Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Draperii moderne

Textilele care acoperă ferestrele au suferit modificări vizuale de-a lungul anilor. Odată dominau modelele monocolore sau subtile. Perdelele moderne ne surprind astăzi

prin bogăția de motive, culori, dar și țesăturile în sine. Din ce în ce mai des observăm că acest adaos este menționat în aranjamente chiar și în fiecare sezon. Nu este nimic ciudat în asta, la urma urmei, este o opțiune rapidă, ieftină și foarte eficientă pentru o ușoară metamorfoză a mediului!

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Draperie ARETA 140x280
    31%
    24h
  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Câteva cuvinte despre draperii moderne

Draperii moderne - un plus de încredere pentru interioarele casei

Țesăturile din jurul ferestrelor îndeplinesc două funcții cheie în casele noastre. În trecut, după nume, ne-au servit în principal ca formă de protecție împotriva razelor solare. Astăzi, însă, alte tipuri de produse sunt mult mai bune la asta. Din fericire, draperiile opace sunt încă folosite, dar din ce în ce mai des doar ca o formă de decor cu bun gust, care adaugă caracter întregului mediu. Aspectul decorativ domină cu siguranță printre alte aplicații potențiale ale acestui tip de aditiv.

Draperii moderne pentru sufragerie și multe altele

Materiale frumoase, multicolore sunt folosite în diverse interioare ale caselor noastre. Le întâlnim nu numai în sufragerie și dormitoare, ci și în bucătăriile moderne. Ce efect ne oferă draperiile moderne situate în imediata apropiere? În primul rând, adaugă un caracter plăcut, familiar. Materialele moi, irezistibile sunt asociate cu o atmosferă plăcută, de familie. Țesătura în cădere subtilă, cu o formă ușor drapată, ne permite, de asemenea, să introducem motivul dorit într-un anumit interior. Datorită draperiilor, aranjamentul nostru poate fi în continuare în concordanță cu ultimele tendințe! Este suficient să înlocuiți din când în când husa cu una al cărei design este în conformitate cu moda actuală.

Draperii moderne - o privire de ansamblu asupra celor mai recente tendințe și design atemporal

Modelele atemporale includ draperii gata făcute monocolore. Suprafața țesăturii, lipsită de ornamente, are șansa să ne mulțumească ochii de mulți ani. De asemenea, ne putem întoarce cu succes la ea de fiecare dată când simțim o schimbare. Deci, dacă prețuim universalitatea și caracterul nemuritor pe lângă interioarele casei, atunci modelele cu o singură culoare ar trebui să fie cu siguranță pe lista noastră. Vă recomandăm în special variante în culori discrete, precum gri și bej.

Dacă, totuși, dorim să introducem o briză a ultimelor tendințe în casa noastră, atunci perdelele moderne pentru sufragerie cu imprimeu distinctiv merită cu siguranță atenție. Țesăturile decorate cu motive botanice sau plante-animale au devenit recent un succes absolut. Pentru iubitorii de un pic mai clasic, dar încă în conformitate cu soluțiile actuale de modă, variantele din lenjerie pot fi o propunere excelentă. Materialul natural cu o culoare subtila este un ochi de taur pentru interioare decorate in stil boho sau rustic. Adaugă lejeritate și o atmosferă idilică.

To Top