Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Draperii gata pentru dormitor si living

Draperii gata făcute pot schimba complet interiorul unei camere de zi sau dormitorului. Oferă-i o atmosferă mai confortabilă și subliniază frumusețea mobilierului și a

accesoriilor. Selectate corect, vor completa perfect orice amenajare a locuintei. Alegeți dintr-o gamă largă de perdele care se potrivesc cu interiorul casei sau apartamentului dvs.

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Câteva cuvinte despre draperii gata făcute

Mizi pe culori subtile care se vor armoniza perfect cu alte elemente ale echipamentului? Sau poate, dimpotrivă, optați pentru culori clare, contrastante, care vor ieși în prim plan? Dar modele? Este mai bine să alegeți o țesătură simplă, cu un caracter universal, sau una decorată cu modele geometrice originale sau motive florale încântătoare? După cum puteți vedea, există o mulțime de întrebări. Vom încerca să răspundem la fiecare dintre ele în „mini-ghidul” nostru.

De ce avem nevoie de draperii pentru sufragerie?

Înainte de a discuta despre caracteristicile și proprietățile draperiilor de sufragerie, să ne luăm un moment pentru a explora beneficiile de a le avea. Mulți dintre noi probabil se întreabă, pentru ce anume sunt necesare? La urma urmei, există multe moduri de a-ți decora fereastra! Putem miza pe draperii sau jaluzele romane delicate și aerisite. De ce sunt perdelele de sufragerie un avantaj? Așa că haideți să explicăm - perdelele gata făcute, și mai ales perdelele de broaște, arată foarte șic. În plus, perdelele noastre pot fi integrate cu ușurință atât în interioare foarte tradiționale, cât și în cele moderne, aproape industriale.

În cazul draperiilor subtile, acest lucru nu este întotdeauna posibil. Materialul din dantela va merge cu siguranta in aranjamente clasice, dar in cazul celor ceva mai avangardisti, nu va trece testul. Pereții cruzi, accesoriile minimaliste și țesătura brodată nu este o combinație prea reușită. Același lucru este valabil și pentru jaluzelele romane. Se vor potrivi în interioare moderne, dar în cele clasice nu ne vor aduce „efectul wow” dorit. Soluția noastră? Produse unice care, datorită naturii lor universale, vor fi frumoase în toate împrejurările. Perdeaua pentru living este un fel de cireasa de pe tort, o completare perfecta a amenajarii noastre. Nici măcar cea mai frumoasă cameră de zi cu mobilier sculptat manual și accesorii de lux nu va fi completă fără textile. Și ce ar trebui să înțelegem prin sintagma textile? Nimic în afară de tot felul de fete de pernă perne colorate, incredibil de moi și plăcute la atingere pături, pufoase covoare și textile pentru ferestre. În acest episod, bineînțeles, ne vom concentra pe draperii pentru sufragerie, care captivează nu numai prin manopera de cea mai înaltă calitate, ci și prin combinații de culori interesante și modele originale.

Draperii gata făcute pentru sufragerie sau cum să-ți faci viața mai ușoară

Nu cu mult timp în urmă, cumpărarea de draperii la modă pentru sufragerie a fost o adevărată provocare și nu ne referim doar la o ofertă limitată de magazin. Pentru a obține draperii unice, mai întâi trebuia să alegi țesătura, apoi să decupezi cantitatea potrivită și să o duci la croitoreasă. Doamnele casei, care aveau propriile lor mașini de cusut, pregăteau singure materialul. I-au cusut marginile, i-au adăugat benzi speciale, elastice. A fost un proces obositor și care a consumat timp. În plus, a necesitat multă forță și energie. Astăzi, din fericire, nu trebuie să ne confruntăm cu dileme similare. Există multe draperii gata făcute pe piață. În magazinul online Restilo le vei găsi pe cele mai frumoase dintre ele!

Ce face să iasă în evidență aceste textile pentru ferestre? În primul rând, perdelele gata făcute cu oeje sunt produse complete. Nu au nevoie de croiala suplimentară. Atunci când decidem asupra acestui tip de soluție, nu trebuie să tremurăm de frica propriilor degete, rănite de ace de argint. Deci care este secretul lor? Întreaga magie constă în inelele metalice cusute în material, care vă permit să glisați perdeaua pe bară. Datorită lor, asamblarea este atât de ușoară și rapidă. Pentru a atârna țesătura, nu avem nevoie de benzi speciale de fixare și de broaște cândva populare. Avem nevoie doar de draperii pregătite pentru sufragerie și de o tijă de perdea. Acesta este un economisitor uimitor de timp și bani. La urma urmei, nu trebuie să cumpărăm accesorii suplimentare, ci doar ceea ce este necesar. Mai mult, chiar procesul de instalare a produsului pe ferestre este sută la sută sigur. Nu există riscul de a vă ciupi degetele cu agrafe rău intenționate, care au adesea draperii.

O soluție inteligentă și practică: draperii pentru dormitor gata făcute

Perdelele pentru dormitor nu sunt doar un plus frumos pentru ochi, ci sunt și foarte funcționale. Mai ales când avem ferestre mari expuse la o stradă aglomerată sau la un bloc vizavi, ele ne ajută să păstrăm intimitatea. O mișcare rapidă este suficientă pentru a te despărți de privirile curioase. Această proprietate va fi cu siguranță apreciată de toți cei cărora nu le place să-și expună viața de acasă, dar nu numai. Perdelele gata făcute vor cuceri și inimile iubitorilor de sâmbete leneșe petrecute pe canapea cu filmul lor preferat.

Textilele pentru ferestre ne pot ajuta să reglam cantitatea de lumină solară care intră în cameră. Perdelele opace au materiale groase, întunecate, care reprezintă o barieră impenetrabilă pentru lumină. În funcție de efectul pe care dorim să-l obținem, putem acoperi parțial sau complet fereastra. Și când vrem să luminăm optic camera - nimic nu este mai ușor. Doar deschideți draperiile în cameră și bucurați-vă de interiorul însorit. Soluția pe care o propunem este, după cum puteți vedea, foarte practică și flexibilă. Le putem adapta cu ușurință nevoilor noastre!

Draperii moderne pentru dormitor: o privire de ansamblu asupra designurilor

Când amenajăm dormitoare, dorim ca decorul acestuia să se potrivească cu tendințele actuale. Și deși suntem conștienți că schimbarea mobilierului în fiecare sezon nu este posibilă (și cu atât mai mult necesară!), putem schimba elementele rămase ale mobilierului interior de câte ori ne simțim. imi place. Nu este diferit în cazul draperiilor la modă pentru sufragerie. Din acest motiv, mai jos vă prezentăm o prezentare generală a modelelor noastre preferate. Poate că produsele opace vă vor inspira să creați un aranjament neobișnuit pentru casă.

Iar pentru draperii din sufragerie alege fața de masă în aceeași culoare! Pierwsza, a zarazem najbardziej odważna propozycja, czyli stylowe zasłony do salonu, przystrojone modele geometrice. Pot prezenta atât triunghiuri colorate de dimensiuni mici, diamante atrăgătoare sau dungi verticale impresionante. Amploarea motivului depinde de noi. Daca ne dorim un efect ceva mai delicat, putem opta pentru elemente decorative mici. Totuși, dacă dorim ca perdele noastre elegante să fure toată atenția oaspeților, putem miza cu încredere pe imprimeuri uriașe atât de iubite în acest sezon.

O altă propunere sunt textilele pentru ferestre decorate cu motive florale. Sunt puțin mai moi decât predecesorul lor, dar arată la fel de frumos. Combinate cu accesorii subtile, într-o singură culoare, vor conferi aranjamentului nostru un caracter romantic. Cu toate acestea, atunci când sunt integrate în interioare ceva mai moderne, își vor rupe austeritatea, introducând un fel de echilibru și armonie. Ca și în cazul modelelor geometrice, putem decide asupra dimensiunii intensității și mărimii acestora. Ultima propunere este produsele în stil oriental. Perdelele gata în acest stil vor atrage, fără îndoială, toți iubitorii de exotic. Perdelele moderne vor aduce un pic de briză de est și prospețime aranjamentului nostru de acasă. Deosebit de remarcat aici este modelul Mandala, care face parte din colecția Hypnosis. Țesătura alb-negru decorată cu ornamente originale este un succes! Sau poate o perdea cu flori va fi, de asemenea, o alegere bună?

Draperii gata făcute: ce culoare să alegi?

Perdelele cu garnituri ne captivează nu numai prin grija manoperei sau cu un model neobișnuit, ci și prin culoare. Există într-adevăr multe posibilități. Începând cu culorile luminoase, pastelate, prin cele vii și energice, terminând cu cele închise și saturate. Care dintre ele merită atenția noastră? La care ar trebui să ajungem dacă vrem să mărim optic interiorul? Care dintre ele sunt mai bune pentru a ne întuneca camera? Câteva reguli simple pentru a începe. Nuanțele strălucitoare ale perdelelor de broaște vor face camera noastră de zi să pară mare și spațioasă. Cele întunecate, cum ar fi draperiile bleumarin, vă vor permite să opriți rapid lumina, datorită cărora camera va fi plăcut întunecată. Prin urmare, nivelul de luminozitate al perdelelor moderne pentru dormitor ar trebui să fie adaptat nevoilor noastre individuale. Designul are o importanță secundară aici. Ar trebui să ne concentrăm mai întâi pe funcționalitate. De ce? Răspunsul este simplu, nu ne vom mulțumi nici măcar cu cele mai frumoase decorațiuni pentru ferestre dacă nu își îndeplinesc funcția.

Odată ce cădem de acord asupra intensității culorii perdelelor noastre gata făcute, problema devine mult mai simplă. Dacă ne place ca camera noastră să fie scăldată în lumina soarelui, să ne concentrăm pe produsele albe ca zăpada. Perdelele gata în culori luminoase vor adăuga prospețime și luminozitate interiorului. Totuși, dacă aparținem grupului care preferă umbrirea plăcută, să alegem textile negre pentru ferestre. Aici, draperiile opace, în special cele negre, vor fi perfecte. De aceea acum vom analiza alte sugestii.

În oferta noastră puteți găsi, printre altele, draperii pentru sufragerie într-o nuanță de bej delicat. Sunt un compromis ideal între soluțiile propuse anterior. Culoarea perdelelor nu seamănă cu praful de zăpadă, așa că nu se va amesteca cu pereții vopsiți în alb. Cu toate acestea, nici nu este intens negru, așa că nu trebuie să ne îngrijorăm cu privire la întunecarea prea intensă a interiorului. Aceasta este o propunere foarte universală care va funcționa în orice sufragerie. Perdelele roșii de dormitor sunt și ele de remarcat. Vor arăta grozav în interioare decorate în stilul opulenței și splendorii Hollywood. Pe de altă parte, în aranjamentele tipice scandinave, merită să ne concentrăm pe textilele moderne pentru living în nuanțe de gri, care se vor potrivi perfect cu mobilierul din lemn brut și textilele naturale.

Draperii gata făcute în sufragerie și dormitor - un scurt rezumat

Sperăm că în acest scurt text am răspuns la toate întrebările dvs. Deci, ca o repetiție, iată un scurt rezumat, care este o colecție a celor mai importante informații despre draperii din camera de zi:

 • textilele pentru ferestre creează  atmosferă unică,
 • ajutați-ne să menținem confidențialitatea, produsele blackout sunt perfecte aici,
 • au funcția de a regla luminozitatea camerei,
 • Perdelele florale, în special cele gata făcute, cu inele metalice cusute în material sunt foarte ușor și rapid de asamblat,
 • sunt punctul culminant al amenajării casei noastre, o completează perfect, subliniind frumusețea mobilierului și a altor elemente de mobilier,
 • se servesc nu numai ca adaosuri frumoase, ci și practice,
 • pot fi înlocuite ori de câte ori dorim (mulțumită acestui lucru, ne putem adapta fără probleme la tendințele actuale),
 • perdelele cu ochiuri au multe avantaje, merită să le ai în interiorul tău.
To Top