Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Draperii pe șine

Perdelele cu ochiuri sunt una dintre cele mai populare opțiuni pentru decorarea ferestrelor, care are în primul rând o funcție decorativă în casele noastre. Benzile lungi,

colorate de material cu detalii rotunde sunt, de asemenea, folosite ca scut împotriva razelor solare și a privirilor nedorite.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Perdele cu garnituri - avantaje și dezavantaje

Fără îndoială că draperiile cu ochiuri sunt foarte populare. Interioarele cu design contemporan sunt din ce în ce mai rar echipate cu o șină standard de tavan. Sina de perdea este cu siguranță o opțiune mai modernă, permițându-vă să aranjați diverse decorațiuni pentru ferestre. Diferențele dintre modalitățile de asamblare a textile pentru ferestre depind de elementul menționat. În plus, fiecare metodă garantează un efect ușor diferit și are avantaje și dezavantaje diferite. Avantajul cheie al modelelor echipate cu ghidaje este aspectul natural al materialului. Țesătura se aranjează spontan în valuri atrăgătoare. Un alt avantaj este lipsa problemelor cu blocarea și căderea fragmentelor individuale. Dezavantajele includ metoda de instalare a perdelelor, deoarece necesită dezasamblarea parțială a tijei cortinei. Faptul este, totuși, că este încă mult mai rapidă decât metoda cu autobuzul.

Aranjarea draperiilor pe ochiuri

Perdelele cu cercuri se incadreaza in interioarele clasice si moderne - in cazul primelor adauga o nota moderna amenajarii, in timp ce in cele din urma se potrivesc perfect intregii compozitii. După alegerea unui anumit model, este timpul să formezi țesătura. După cum am menționat puțin mai sus, materialul creează valuri de la sine, dar depinde de noi care este întinderea întregului decor. Cu cât garniturile sunt mai aproape unul de celălalt, cu atât modelul de drapaj este mai pronunțat. Una dintre cele mai recente tendințe în amenajarea decorațiunilor ferestrelor este o metodă bazată pe utilizarea a două benzi diferite de material. Perdelele de pe ochiuri pot fi combinate, dar este important ca întreaga compoziție să fie simetrică. De asemenea, să ne asigurăm că mărimea undelor este similară în toate elementele utilizate.

Cum să alegi draperiile gata făcute cu coloane?

Asortarea accesoriilor textile la intregul aranjament este un element care are un impact semnificativ asupra efectului. Există mai multe strategii de selecție. Materialul poate fi o parte coerentă a întregii compoziții sau poate fi un accent distinctiv care adaugă prospețime întregului mediu. Perdelele gata făcute în culori intense sau cu modele puternic contrastante atrag cu siguranță atenția. Acest lucru le face perfecte pentru camerele în care lipsește în mod clar o nuanță vizibilă. Cu toate acestea, alegerea unui model anume te poate ameți, deoarece oferta de decorațiuni materiale pentru ferestre este foarte extinsă. Merită să profitați de acest fapt! Modelele interesante cer să fie invitate în interioarele casei, unde își vor prezenta toate calitățile.

Perdeaua cu ochiuri ca formă neobișnuită de decor

Dacă aparținem unor oameni cărora nu le place plictiseala și monotonia, draperiile cu ochiuri sunt perfecte pentru casele noastre! Ele pot fi chiar înlocuite în fiecare sezon. De asemenea, este o idee grozavă să le folosiți în camerele copiilor. Copiii mici împărtășesc adesea gustul pentru o varietate de teme - de la fotbal la țara minunilor. Perdelele pentru camera unui adolescent cu un model colorat vor introduce instantaneu modelul dorit în dormitorul copilului, ceea ce va încânta ochii copilului nostru.

To Top