pe langa dulapurile de baie din lemn, merita mentionate si elementele care introduc lejeritate: materiale prietenoase, accesorii din bambus, portelan sau wenge exotic. Camerele tradiționale japoneze se caracterizează prin ușurința de a muta elementele individuale, ceea ce permite treceri libere între grădină și zona de zi. Vom câștiga un înlocuitor pentru o astfel de soluție prin introducerea de ecrane eficiente și arbori bonsai mici, care vor arăta deosebit de bine pe un dulap negru. Cel mai important lucru de care ar trebui să ne amintim atunci când creăm un astfel de spațiu este sentimentul că interiorul este să ne servească, niciodată invers.

Dacă ați opta pentru cele urbane, adică dulapuri de baie industriale

Aranjamentele naturale, zen de oază sau junglă urbană populare în ultimele sezoane nu înseamnă că trebuie să renunțăm la alte soluții mai apropiate de estetica noastră. Spre deosebire de interioarele inspirate din natură, la final am dorit să prezentăm un stil care se referă la spațiile industriale post-industriale, a cărui perioadă de glorie am putut-o observa deja în anii ’50. la New York și care continuă să impresioneze. Desigur, vorbim despre stilul industrial, ale cărui spații caracteristice, mansardă, inspiră constant prin estetica lor foarte expresivă. Baza unor astfel de interioare este o combinație de nuanțe reci, alb, negru și o gamă întreagă de nuanțe de gri. În plus, există o cantitate mare de sticlă sub formă de accesorii, o cabină de duș și un dulap de baie cu oglindă.

Merită să ne concentrăm pe sublinierea elementelor de construcție expuse în mod deliberat, care se armonizează perfect cu mobilierul de baie din metal și negru. Dulapul expresiv este fundalul perfect pentru un spațiu SPA acasă, spațios, unde te poți relaxa. Cu atât mai mult cu cât scopul unui astfel de interior este acela de a organiza baia în așa fel încât să fie atât eficientă, cât și funcțională. Una dintre cele mai populare soluții este utilizarea unui perete de cărămidă nefinisat împotriva căruia putem așeza dulapuri de baie din lemn și metal.

Dacă baia este foarte mică, merită să vă gândiți la o cărămidă într-o culoare mai deschisă, care nu va copleși încăperea, dar îi va adăuga lejeritate. Centrul de greutate poate fi apoi mutat pe mobilierul de baie de culoare neagră, al cărui finisaj mat vă permite să realizați visul unui pod industrial chiar și într-un interior mic. Combinația dintre un corp din lemn masiv, elemente metalice și iluminare minimalistă sub formă de becuri pe cabluri negre conferă interiorului un aspect foarte artistic care va atrage pe toți iubitorii de libertate creativă și frumusețe brută. Amintiți-vă că, dacă nu sunteți sigur care dintre dulapurile de baie se vor potrivi în interiorul dvs., puteți cere sfaturi angajaților magazinului Restilo. Datorită acestui fapt, vei fi sigur că interiorul va rămâne funcțional și spațios și se va armoniza perfect cu restul apartamentului.

To Top