Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Crăciunul este un timp plin de tandrețe și bunătate reciprocă. Sărbătorile sunt, de asemenea, o mare oportunitate pentru adunările de familie. Din acest motiv, merită să ai

grijă atunci de atmosfera de sărbătoare de acasă. Decorațiunile pentru brad vor aduce rapid o stare de vis pe cei patru pereți!

 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

 1. Lumini de Crăciun clipuri LED fulgi de zăpadă decorare baterie
  57%
  24h
  Lumini de Crăciun clipuri LED fulgi de zăpadă decorare baterie
  Special Price 14,95 RON Regular Price 34,95 RON
 2. Lumini de Crăciun Clipuri LED Crăciun copac de decorare a bateriei
  80%
  24h
 3. Lămpi de Crăciun cu LED alimentate de la baterii, 1593 cm
  57%
  24h
  Lămpi de Crăciun cu LED alimentate de la baterii, 1593 cm
  Special Price 35,95 RON Regular Price 83,94 RON
 4. LED lumini pom de Crăciun - Cristale - Lumina alba, fixa, 1043 cm
  73%
  24h
  LED lumini pom de Crăciun - Cristale - Lumina alba, fixa, 1043 cm
  Special Price 18,35 RON Regular Price 67,95 RON
 5. Set de globuri Albe și Aurii LUNA
  73%
  24h
  Set de globuri Albe și Aurii LUNA
  Special Price 15,12 RON Regular Price 55,95 RON
 6. Available soon Set de globuri roșii și aurii SUSI
  62%
  Set de globuri roșii și aurii SUSI
  Special Price 55,98 RON Regular Price 146,95 RON
 7. Available soon Set de globuri Argintii STAR
  75%
  Set de globuri Argintii STAR
  Special Price 40,47 RON Regular Price 159,95 RON
 8. Available soon Set de globuri Argintii-Albe LUX
  56%
  Set de globuri Argintii-Albe LUX
  Special Price 64,94 RON Regular Price 146,97 RON
 9. Available soon Set de globuri Multicolore PARIS
  55%
  Set de globuri Multicolore PARIS
  Special Price 27,95 RON Regular Price 61,94 RON
 10. Available soon Set de globuri Argintii-Albe MELI
  74%
  Set de globuri Argintii-Albe MELI
  Special Price 14,78 RON Regular Price 55,97 RON
 11. Available soon Set de globuri albe și roșii CHERRY
  57%
  Set de globuri albe și roșii CHERRY
  Special Price 23,95 RON Regular Price 55,97 RON
 1. Livrare 24h
 2. Oferta speciala

plant image

Decoratiuni de Crăciun - de unde să începeți să vă decorați casa de Crăciun?

Pregătirea pentru Crăciun este un proces care uneori durează până la câteva săptămâni. Deci, de unde să începem cu decorațiunile de Crăciun? Primul pas, desigur, este alegerea unui copac. Nu există nicio îndoială că brazii de Crăciun sunt simbolul Crăciunului și cel mai important element al decorațiunilor de Crăciun. Merită să ne amintim că, din multe motive, copacii artificiali se dovedesc a fi o alegere mult mai practică. Modelele oferite de magazinul nostru par reale! Chiar si cele mai numeroase decoratiuni pentru brad isi vor gasi locul pe un brad spectaculos. Să subliniem, totuși, că bibelourile pentru copaci pot lua diferite forme - de aceea această categorie este atât de diversă și extinsă!

Decoratiuni de Crăciun - trucuri pentru compoziții moderne

Alegerea unui copac este cu siguranță doar un pas. La urma urmei, cea mai distracție este garantată prin decorarea a numeroase crenguțe! Decorarea necesită adesea multă creativitate din partea noastră. Desigur, compozițiile bazate pe un fel de haos sunt frumoase și au, de asemenea, mult farmec. Totuși, dacă dorim ca compoziția din acest an să încânte oaspeții și membrii gospodăriei cu un caracter ceva mai modernist și mai coerent, atunci avem câteva trucuri despre cum să obținem un astfel de efect. Cum să alegi decorațiuni pentru un brad pentru a crea o compoziție modernă cu ele? Baza sunt, desigur, lămpile - datorită efectului dorit, recomandăm cele albe. Cu toate acestea, nuanța nu contează - pot fi reci sau clasice calde. Lumina strălucitoare, monocromatică, va scoate cel mai frumos tonuri colorate din numeroase bibelouri.

Când vine vorba de decorațiunile de Crăciun în sine, pentru a obține un efect modern, merită să apelezi la decorațiuni într-o paletă de culori anume. Până de curând, hit-ul absolut erau compozițiile monocolore - roșu, albastru, alb sau auriu. Cu toate acestea, credem că nu este necesar să renunțăm la atâtea nuanțe limitându-ne la una. Pentru consecvență, trebuie doar să specificați dominanta. De exemplu, baza pentru decorațiuni poate fi o paletă de culori bazată pe alb și auriu, în timp ce decorațiunile de Crăciun bleumarin pot cânta prima vioară pe brad! Pentru a sublinia efectul progresiv, merită să îmbogățiți copacul cu elemente care sunt deasupra într-un anumit sezon. Până de curând, eram încântați de figurine de păsări atașabile. Ornamentele din sticlă în forme amuzante au făcut și ele o senzație. În magazinul nostru vei găsi cu ușurință accente care se potrivesc cu tendințele actuale!

Decoratiuni impresionante pentru bradul de Crăciun și multe altele

Pentru ca interiorul magic al apartamentului să atragă oaspeții interesați, merită să vă asigurați că decorațiunile de Crăciun sunt amplasate nu numai în locuri evidente. O propunere foarte interesantă, inspirată de tendințele americane, este corona pentru uși. Acest tip de decor poate fi agatat de tot felul de usi, insa va recomandam sa il asezati pe poarta de intrare. Datorită acestui fapt, atmosfera de sărbătoare ne va primi pe noi și pe oaspeții noștri de la prag! Modelele din oferta noastra incanta - le oferim clasice care reflecta fidel natura, precum si cele care incanta cu ace presarate cu zapada artificiala. Interesant este că decorațiunile pentru brad pot decora și aceste mici coronițe din ace de pin! Câteva mărunțișuri mici vor adăuga un caracter unic decorului. Să subliniem, de asemenea, că acest tip de detaliu funcționează bine nu numai pe ușă - poate fi așezat cu succes culcat, de exemplu, pe o masă. Creativitatea este nelimitată aici, așa că lăsați-vă imaginația să zboare! Decorațiunile pentru brad din oferta noastră vor ajuta cu siguranță la crearea unor compoziții unice de care se vor bucura atât membrii gospodăriei, cât și oaspeții!

To Top