Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Depozitare

Mulți oameni adoră să gătească, să cunoască noi arome și alte culturi în acest fel. Nu este doar o oportunitate de a învăța ceva despre lumea din jurul nostru, ci și o modalitate de a

petrece timp cu cei dragi. Când pregătim un fel de mâncare după o rețetă, avem adesea informații despre numărul de porții și ingredientele necesare. Totuși, chiar și atunci, avem adesea o mulțime de produse care, dacă sunt depozitate incorect, își pierd foarte repede prospețimea. Acesta este motivul pentru care este atât de important să depozităm în mod corespunzător produsele alimentare.Este o mare economie de bani și îngrijire pentru sănătatea noastră și a celor dragi. Cum să păstrezi corect alimentele? Ce accesorii pentru depozitarea alimentelor sunt esențiale în fiecare bucătărie? Ce recipiente pentru depozitarea alimentelor ar trebui să alegeți? În mini-ghidul nostru, vă împărtășim modalități dovedite pentru o cămară acasă, în care niciun produs nu va fi risipit.

 

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Depozit - bucătărie DELLACASA culoare transparent
  19%
  24h
  Depozit - bucătărie DELLACASA culoare transparent
  Special Price 16,95 RON Regular Price 20,95 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Accesorii pentru depozitarea alimentelor - o necesitate sau un plus atrăgător?

Înainte de a decide să cumpărăm accesorii pentru depozitarea alimentelor, ar trebui să învățăm puțin despre depozitarea adecvată a alimentelor. De exemplu, nu trebuie să punem roșii și castraveți la frigider, deoarece păstrați în acest fel își pierd gustul. În cazul lor, un coș plasat într-un loc umbrit va fi mai bun. Când vine vorba de pâine - o soluție excelentă este să ascunzi produsele în pungi de in sau într-o cutie de pâine din lemn, precum DecoKing - Cosmic. Datorită acestor accesorii, pâinea va rămâne proaspătă mai mult timp și nu va fi expusă umezelii. Este foarte bine in cazul mezelurilor, branzeturilor sau altor produse delicatese sa puneti mancarea in cutii speciale. Mâncarea depozitată în recipiente etanșe pentru depozitarea alimentelor își păstrează prospețimea și gustul excepțional mult mai mult timp. În plus, recipientele pentru depozitarea alimentelor disponibile la Restilosunt complet sigure - materialul din care sunt alcătuite nu reacționează chimic cu conținutul. Containerele pentru alimente sunt o soluție excelentă dacă doriți să vă schimbați obiceiurile alimentare. Folosindu-le, putem planifica mesele în avans. Putem pregăti multe mese într-o singură zi, apoi le punem, de exemplu, în containere FRESHBOX și le ducem la serviciu. Recipientele pentru alimente pot fi folosite și pentru a păstra resturile de la cină. Ce accesorii pentru depozitarea alimentelor vor funcționa în bucătăria noastră? S-ar putea să fim surprinși de capacele din silicon pentru iaurturile PRESTO, datorită cărora mirosurile de la frigider nu pătrund în produsele deschise. Accesoriile pentru depozitarea alimentelor păstrează produsele mai proaspete pentru mai mult timp și păstrează dulapurile și blatul din bucătărie ordonate. Containere de condimente ONLINE minimaliste creează un aranjament interior coerent. Recipiente pentru alimente cu forme interesante, cu boabe de cafea sau paste plasate în ele, pot servi ca un plus interesant. Unul dintre cele mai elegante accesorii pentru depozitarea alimentelor este un recipient pentru miere, cum ar fi GUSTITO cu linguriță. Acest produs nu numai că arată bine, dar face și aplicarea mai ușoară a mierii. . Toți fanii drumețiilor montane și celor cărora le plac excursiile în afara orașului le va plăcea cu siguranță cantina FRESHBOX cu recipiente, datorită căreia putem duce mâncărurile pregătite de noi chiar și într-o poiană sau o poienă de pădure. Produsul. are o izolație specială, datorită căreia alimentele rămân proaspete mai mult timp.

Ce recipiente pentru depozitarea alimentelor să alegeți?

Una dintre întrebările pe care trebuie să ți le pui înainte de a cumpăra recipiente de depozitare a alimentelor este materialul din care este fabricat produsul. Dintre recipientele pentru alimente, putem distinge produse: sticlă, metal, porțelan sau din plastic. Acestea din urmă sunt cele mai practice. În plus, sunt foarte accesibile, durabile și ușoare. Marele avantaj al recipientelor din plastic pentru alimente este versatilitatea lor - pot fi folosite pentru a încălzi vase la cuptorul cu microunde sau la abur. Vă rugăm să rețineți că accesoriile pentru depozitarea alimentelor ar trebui să aibă certificatele corespunzătoare, datorită cărora putem fi siguri că plasticul nu reacționează cu alimentele. Înainte de a cumpăra, merită să citiți cu atenție instrucțiunile și să vă asigurați că produsul pe care îl alegem este rezistent la temperaturi ridicate și că poate fi folosit în cuptorul cu microunde sau în mașina de spălat vase.

Depozitarea alimentelor, alte lucruri de reținut?

Accesoriile pentru depozitarea alimentelor ar trebui să fie funcționale și în concordanță cu amenajarea interiorului nostru. În bucătăriile rustice, ierburile și mirodeniile din borcanele de conservare decorate cu etichete colorate vor fi perfecte. În spațiile moderne, însă, merită să ne concentrăm pe sticlă completată cu un finisaj metalic, ca în cazul recipientului de condimente MONTI. Indiferent de ce produse căutăm, Restilo oferă un gamă foarte largă de accesorii de bucătărie. strong> Depinde doar de noi pe care dintre ele o alegem.

To Top