Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Draperii pentru tineri

Amenajarea unei camere în care va locui un adolescent este o adevărată provocare. Atunci când proiectați un spațiu atât de important, merită să dați dovadă de creativitate și

cunoaștere a ultimelor tendințe, inclusiv în legătură cu elementele decorative. Un accent important de care uităm adesea sunt draperiile pentru camera tineretului, care introduc instantaneu tema și efectul dorit în cameră.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Draperie ARETA 140x280
  31%
  24h
  Draperie ARETA 140x280
  Special Price 118,03 RON Regular Price 169,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Tipuri de perdele pentru o cameră de tineret

Ținând cont de metoda de montare a adaosului, perdelele pentru tineret nu diferă mult de perdelele standard. Printre modele, putem gasi variante cu ochiuri si cu banda. O noutate in aceasta categorie sunt modelele cu bretele, care cu siguranta ies in evidenta fata de updos-urile tipice. În continuare, perdelele pentru o cameră de tineret ar trebui să fie împărțite în draperii opace și decorative. Diferența cheie în acest caz este grosimea materialului. Cu cât țesutul este mai dens, cu atât este mai bună protecția împotriva razelor solare și a altor surse de lumină. Următoarele subcategorii privesc doar aspecte vizuale. Variantele simple și modelate sunt cele două subtipuri cheie. Ceea ce diferențiază perdelele moderne de modelele clasice pentru alte interioare sunt culorile clare, cu o saturație puternică a culorilor. Modelele care decorează materialul cu siguranță nu scapă atenției și vă permit să introduceți tema dorită în camera unui adult tânăr. De aceea accesoriile textile de acest tip sunt o alegere care îmbogățește atât de eficient mediul!

Cum să alegi perdele pentru o cameră de tineret?

Decizia de a cumpăra perdele pentru tineret ar trebui să fie precedată de o consultare cu viitorul proprietar. Cel mai bine este ca adolescentul însuși să-și indice preferințele. Ca și în cazul oricăror alte adăugiri decorative, este bine ca acestea să fie în concordanță cu preferințele individuale ale utilizatorului mediului. Materialele care decorează fereastra schimbă adesea complet atmosfera unei camere date. De aceea este atât de importantă alegerea unui anumit model! Ceea ce merită să-i reamintești unui tânăr este funcționalitatea drapei gata. La urma urmei, cel mai adesea nu este doar un decor, ci și o acoperire din lume. Dacă materialul ar trebui, în cele din urmă, să prevină în mod eficient cantități excesive de lumină solară să ajungă în interior, atunci ar trebui luate în considerare numai modelele obscure.

Lovituri printre draperiile tinerilor

În fruntea celor mai frecvent alese perdele pentru camera tineretului, domină modelele cu model, ale căror imprimeuri îmbracă forme variate. În magazinul nostru există însă atât modele monocolore cu o formă netedă, cât și variante decorative. Datorită acestui fapt, suntem siguri că fiecare va găsi ceva pentru sine!

To Top