Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Draperii opace

Condițiile din dormitor au un impact semnificativ asupra eficienței odihnei noastre nocturne. Perdelele opace sunt un element important al amenajării acestui spațiu. Au

două funcții - estetică și practică. Materialul oprește eficient lumina soarelui, iar după apus vă permite să mențineți dormitorul într-un întuneric perfect, ceea ce îmbunătățește perfect calitatea somnului.

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Perdele opace frumoase și practice pentru dormitor

Știm cu toții că perdelele opace joacă un rol decorativ în casele noastre. Multicolore, adesea îmbogățite cu diverse modele, materialele mulțumesc ochiul în fiecare zi. Accesoriile textile au o putere mare! Ele afectează clima din împrejurimi și fac atmosfera din acesta plăcută și familiară. Totuși, dacă ne uităm la funcționalitatea accesoriului menționat mai sus, se dovedește că acestea au încă un avantaj important. Perdeaua opaca ne protejeaza eficient de privirile nedorite ale vecinilor, de lumina naturala a soarelui si de iluminatul electronic de noapte, care este adesea vizibil de la ferestrele noastre.

Ce este o perdea opaca?

Textile pentru decorarea ferestrelor sunt caracterizate de diverse elemente. Cum să găsești printre ele modele care să funcționeze cel mai bine ca perdea opaca? Principala trăsătură distinctivă a produselor de acest tip este grosimea și, mai precis, greutatea materialului din care este cusut accesoriul. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât este mai mare gradul de opacitate și, prin urmare, cu atât efectul este mai bun. Prin urmare, dacă vrem să cumpărăm o opțiune care să lase puțină lumină solară să treacă, atunci să ajungem la o variantă care să garanteze minim 80-90% din întunecarea încăperii. Perdelele gata făcute conțin de obicei marcaje adecvate care facilitează alegerea corectă.

Perdele opace - contează culoarea?

Culoarea materialului afectează eficiența întreruperii? Desigur că nu. Este gramajul menționat mai sus cel care determină transmisia luminii. Datorită acestui fapt, atunci când vine vorba de alegerea unei perdele opace, putem fi siguri de libertate deplină în ceea ce privește modelul și culoarea țesăturii! Cu toate acestea, vă recomandăm să ajungeți la variante care completează bine mediul selectat. Fanii accentelor intense își pot îndrepta cu încredere privirea către draperiile moderne cu modele saturate. Accesoriile textile funcționează excelent ca decor atrăgător, care adaugă caracter întregului interior. Un dormitor în stil scandi bazat pe o paletă de culori strălucitoare? Asezand in el un model verde sticla, putem fi siguri ca intreaga aranjament va capata atractivitate si prospetime!

To Top