Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Bile de Crăciun

Crăciunul este o perioadă specială. Ne gândim mai des la celălalt atunci, suntem mai buni pentru noi decât într-un an. Mulți dintre noi repetă atunci: ar fi bine dacă Crăciunul ar

dura tot anul! În aceste câteva zile, apreciem și mai mult ceea ce avem, suntem atenți să petrecem cât mai mult timp alături de cei dragi, fie că este în timpul curățeniei de dinainte de Crăciun sau la masa comună.

 

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Set de globuri Argintii-Albe LUX
  56%
  24h
  Set de globuri Argintii-Albe LUX
  Special Price 64,94 RON Regular Price 146,97 RON
 2. Set de globuri Albe și Aurii LUNA
  73%
  24h
  Set de globuri Albe și Aurii LUNA
  Special Price 15,12 RON Regular Price 55,95 RON
 3. Set de globuri Argintii-Albe MELI
  74%
  24h
  Set de globuri Argintii-Albe MELI
  Special Price 14,78 RON Regular Price 55,97 RON
 4. Available soon Set de globuri Albe SHINY
  53%
  Set de globuri Albe SHINY
  Special Price 74,95 RON Regular Price 159,95 RON
 5. Available soon Set de globuri roșii și aurii SUSI
  62%
  Set de globuri roșii și aurii SUSI
  Special Price 55,98 RON Regular Price 146,95 RON
 6. Available soon Set de globuri Argintii STAR
  75%
  Set de globuri Argintii STAR
  Special Price 40,47 RON Regular Price 159,95 RON
 7. Available soon Set de globuri Multicolore PARIS
  55%
  Set de globuri Multicolore PARIS
  Special Price 27,95 RON Regular Price 61,94 RON
 8. Available soon Set de globuri Albe JANE
  57%
  Set de globuri Albe JANE
  Special Price 24,95 RON Regular Price 57,95 RON
 9. Available soon Set de globuri albe și roșii CHERRY
  57%
  Set de globuri albe și roșii CHERRY
  Special Price 23,95 RON Regular Price 55,97 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Bile de Crăciun

Una dintre cele mai importante tradiții care unește membrii gospodăriei, indiferent de vârstă, este îmbrăcarea și decorarea pomul de Crăciun împreună. Când trebuia să dăm primele asocieri cu Crăciunul, cu siguranță imediat după cadouri (sau chiar înaintea lor) s-ar fi auzit cuvântul BOMBKA! Da, baloturile decorative sunt un simbol al Crăciunului. Transmis din generație în generație, fiecare arătând diferit sau chiar dimpotrivă - toate se potrivesc cu designul interior și cu restul decorațiunilor. Indiferent de conceptul asupra căruia ne concentrăm, ele întotdeauna mulțumesc privirile noastre asociindu-se cu binele, dragostea și căldura. Indiferent dacă alegem bulele albe de Crăciun sau bulele de plastic, Crăciunul este o perioadă magică!

De unde vin bulelele de pe pomul de Crăciun?

Istoria împodobirii unui brad de Crăciun este foarte lungă, iar rădăcinile sale se întorc în vremurile păgâne. În Polonia, obiceiul împodobirii unui conifer a venit din Germania. La început nu se cunoșteau încă „bulele” caracteristice de pom de Crăciun, iar decorațiunile erau create de copii – făceau lanțuri din hârtie sau hârtie absorbantă. Au fost agățate și nuci și smochine și conuri pictate. În plus, multe elemente agățate de bradul de Crăciun erau comestibile – pe el erau așezate fursecuri, bomboane, ciocolată, mere etc.. Fiecare dintre aceste decorațiuni avea propria sa simbolică, astfel încât niciunul dintre elemente nu putea lipsi. Seturile de flori au reprezentat de ani de zile coroana tuturor pomilor de Crăciun.

Burgurile de Crăciun au fost create în secolul al XIX-lea, iar creatorul lor este cunoscut după nume - sticlarul Hans Greiner. Sunt date diferite motive pentru crearea balonurilor - o poveste spune că Greiner a vrut pur și simplu să-și facă copiii fericiți, dar alta indică motive economice. Aparent, sticlarul nu-și putea permite nuci și mere, așa că a suflat forme rotunde din pahar. Vedeți și alte Decorări pentru brad de Crăciun Historia oczywiście kończy się happy endem – pomysł na szklane ozdoby ratuje go przed biedą, a ocala fabrica unde lucra. Au venit în Polonia la sfârșitul secolului al XIX-lea. Cum sunt produse? Sticla este încălzită la aproximativ 1000 de grade, astfel încât masa să fie de plastic și să sufle ca un balon de săpun. Sticla în sine capătă o formă sferică. Apoi, mai este problema decorarii libere a balonurilor de Crăciun și te poți bucura de decorațiunile gata făcute.

Bleuri de Crăciun - diferite tipuri

De necontestat, cele mai populare gingașele de Crăciun sunt cele de sticlă. Sunt frumoase, cele mai prețioase sunt cele pictate manual. Pe suprafața lor pot fi găsite diverse motive. Balourile de sticlă sunt cele mai tradiționale dintre toate tipurile de decorațiuni de Crăciun. Sunt foarte delicate și, din păcate, scăderea lor poate duce la o bătaie. Cu toate acestea, chiar dacă ai copii mici, nu trebuie să renunți la ei, trebuie doar să acorzi mai multă atenție copilului tău.

Dintre baloturile de sticlă, putem distinge mai multe tipuri - de cele tradiționale, în formă de minge, care, în funcție de preferințe, pot fi mate sau strălucitoare, cu un motiv colorat sau subțiri, prin bulele de pom de Crăciun realizate din sticlă albă destinată autodecorării și care se termină cu bule care nu seamănă deloc cu bile obișnuite. Vom întâlni balouri de Crăciun care se referă la motive de Crăciun - de exemplu, îngeri, Moș Crăciun. Moș Crăciun, stele, brazi mici de Crăciun, dar și bulețe decorative care seamănă cu fructe, instrumente, animale. Foarte populare sunt, de asemenea, baloturile de argint sau cele într-o nuanță de aur. Dacă ne este foarte teamă că sclipicile de sticlă se vor sparge prea repede, putem investi în decorațiuni din plastic, care nu se sparg. Există o selecție destul de mare pe piață astăzi. În funcție de calitatea manoperei, balonurile de Crăciun din plastic pot arăta foarte asemănătoare cu cele tradiționale sau pot fi ușor diferite. Globurile care nu pot fi sparte includ bulele din spumă de polistiren. O bucată de polistiren este adesea înfășurată sau decorată corespunzător, astfel încât să nu fie vizibil din exterior că balonul a fost făcut din ea. Pe lângă materialele enumerate mai sus, mai găsim și bulele din sfoară, care în prezent sunt populare în diverse decorațiuni, nu doar de Crăciun, și lemn, care conferă bradului un aspect vintage.

Set de balouri care reflectă caracterul casei

Fiecare casă are un caracter diferit, nu este doar stilul în care au fost decorate cele patru colțuri ale noastre, ci și sufletele tuturor membrilor gospodăriei. Bolile ar trebui să fie, de asemenea, cel mai bun decor al casei noastre, care va încânta ochiul și va oferi multă bucurie. În orice interior, indiferent de stil, două culori vor arăta frumos: auriu și roșu. Putem miza pe ambele culori, dar putem crea și un duo uimitor din aceste două culori care contrastează minunat cu verdele magic al bradului de Crăciun.

Pentru toți minimalistii și pasionații de estetică discretă, recomandăm un set uniform - toate bulelele de pom de Crăciun și o stea sau țeapă care încununează decorul în aceeași culoare. Un set alb simplu va arăta interesant. Oferă bradului de Crăciun un aspect natural. Bolile albe vor fi imediat asociate cu zăpada pufoasă, care scârțâie sub picioarele tale la o plimbare de iarnă. Un set de argint va arăta la fel de demn și elegant ca aurul. Un astfel de aranjament își va găsi cu siguranță un loc minunat într-un interior modern. Dacă cumpărăm un set de ornamente într-o singură culoare, amintiți-vă de regula că cele mai mari ornamente le atârnăm pe ramurile inferioare, iar pe cele mai mici chiar deasupra. Seturile de bulete într-una sau două culori sunt, de asemenea, o soluție bună pentru persoanele care au apartamente foarte colorate și se tem că un brad de Crăciun decorat colorat ne va transforma sufrageria într-un haos stilistic. Pentru toți cei care iubesc când se întâmplă multe, vă sfătuim să cumpărați diferite seturi și să le compuneți liber. Sleauurile colorate pot fi combinate cu ornamente care au fost în familia noastră de generații. Pentru a-l face și mai vesel, vă încurajăm să cumpărați sclipici cu sclipici. Sleauurile de argint, cu textura și strălucirea lor, vor atrage cu siguranță cei mai tineri decoratori de pomi de Crăciun.

Bleuri de Crăciun nu numai pentru pomul de Crăciun

Cine a spus că balonurile de Crăciun ar trebui să fie atârnate doar... de pomul de Crăciun? Bledourile în sine sunt o decor frumos de Crăciun, așa că vă sugerăm unde să le folosiți în plus față de agățarea lor pe un brad. Dacă locuim într-o casă cu două etaje, putem agăța bulele de plastic pe panglici prin atașarea lor de balustrada de pe scări. Diferitele mărimi de bulețe atârnate pe panglici de diferite lungimi vor crea un decor elegant.

Folosind aceeași metodă, adică balonuri și panglici individuale, putem decora, de exemplu, un candelabru sau o fereastră. Daca ne este teama ca balonurile se vor rupe, recomandam intotdeauna sa folositi bambouri din, de exemplu, polistiren sau plastic pentru acest tip de decoratiuni. Daca avem mai mult timp, sa ne compunem propriile coroane sau coroane pentru ferestre, usi si mese festive. Vedeți coroane de uși finite Kilka iglastych gałęzi, bombki świąteczne, wstążeczki i piękna ozdoba gotowa. O astfel de coafură cu balouri va funcționa și ca decor la locul de muncă, de exemplu, pe birou, iar datorită globurilor de Crăciun poate acționa ca un „pom de Crăciun de înlocuire” atunci când avem un astfel de suprafata mica pe care nu o putem pune in casa in copac.

Când este cel mai bun moment pentru a cumpăra bulete pentru pomul de Crăciun?

Dacă nu avem încă propria noastră colecție, sau vrem să schimbăm ceva în aspectul interiorului nostru, merită să ne gândim la asta... după Crăciun. Da, dupa sezon putem obtine seturi de babiole mult mai ieftine decat in decembrie, dar trebuie sa tineti cont ca colectiile vor fi deja demontate si defecte. Prin urmare, dacă avem o viziune precisă despre cum ar trebui să arate decorațiunile noastre de Crăciun, vă recomandăm să faceți cumpărături chiar înainte de cel mai tare sezon de Crăciun sau la începutul acestuia. Balouri albe de Crăciun sau accesorii argintii de Crăciun pot fi achiziționate deja din magazine din septembrie.

Când să atârnăm bulele de Crăciun?

Pare a fi o chestiune simplă... și totuși provoacă probleme. În mod tradițional, baloturile erau atârnate în Ajunul Crăciunului, deoarece bradul era împodobit în dimineața zilei de 24 decembrie. Astăzi situația este radical diferită. Copacii stau în mall-urile de la începutul lunii decembrie, aducând foarte repede atmosfera de sărbătoare. Decorarea interiorului în ultimul moment avea o justificare practică - era imposibil să cumpărați pomi artificiali, așa că cu cât cumpărați mai târziu un brad de Crăciun, cu atât membrii gospodăriei erau mai siguri că ar supraviețui sezonului de vacanță în stare bună .

În prezent, este aproape imposibil să cumpărați molid sau brad viu în Ajunul Crăciunului - în această zi vom întâlni doar tarabe goale. De aceea, merită să-ți faci cumpărăturile mai devreme, în cazul unuia viu, îl putem împodobi cu bulețe și alte decoratiuni de brad de Crăciun cu câteva zile înainte de Ajunul Crăciunului, în cazul una artificială, să o facem oricând vrem, dacă vrem să simțim magia Crăciunului deja cu două săptămâni înainte de Crăciun, nimic nu ne împiedică să ne bucurăm mai devreme de verdele acelor și de culorile balonurilor de Crăciun.

Cum se depozitează bulele decorative?

După o perioadă veselă, dar pentru mulți prea scurtă, de Crăciun, trebuie să revenim la realitate și, odată cu sosirea ei tristă, să ne luăm încet încet la revedere decorațiunilor. Cea mai ușoară modalitate este să cumpărăm bulele albe de pom de Crăciun imediat în cutii, apoi le putem împacheta în siguranță și le putem depozita la pod sau la subsol până anul viitor. Totuși, dacă din anumite motive nu avem o cutie, putem căuta alternative. Există cel puțin câteva idei.

Le putem crea singuri dintr-o cutie de pantofi inserând compartimente de carton, astfel încât seturile de balonuri să nu sară în jur și să facem o căptușeală moale din prosoape de hârtie. Ne va ajuta cu siguranta internetul, unde vom gasi cutii dedicate depozitarii baublelor. Sfera de argint ar trebui să fie separate de decorațiunile din sticlă și ambalate în pachete mai mici. Cu toate acestea, va fi cu siguranță cea mai scumpă opțiune. Cutia în care se află balonul bradului de Crăciun trebuie să fie din material rezistent. Este greu să ne imaginăm Crăciunul fără un set de bulele sclipind pe brad, contrastând minunat cu verdele bradului. Farmecul lor este întotdeauna același - indiferent de culoare, model sau dimensiune. Sleauurile de sticlă pentru bradul de Crăciun și accesoriile din argint cer deja agățate. Deci: distrează-te decorând casa ta de Crăciun!

To Top