Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Draperii pe bandă

Decorarea interiorului și completarea accesoriilor potrivite este o sarcină care necesită o doză mare de creativitate. Accesoriile și decorațiunile sunt adesea capabile să

schimbe decorul împrejurimilor noastre și să-i introducă o notă de prospețime. Exemplul perfect în acest sens sunt draperiile de pe bandă - un plus funcțional și elegant pentru orice cameră!

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Perdele pe bandă - un plus universal pentru orice interior

Țesăturile web, chiar lângă draperii pe manșe, sunt unele dintre cele mai populare decorațiuni care împodobesc ferestrele noastre. Forma acoperită cu un element caracteristic care permite montarea asigură crearea unui corp de iluminat atractiv care decorează nu numai zona selectată, ci și întreaga cameră. Datorită finalului menționat mai sus, materialul formează automat valuri atractive, care garantează un efect stilat și estetic. Adunarea poate fi ajustată în funcție de preferințele individuale. În funcție de tipul de bandă și de metoda de distribuire a perdelei gata pe tija de perdea, putem obține o draperie mai mult sau mai puțin expresivă din aceasta. În combinație cu o selecție uriașă de modele, culori și tipuri de țesături, cele de pe bandă sunt un decor universal și atemporal al colțurilor de acasă.

Perdelele de fixare pe bandă - cele mai recente tendințe decorative

Pentru agățarea clasică a perdelei pe bandă, nu avem nevoie de multe, doar folosiți elementele de montare atașate tijei perdelei. Dacă, totuși, dorim să ne decorăm împrejurimile într-un mod mai inovator și în conformitate cu ultimele tendințe, merită să ne inspirăm din metode ceva mai puțin cunoscute de fixare a acestor decorațiuni unice. În zilele noastre, din ce în ce mai des, perdelele gata făcute pe banda de adunare sunt îmbogățite cu diverse tipuri de cleme și legături. Acestea vă permit să schimbați forma țesăturii care căde liber, de exemplu într-o formă similară cu o clepsidră. Este demn de remarcat faptul că nu trebuie să decidem să cumpărăm accesorii dedicate pentru a crea o compoziție pe fereastra noastră care să fie diferită de majoritatea. Cu putina creativitate, putem planifica o amenajare unica care nu necesita elemente suplimentare. Un exemplu în acest caz este utilizarea a două perdele diferite pe banda de pe fiecare parte a ferestrei. Vă încurajăm să combinați un model monocolor, neted, cu o variantă cu model distinctiv și culoare contrastantă. Efectul va fi cu siguranță spectaculos!

De ce ar trebui să ne ghidăm atunci când alegeți perdele pe bandă?

Alegerea accesoriilor textile ar trebui să depindă în primul rând de preferințele noastre individuale, dar și de amenajarea interiorului selectat. În primul rând, merită să ne gândim la ce tip ar trebui să fie noile noastre perdele de pe bandă? Există mai multe tipuri, printre care: decorative, catifelate sau oscuritate. Elementul care distinge modelele individuale este materialul folosit pentru producție. El este cel care determină funcționalitatea. Perdelele grele cu o țesătură groasă se caracterizează printr-un grad scăzut de transmisie a luminii solare, ceea ce le face o opțiune excelentă pentru dormitor, unde acest efect este foarte de dorit. La început, să stabilim ce tip de perdele va funcționa cel mai bine în împrejurimile noastre, apoi să trecem la alegerea unei anumite variante. În magazinul nostru vor fi articole perfecte atât pentru fanii minimalismului atemporal, cât și pentru pasionații ultimelor tendințe, care cu siguranță vor acorda atenție modelelor cu model la modă, tropical!

To Top