Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Draperii din catifea / velur / velvet

Draperii velur / velvet sunt realizate din țesătură groasă de catifea. Perdelele sunt extrem de elegante si se potrivesc cu interioarele clasice. Arată frumos pe fereastră și

decorează întreaga cameră.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Câteva cuvinte despre draperii de catifea

Draperii din catifea – avantaje practice

Catifea se simte ca catifea. Este moale si placut la atingere. Materialul velur fluid face ca acest tip de draperii sa fie rezistente la cute, chiar si atunci cand sunt deschise si inchise de multe ori in timpul zilei. Draperii din velur pe roți sau bretele vor funcționa ca alternativă la rulourile sau jaluzelele. Materialul întunecă perfect interiorul, blocând lumina cu până la 45%. Draperii de catifea sunt mai flexibile decât perdelele din bumbac sau poliester cu structură împletită. Datorită acestui fapt, atunci când le agățăm lângă un calorifer sau calorifer, nu trebuie să ne îngrijorăm că materialul „se trage” din cauza căldurii.

Draperii din velur – cum să modelați?

Draperii din velur sunt un plus care adaugă eleganță la interior. În funcție de tipul de updo pe care îl alegem, vom obține un efect final diferit de decorare a ferestrei. Țesătura va arăta elegant atât în ​​valuri largi, cât și cu un dragon drapat strâns pe bandă. Perdelele de catifea sunt materialul perfect daca visezi draperii care cad romantic si stau intins pe podea. Suspendate chiar lângă tavan, vor mări vizual spațiul. În încăperile deschise, acestea vor reflecta lumina care trece prin ferestrele adiacente.

Catifea – ce interior se potrivește?

Draperii din velur vor completa interioarele clasice și pline de farmec. Datorită texturii sale pufoase, materialul arată deosebit de interesant în culori profunde. Paleta de culori a draperiilor din colectiile Milana si Vila include nuante de verde sticla, bleumarin, visiniu si mustar intens. Pentru interioare cu culori discrete, deschise, nuanțele de bej și roz pudrat de catifea vor fi perfecte.

Cum să aveți grijă de draperii de catifea?

Draperii de catifea, la fel ca fetele de pernă sau hainele, pot fi spălate la mașina de spălat la maxim 30 de grade Celsius. Pentru a fi în siguranță și pentru a nu deteriora structura țesăturii, merită să puneți perdelele într-o pungă din plasă destinată spălării articolelor delicate. Dacă perdelele noastre sunt lungi și late, spălați-le pe rând. Datorită acestui lucru, le vom proteja împotriva cutelor greu de călcat. Când setați programul de spălare, alegeți pe cel fără centrifugare. Înainte de spălare, nu uitați să verificați dacă elementele slăbite, cum ar fi cârligele sau diapozitivele, au fost îndepărtate de pe banda pentru perdea.

Draperii de catifea ar trebui să fie uscate așezate liber într-un loc ventilat și umbrit. Când apa picură din ele și materialul nu necesită călcare, putem agăța draperiile umede pe tija perdelei. Astfel se vor usca fără cute. Dacă perdelele noastre necesită călcare, faceți-o pe partea greșită. Dacă nu avem un fier de călcat cu opțiune de călcat cu abur sau un aparat cu abur, vă recomandăm să puneți sub acesta un prosop moale pentru a preveni deteriorarea perilor țesăturii.

To Top