Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Dulapuri cu oglinzi

Un dulap cu oglindă este unul dintre elementele de bază ale echipamentului dormitorului. Ajută în primul rând la depozitarea hainelor, dar cu siguranță nu numai. În interiorul
încăpător există și un loc pentru alte articole. Mai mult decât atât, piesa de mobilier în sine mai are o funcție care te poate surprinde!
  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Mobilier elegant și funcțional

Mobilierul disponibil în magazinul nostru combină calitate excelentă, design la modă și funcționalitate. Ca accesorii, ele vă permit să creați compoziții care nu sunt doar elegante, ci și practice. La Restilo, credem că confortul acasă poate combina ambele caracteristici. Un mediu care încântă ochiul și este adaptat nevoilor este cea mai bună direcție pentru designul interior. Casa ar trebui să fie caracterizată și de armonie și ordine - la urma urmei, funcționarea într-un apartament ordonat este mult mai plăcută. De aceea, mobilierul de depozitare este unul dintre elementele de bază ale echipamentelor. Cel mai popular reprezentant al acestui grup este, desigur, garderoba. Structura spațioasă, pe mai multe niveluri poate lua diferite forme. În interior, există un loc nu numai pentru haine, ci și pentru tot felul de articole de zi cu zi. Acest tip de mobilier își găsește locul în diverse părți ale locuinței, de la dormitor până la hol.

Dulap cu oglindă - mobilier universal pentru casă

Un dulap încăpător îmbogățit cu o oglindă situată de obicei în față este un fel de clasic. Ne alegem o piesă de mobilier mare, în principal datorită posibilității de a depozita multe articole diferite în interior. În hol, ne face plăcere să organizăm cu ea îmbrăcăminte exterioară și uneori chiar pantofi. În dormitor, servește ca un fel de depozitare pentru toate accesoriile și îmbrăcămintea. Interesant este că acest tip de mobilier funcționează bine și ca element de echipament de birou. În acest interior, cel mai adesea se dovedește a fi un depozit util pentru diverse tipuri de documente și accesorii de birou.

Dulapurile cu oglinzi nu sunt doar funcționale, ci și estetice. Geamul care decorează partea frontală sau laterală a structurii este un fel de decor. Reflectează eficient lumina și imaginea, făcând interiorul să pară puțin mai mare decât este în realitate. Acest truc inteligent de aranjare este adesea folosit de decoratorii profesioniști. Prin urmare, este o piesă de mobilier perfectă pentru încăperile mici pe care vrem să o facem cu adevărat mai atractivă!

Dulapurile cu oglindă pentru interioare mici

Un dulap mare cu oglindă este funcțional și extrem de elegant. Ajută la organizarea mediului și face ca interiorul să arate mult mai atractiv. După cum am menționat puțin mai devreme, foaia care face parte din structură oferă și multe beneficii suplimentare. Cu toate acestea, nu se poate nega că acest tip de echipamente se caracterizează de obicei prin dimensiuni mari. Din acest motiv, magazinul nostru include și dulapuri glisante, care în încăperile mici funcționează mult mai bine decât modelele clasice cu uși. Acest lucru se datorează faptului că structura este deschisă într-un mod care nu ocupă spațiu suplimentar. Ușa cu balamale necesită mult spațiu, motiv pentru care mecanismul de glisare este o alternativă excelentă aici! Pentru un dormitor mic, vă recomandăm un model cu oglindă, echipat cu aripi montate pe ghidaje.

Spațiu adaptat nevoilor dvs.

Un dulap solid, elegant și practic cu o oglindă este baza pentru decorarea multor interioare de casă. Nu este doar un mobilier practic pentru dormitor, ci și un element funcțional al echipamentului holului. Oferta noastră include o mulțime de articole, dintre care fiecare poate alege o variantă adaptată nevoilor sale. Dulapurile perfect proiectate și elegante de la magazinul nostru fac împrejurimile mai atractive și fac casa mai bine organizată!

To Top