Produsul a fost adăugat în coș

- +
Pe bucată
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE ARATĂ COȘUL
Nu rata nicio oportunitate fantastică! Abonează-te la newslette-ul nostru și rămâi la curent cu promoțiile curente.

Cupe

Canile ne însoțesc în fiecare zi: la serviciu, acasă sau în călătorii. Aspectul lor reflectă personalitatea noastră. Și nu ar fi exagerat să spui: ară-mi cana ta și îți spun cine

ești. Multe magazine oferă diverse modele și tipuri de căni: căni de sticlă, căni de porțelan sau căni cu capac din plastic. Tipul de material este doar una dintre opțiuni. Mai este alegerea formei, a tipului de mâner, a ilustrației așezate pe vas, sau a modului de finisare. Există multe posibilități, precum și multe întrebări. Ce cană ar trebui să alegem pentru a fi originală și elegantă în același timp? De ce merită să aveți cești de plastic în dulap? Tipul de material din care sunt făcute ceștile de cafea afectează gustul băuturii? De ce atunci când alegeți cani, uneori mai puțin înseamnă mai mult? Ghidați de câteva sfaturi simple, vom alege cu siguranță cupele perfecte. Cele care sunt în concordanță cu interiorul nostru, înțeles ca un tip de amenajare de apartament, și ce joacă în sufletul nostru.

 

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

  1. Livrare 24h
  2. Oferta speciala

plant image

Căni de cafea – simplitate și stil

Mulți oameni le place să aibă o varietate de cești: în dulapuri, aduse înapoi din călătorii sau primite cadou de la cei dragi. Fără îndoială, astfel de feluri de mâncare au un caracter unic și trezesc emoții calde, dar pot perturba și aspectul unui interior slăbit. În acest caz, alb atemporal și porțelanul clasic vin în ajutor. Cănile de porțelan de înaltă calitate nu numai că adaugă eleganță la interior, dar sunt și rezistente la zgârieturi. Suprafața lor este netedă și strălucitoare, motiv pentru care arată frumos în spațiile monocromatice. În plus, porțelanul nu reacționează cu băuturile băuturi, nu absoarbe și nu emană mirosuri. Cănile din porțelan vă permit să vă bucurați pe deplin de gustul cafelei sau al ceaiului preferat. Dacă vă plac formele clasice, ovale, cana de cafea GUSTITO latte va funcționa bine în dulapul dvs. . Dacă, pe de altă parte, prețuim formele originale, geometrice, ar trebui să ne placă cana de cafea ALLEGRO latte, în formă de con, îngustându-se în jos. Atunci când alegeți cupe de porțelan, merită să acordați atenție mânerului confortabil care vă permite să mutați ceașa dintr-un loc în altul și să ușurați să beți o băutură fierbinte fără teamă de arsuri. Cănile din porțelan sunt o clasă care va funcționa în fiecare apartament și eleganță care nu se va demoda niciodată.

Util și imaginativ - căni de ceai perfecte

Cănile de cafea și ceai sunt articole de zi cu zi foarte personale. Cei mai mulți dintre noi au o cană preferată, a cărei cafea de dimineață are gust cel mai bun din lume, iar ceaiul de seară te liniștește după o zi intensă de muncă. Cănile de porțelan, în care vom servi ceai verde celor dragi, vor sublinia unicitatea momentului și vor transforma o întâlnire obișnuită într-o sărbătoare a fi împreună. Ceștile de ceaiau foarte des un infuzor cu capac. Acest adaos face mai ușor să pregătim băutura noastră preferată. De asemenea, cupele reduc cantitatea de gunoi, în conformitate cu spiritul zero deșeuri. Pentru a pregăti băutura, avem nevoie doar de ceai din frunze, pe care îl putem cumpăra în greutate de la ceainăria locală, și apă fierbinte. Pentru a savura o băutură aromată fără zaț, nu avem nevoie de pungi de plastic sau ambalaje suplimentare. Cănile de ceai cu un infuzor și un capac permit prepararea perfectă a ceaiului și experimentarea cu pregătirea amestecurilor de arome preferate.

Pahare de plastic cu scop special

Cei mai mulți dintre noi încercăm să înlocuim articolele de zi cu zi cu altele mai durabile și durabile. Aceasta este o schimbare pozitivă pentru planetă și pentru portofelul nostru. De aceea, în loc să folosiți de fiecare dată pahare de hârtie de unică folosință, este logic să alegeți o ceașcă de plastic reutilizabilă. Aceasta este o alternativă bună din multe motive. În primul rând, acest produs este durabil și ușor, ceea ce este extrem de important pentru copiii mici care abia învață să folosească vasele. Paharele de plastic cu capac sunt rezistente la deteriorare, prin urmare, spre deosebire de vasele de sticlă, nu vor sparge sau răni un copil. În al doilea rând, cupele de plastic sunt foarte ușor de curățat. Spălați-le doar în mașina de spălat vase. În plus, cupele de plastic cu capac, cum ar fi cana cu capac myDRINK, vă protejează băutura de contaminanții care ar putea pătrunde înăuntru. Cesele cu capac de plastic vor funcționa bine și în timpul grătarului sau picnicurilor.

Pahare latte macchiato

Iubitorii de cafea știu că, pe lângă gust, este important și modul în care este servită. Un fel de mâncare adaptat tipului de cafea vă permite să vă bucurați din plin de aroma și aspectul băuturii. Datorită cănilor de cafea minuscule din porțelan în care se servește espresso și ceștilor elegante de cappuccino, ne putem simți ca într-o adevărată cafenea italiană, plină de aroma de boabe proaspăt măcinate. Caracterul latte macchiato va fi scos în evidență de mâncăruri înalte și complet transparente, cum ar fi cești de sticlă pentru cafea latte macchiato CREMA. Datorită acestora, ne putem bucura de gustul delicat al cafelei și de vederea unui lapte stratificat eficient, spumat. Pasele de sticlă sunt fabricate din sticlă borosilicată rezistentă la deteriorare, care menține temperatura perfectă a băuturii. Acest lucru menține cafeaua caldă pentru o lungă perioadă de timp. Ceștile de sticlăse vor dovedi nu numai pentru servirea cafelei. Putem servi băuturi de iarnă în ele, cu multe adaosuri frumoase: precum cardamom, baton de scorțișoară, cuișoare și ghimbir. Vara, canele pot fi folosite pentru a servi limonadă sau suc de portocale stors.

To Top